رفتن به مطلب
  • 0

استفاده از replace برای جمله


طاها

سوال

سلام من میخوام یه کاری کنم که وقتی طرف تو ادیت تسکت مینویسه همزمان توی لیبل ترجمه بشه.


مثلا اگه میخواد جمله "من توسعه دهنده هستم" رو ترجمه کنه، موقعی که مینویسه "من" بنویسه تو لیبل "I am" وقتی شد "من توسعه دهنده" تو لیبل بشه "I am developer" و.....


لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

7 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است

ارسال های توصیه شده

سلام

شما باید توی رویداد TextChange  متن رو به اون سرویسی که قراره ترجمه کنه بفرستی و اکر از HttpJob  استفاده می کنی متن رو توی لیبل بریزی

Sub EditText1_TextChanged (Old As String, New As String)
	Send New Argumnet To Translator For Translating.
End Sub
Sub JobDone(job1 As HttpJob)
	If job1.Success Then 
		If job1.JobName = "Translator" Then
			Label1.Text = Label1.Text & job1.GetString
		End If
	End If
End Sub

New  رو میفرستی به سرویس جهت ترجمه. و توی رویداد JobDone  مقادیر ترجمه شده رو میگیری.

لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

سلام

شما باید توی رویداد TextChange  متن رو به اون سرویسی که قراره ترجمه کنه بفرستی و اکر از HttpJob  استفاده می کنی متن رو توی لیبل بریزی

Sub EditText1_TextChanged (Old As String, New As String)
	Send New Argumnet To Translator For Translating.
End Sub
Sub JobDone(job1 As HttpJob)
	If job1.Success Then 
		If job1.JobName = "Translator" Then
			Label1.Text = Label1.Text & job1.GetString
		End If
	End If
End Sub

New  رو میفرستی به سرویس جهت ترجمه. و توی رویداد JobDone  مقادیر ترجمه شده رو میگیری.

من ترجمه رو به عنوان مثال آوردم

سرویسی در کار نیست

میخوام کل کار تو TextChange انجام بشه

 

مثلا نوشتی "یک" به عدد بنویسه 1 اگه نوشتی "یک دو" بنویسه "1 2"

لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

قاعدتا باید از دیتابیس استفاده کنید 

دوتا فیلد مثلا میزارید یکی fild1 توش کلمه am یکی هم fild2 توش کلمه "هستم" 

حالا تو رویداد زیر کافیه کوئری بزنی به دیتابیس و معادل عبارت تنایپ شده رو بگیری

Sub EditText1_TextChanged (Old As String, New As String)
	Dim cur As Cursor
	cur=sql1.ExecQuery2("SELECT * FROM tbl WHERE fild1 = ?",Array As String (Old))
	cur.Position=0
	lab.text=cur.GetString("fild2")
End Sub
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

ببینید برنامه من سادس. یه همچین چیزی منظورمه ولی با این مفهوم(مثلا اگه میخواد جمله "من توسعه دهنده هستم" رو ترجمه کنه، موقعی که مینویسه "من" بنویسه تو لیبل "I am" وقتی شد "من توسعه دهنده" تو لیبل بشه "I am developer" و.....)

sub edittext1_textchanged

label1.text = edittext1.text.replace("من هستم","I am")
label1.text = edittext1.text.replace("توسعه دهنده","developrer")

end sub
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

 

ببینید برنامه من سادس. یه همچین چیزی منظورمه ولی با این مفهوم(مثلا اگه میخواد جمله "من توسعه دهنده هستم" رو ترجمه کنه، موقعی که مینویسه "من" بنویسه تو لیبل "I am" وقتی شد "من توسعه دهنده" تو لیبل بشه "I am developer" و.....)

sub edittext1_textchanged

label1.text = edittext1.text.replace("من هستم","I am")
label1.text = edittext1.text.replace("توسعه دهنده","developrer")

end sub

برنامه ساده و غیر ساده نداره عزیز اصول یکیه  شما باید اطلاعات و معادلها رو یه جایی ذخیره داشته باشین یا نه؟

نکنه توقع دارین اندروید خودش تشخیص بده :fekr:

لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

 

ببینید برنامه من سادس. یه همچین چیزی منظورمه ولی با این مفهوم(مثلا اگه میخواد جمله "من توسعه دهنده هستم" رو ترجمه کنه، موقعی که مینویسه "من" بنویسه تو لیبل "I am" وقتی شد "من توسعه دهنده" تو لیبل بشه "I am developer" و.....)

sub edittext1_textchanged

label1.text = edittext1.text.replace("من هستم","I am")
label1.text = edittext1.text.replace("توسعه دهنده","developrer")

end sub

خب دوستم چیزی رو که شما میخوایید باید جایی ذخیره باشه.

انتظار که ندارید بدون استفاده از هیچ دیتابیس و یا سرویسی اینکارو انجام بدید ؟؟!

چیزی که اقای شاهپیری گفتن معادلش با دیتابیس بود و درسته.

لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

خب دوستم چیزی رو که شما میخوایید باید جایی ذخیره باشه.

انتظار که ندارید بدون استفاده از هیچ دیتابیس و یا سرویسی اینکارو انجام بدید ؟؟!

چیزی که اقای شاهپیری گفتن معادلش با دیتابیس بود و درسته.

خب میتونید یه نمونه دیتابیس در اختیار بنده قرار بدید؟ چون تا به حال اقدام به ایجاد دیتابیس نکردم

لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

بایگانی شده

این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.

مهمان
این موضوع برای عدم ارسال قفل گردیده است.
  • کاربران آنلاین در این صفحه   0 کاربر

    • هیچ کاربر عضوی،در حال مشاهده این صفحه نیست.
×
×
  • اضافه کردن...