iamm7spy 4 ارسال شده در 23 مرداد، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 23 مرداد، ۱۳۹۵ با عرض سلام یک سورس برنامه بیسیک فور در مورد شهرم دارم میخوام یک خروجی ios ازش بگیر ایا امکانش هست راهش رو بهم بگید لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
iamm7spy 4 ارسال شده در 23 مرداد، ۱۳۹۵ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 23 مرداد، ۱۳۹۵ کسی نمیدونه لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Negan 1,300 ارسال شده در 23 مرداد، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 23 مرداد، ۱۳۹۵ با عرض سلام یک سورس برنامه بیسیک فور در مورد شهرم دارم محصولاتی ک ارل ارائه داده زیاده شما میگی بیسیک فور بیسیک فور چی ؟ اندروید ای اول اس جاوا آردینو اگه سورس برای بیسیک فور اندرویده نمیتونین خروجی آی او اس بگیرین وای اگه بیسیک فور ای او اسه میتونید خروجی بگیرید برای آموزش خروجی گرفتن تو b4i هم سرچ کنید توی یوتیوپ کلی ویدئو هست لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
iamm7spy 4 ارسال شده در 23 مرداد، ۱۳۹۵ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 23 مرداد، ۱۳۹۵ بیسیک فو اندرویده نسخه گوشیم هم اندرویدی هست لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مهدی ایزدی 9,203 ارسال شده در 23 مرداد، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 23 مرداد، ۱۳۹۵ درود شما تحت هیچ شرایطی نمیتونید از سورس بیسیک4اندروید خروجی IOS بگیرید ! موفق باشید لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
iamm7spy 4 ارسال شده در 23 مرداد، ۱۳۹۵ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 23 مرداد، ۱۳۹۵ خوب چه راهی وجود داره که بتونم نسخه ios طراحی کنم لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مهدی ایزدی 9,203 ارسال شده در 23 مرداد، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 23 مرداد، ۱۳۹۵ بیسیک4آی او اس کار کنید و زبانش رو یاد بگیرید لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
iamm7spy 4
با عرض سلام یک سورس برنامه بیسیک فور در مورد شهرم دارم
میخوام یک خروجی ios ازش بگیر ایا امکانش هست راهش رو بهم بگید
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
6 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.