arastooms 1,046 ارسال شده در 25 مرداد، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 25 مرداد، ۱۳۹۵ سلام به همه دوستان سورسی دارم که نیاز دارم قسمتی از اون رو استفاده کنم متاسفانه با دستوراتی که به صورت زیر هست مشکل داره و فکر کردم باید کتابخونه HttpUtils رو داشته باشم و تیک بزنم HttpUtils.CallbackActivity="Main" HttpUtils.CallbackJobDoneSub = "JobDone" HttpUtils.CallbackUrlDoneSub = "UrlDone" من آخرین ورژن ها رو دانلود کردم و تیک زدم ( HttpUtils2 v2.10 ) و اومدم در این ساب به این صورت تعریف کردم که Sub Globals Dim HttpUtils As HttpJob End Sub ولی هنز مشکل داره ممکنه دستورات برای ورژن قدیمی باشه؟؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Kazem Forghani 2,927 ارسال شده در 25 مرداد، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 25 مرداد، ۱۳۹۵ سلام ، به جای استفاده از کتابخانه HttpUtils2 ، از OkHttpUtils2 استفاده کنید. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
arastooms 1,046 ارسال شده در 25 مرداد، ۱۳۹۵ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 25 مرداد، ۱۳۹۵ سلام ، به جای استفاده از کتابخانه HttpUtils2 ، از OkHttpUtils2 استفاده کنید. سلام کاظم جان و تشکر از راهنمایی ولی باز هم نمیشناسه دستور رو و اصلا CallbackActivity CallbackJobDoneSub CallbackUrlDoneSub در فرمانهای کتابخونه موجود نیست که اینجا استفاده شه !!!!!! ممکنه راهنمایی بفرمایید ؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
RoyaPM 538 ارسال شده در 25 مرداد، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 25 مرداد، ۱۳۹۵ سلام کاظم جان و تشکر از راهنمایی ولی باز هم نمیشناسه دستور رو و اصلا CallbackActivity CallbackJobDoneSub CallbackUrlDoneSub در فرمانهای کتابخونه موجود نیست که اینجا استفاده شه !!!!!! ممکنه راهنمایی بفرمایید ؟ اون سورسی که داری احتمالا یه module جداگانه نداره؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
arastooms 1,046 ارسال شده در 25 مرداد، ۱۳۹۵ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 25 مرداد، ۱۳۹۵ اون سورسی که داری احتمالا یه module جداگانه نداره؟ چرا چا اصلا یه مدوله که میام اضافه میکنم و در اکتیویتی اصلی به این صورت هست Sub Activity_Create(FirstTime As Boolean) Translator.Initialize(Me, "BING", "/GnadxcuJ6HwM=", "6fffb883e2770") job.CallbackActivity="Main" job.CallbackJobDoneSub = "JobDone" job.CallbackUrlDoneSub = "UrlDone" End Sub Sub JobDone (job As String) ' ' ' Select Case job ' Case "BING.AUTH", "BING.TRANS" ' If job.SuccessfulUrls.Size>0 Then ' Translator.JobDone(job, job.GetString(job.SuccessfulUrls.GetKeyAt(0))) ' Else ' Translator.Failed(True, job.GetLastError) ' End If ' End Select End Sub Sub BING_Error(Message As String) Log("Bing Error: " & Message) End Sub Sub BING_Done(Source As String, Translated As String ) Log("Bing Translated: '" & Source & "' as '" & Translated & "'") End Sub همینننننننننننن و لی الان سه روزه نمی تونم سوارش کنم اسم مدول هم bing هست لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
RoyaPM 538 ارسال شده در 25 مرداد، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 25 مرداد، ۱۳۹۵ اون module رو ایمپورت کن به پروژت ببین فرقی میکنه؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
arastooms 1,046 ارسال شده در 25 مرداد، ۱۳۹۵ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 25 مرداد، ۱۳۹۵ اون module رو ایمپورت کن به پروژت ببین فرقی میکنه؟ مدول دستی ساختم و با کپی پیست کردن کدها چون کد ها رو از روی سایتی که سورس بود در سایت اصلی کپی کردم ولی سه روز درگیرم کرده نمیدونم مشکل کجاست محبت میکنید راهمایی میفرماید لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
maxi333 38 ارسال شده در 26 مرداد، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 26 مرداد، ۱۳۹۵ ببخشید اما کد شما دیگه فسیل شده ما کتابخانه HttpUtils نداریم ماژول HttpUtils داریم که از نسخه 2.7 بیسیک به بعد نسخه اصلاح شده اون با اسم HttpUtils2 به صورت کتابخانه منتشر شد. الان دیگه این ماژول deprecate شده اما به هر حال اگه قصد استفاده دارید این فایل ها رو به پروژه تون اضافه کنید. HttpUtils.zip لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
arastooms 1,046
سلام به همه دوستان
سورسی دارم که نیاز دارم قسمتی از اون رو استفاده کنم
متاسفانه با دستوراتی که به صورت زیر هست مشکل داره و فکر کردم باید کتابخونه HttpUtils رو داشته باشم و تیک بزنم
من آخرین ورژن ها رو دانلود کردم و تیک زدم
( HttpUtils2 v2.10 )
و اومدم در این ساب به این صورت تعریف کردم که
ولی هنز مشکل داره
ممکنه دستورات برای ورژن قدیمی باشه؟؟
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
7 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.