رفتن به مطلب
  • 0

ساخت فایل با فرمت خاص


razavioo

سوال

یک مقدار جستجو در سایت خودمون و سایت b4a انجام دادم ولی به نتیجه خوبی نرسیدم. سوالم اینه که آیا روشی هست که بشه یک فایل با فرمت خاص ایجاد کرد؟

من توی یکی از برنامه هام نیاز دارم تا یک دیتابیس و چند فایل رو (به صورت فشرده یا غیر فشرده) داخل یک فایل با فرمت خاص مثلا.emad قرار بدم و در واقع این فایل رو ایجاد کنم. بعد این فایل ب شکلی باشه ک دوباره بتونم با استفاده از همین برنامه خودم این فایل رو با برنامه م باز کنم و از اطلاعات دیتابیس این فایل استفاده کنم.

در واقع سوال دومم اینه ک برای اینکه یک فایل با یک فرمت خاص برنامه من رو برای باز کردنش بشناسه باید چ کدی استفاده کنم. مثال ساده ترش اینه ک به فرض نرم افزار vlc از چ کدی استفاده کرده ک وقتی روی فایل های صوتی و ویدئویی کلیک می کنیم، آیکن این نرم افزار داخل اینتنت نمایش داده میشه و می تونیم با این برنامه فایل مورد نظر رو اجرا کنیم.

و سوال سومم هم دوباره میگم و اونم اینه ک چطوری یک مجموعه فایل رو میشه فشرده کرد و به شکل یک فایل زیپ ذخیره ش کرد.

هر کدوم از دوستان هر اطلاعاتی در این زمینه ها داره بده متشکر میشم.

لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

5 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است

ارسال های توصیه شده

سلام

من یه جا اینو که میگم دیدم نمیدونم به دردتون میخوره یا نه

 

شما میای فایلاتون رو بدون فرمت در برنامه دخیره میکنید و بعد داخل برنامه  با & فرمتشو بهش می چسبونید

لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

سلام

من یه جا اینو که میگم دیدم نمیدونم به دردتون میخوره یا نه

شما میای فایلاتون رو بدون فرمت در برنامه دخیره میکنید و بعد داخل برنامه با & فرمتشو بهش می چسبونید

این مساله بخشی از موضوع رو حل میکنه و ممنونم ولی بخش اصلی و مشکل اینجاست که چطوری همون فایل بدون پسوند رو بسازم ک حاوی یک فایل دیتابیس و یک فایل دیگه باشه؟

لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

این مساله بخشی از موضوع رو حل میکنه و ممنونم ولی بخش اصلی و مشکل اینجاست که چطوری همون فایل بدون پسوند رو بسازم ک حاوی یک فایل دیتابیس و یک فایل دیگه باشه

 

اون دکمه پسند هم بزنی به نیست ها :cheshmak:  :yahoo:

 

میشه بگی دقیقا میخاید پیکار کنید.موضوع امنیت داده هاست یا چیز دیگه

لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

اون دکمه پسند هم بزنی به نیست ها :cheshmak::yahoo:

میشه بگی دقیقا میخاید پیکار کنید.موضوع امنیت داده هاست یا چیز دیگه

سید جان با گوشی بودم یادم رفت تشکر بزنم

موضوع اینه ک ی برنامه/بازی ساخته م و شکل بازی طوریه ک هر کسی می تونه مراحل بازی رو بسازه و در اختیار بقیه قرار بده و اطلاعات مربوطه رو داخل یک دیتابیس ذخیره کردم.

لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

سلام 

ببینید شما می تونید با همون روشی که[email protected], گفتن فایل رو تو dir assest قرار بدید و همون رو در dir internal پیست کنید.و از اون استفاده کنید!مثلا می خواید sql رو اینیشالایز کنید می گید:

If sql.IsInitialized=False Then
	sql.Initialize(File.DirInternal,"db.emad",True)
End If

فکر می کنم این روش کار کنه ولی مطمئن نیستم اما این رو قبلا یکی از اساتید(فکر کنم آقای فرقانی)به یکی که همین مشکل رو داشت گفته بود.

لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

بایگانی شده

این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.

مهمان
این موضوع برای عدم ارسال قفل گردیده است.
  • کاربران آنلاین در این صفحه   0 کاربر

    • هیچ کاربر عضوی،در حال مشاهده این صفحه نیست.
×
×
  • اضافه کردن...