Allowmahdi 1 ارسال شده در 30 مرداد، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 30 مرداد، ۱۳۹۵ این سورس خوبیه من خریدمش اما یه سری ایراد داره و حیف که فروشنده سورس همکاری لازم رو انجام نمیده و قبل از خرید سورس گفتن که پشتیبانی میکنن اما درست حسابی پشتیبانی نکردن، و الان چندین روزه که سورس رو خریدم هر روز ما رو دور سر میگردونه! لطفا یا یه چیزی رو نزارید برای فروش یا اگه میزارید بعد از فروشش به حرف خودتون عمل کنید و پشتیبانی کنید. نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مهدی ایزدی 9,203 ارسال شده در 30 مرداد، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 30 مرداد، ۱۳۹۵ این سورس خوبیه من خریدمش اما یه سری ایراد داره و حیف که فروشنده سورس همکاری لازم رو انجام نمیده و قبل از خرید سورس گفتن که پشتیبانی میکنن اما درست حسابی پشتیبانی نکردن، و الان چندین روزه که سورس رو خریدم هر روز ما رو دور سر میگردونه! لطفا یا یه چیزی رو نزارید برای فروش یا اگه میزارید بعد از فروشش به حرف خودتون عمل کنید و پشتیبانی کنید. دوست عزیز الان مشکل شما دقیقا کجاست ؟ اینکه مثلا درون پرداخت توی برنامه بخواهید اضافه کنید به پشتیبانی ربطی نداره کلی آموزش توی انجمن هستش در این موارد منظور از پشتیبانی توی تمام دنبا این هستش که اگه با اون سورس به مشکل برخورد کردین و جایی مشکل داشت بگید تا پشتیبانی بشه و راهنمایی بشه اما وقتی میخواهید یه چیزی رو اضافه کنید و بلد نیستید به پشتیبانی ربط نداره و این کار فقط یک لطف هستش که صاحب اثر داره نسبت به شما انجام میده !!! 5 نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Allowmahdi 1 ارسال شده در 30 مرداد، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 30 مرداد، ۱۳۹۵ دوست عزیز الان مشکل شما دقیقا کجاست ؟ اینکه مثلا درون پرداخت توی برنامه بخواهید اضافه کنید به پشتیبانی ربطی نداره کلی آموزش توی انجمن هستش در این موارد منظور از پشتیبانی توی تمام دنبا این هستش که اگه با اون سورس به مشکل برخورد کردین و جایی مشکل داشت بگید تا پشتیبانی بشه و راهنمایی بشه اما وقتی میخواهید یه چیزی رو اضافه کنید و بلد نیستید به پشتیبانی ربط نداره و این کار فقط یک لطف هستش که صاحب اثر داره نسبت به شما انجام میده !!! حرف شما کاملا درست ! اما اگر به صحبت های قبلی که بنده قبل از خرید با صاحب سورس داشتم توجه کنید متوجه میشید که بنده کلا این سورس رو به شرطی خریدم که پرداخت درون برنامه رو بدون مشکل بهش اضافه کنند چون خودم اطلاعات چندانی از کدنویسی نداشتم و کلا کارم برنامه نویسی نیست ! فروشنده سورس هم قبول کردن و گفتن بعد از خرید انجام میدن اما انجام ندادن! اگر قبول نکرده بودن بله حرف شما درسته شامل پشتیبانی نمیشه اما وقتی قبول کردن و بنده هم خریدم باید به حرف خودشون عمل کنن یا نه ؟!! 1 نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
farnad24 45 ارسال شده در 3 شهریور، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 3 شهریور، ۱۳۹۵ حرف شما کاملا درست ! اما اگر به صحبت های قبلی که بنده قبل از خرید با صاحب سورس داشتم توجه کنید متوجه میشید که بنده کلا این سورس رو به شرطی خریدم که پرداخت درون برنامه رو بدون مشکل بهش اضافه کنند چون خودم اطلاعات چندانی از کدنویسی نداشتم و کلا کارم برنامه نویسی نیست ! فروشنده سورس هم قبول کردن و گفتن بعد از خرید انجام میدن اما انجام ندادن! اگر قبول نکرده بودن بله حرف شما درسته شامل پشتیبانی نمیشه اما وقتی قبول کردن و بنده هم خریدم باید به حرف خودشون عمل کنن یا نه ؟ دوست عزیز فروشنده سورس کاملا پشتیبانی میکنه و سورس درون پرداخت رو برای من فرستاد و به تمام سوالاتم هم پاسخ داد.در ضمن شما که از کدنویسی اطلاعاتی ندارید بعید میدونم بتونید روی سورس تغییراتی رو ایجاد کنید. موفق باشید نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
sspp 0 ارسال شده در 3 شهریور، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 3 شهریور، ۱۳۹۵ یعنی اگه بخرم خودت پرداخت درون برنامه ای رو جوری درست میکنی که چنتا بسته سکه به کاربر نمایش داده بشه مثلا بسته ۵۰۰تایی ۱۰۰۰تایی ۲۰۰۰تایی و ۵۰۰۰تایی ، هر کدوم هم یه قیمت مشخص داشته باشن و کاربر بتونه یکی رو انتخاب کنه و بعد از خرید به همون میزان به مجموع سکه هاش اضافه بشه! اگه این کارو میکنی بگو من همین الان بخرمش! سورس بازی حدس بزن آهنگ توضیحات بازی: در این بازی یک آهنگ برای کاربر پخش میشه و کاربر باید ادامه آهنگ را که قطع میشه را بنویسه با استفاده از این سورس یاد می گیرید: ۱-استفاده از دیتابیس برای ذخیره جواب ها متن آهنگ ها و جواب هر مرحله ۲-استفاده از اسلایدینگ پنل به همراه قابلیت شخصی سازی آن 3-ساخت صفحه کلید برای نشان دادن حروف ۵-پخش آهنگ ۶- استفاده از سیک بار سفارشی و هماهنگ کردن آن با موزیک 7-قابلیت انتخاب چندمین حرف برای نمایش توسط کاربر ۸-قابلیت حذف چند حرف از صفحه کلید برای راهنمایی ۹-..... با استفاده از این سورس شما می تونید بازی های زیادی بسازید و در بازار قرار دهید با قیمت باورنکردنی ۱۲۰۰۰ فرصت را از دست ندید سورس این بازی هیچ جا دیگه گیرتون نمی یاد و فقط از همین سایت میتونید خریداری کنید مژده: به زودی آموزش تصویری ثبت رکورد به صورت آنلاین برای این بازی هم به محصول اضافه میشه و در اختیار تمامی خریداران محصول قرار میگیره و میتونند از بخش مشتریان و لیست خریدهاشون، آموزش تصویری اضافه شده رو هم به رایگان دانلود کنند کسایی که تمایل دارن میتونن قبل از خرید فایل نصبی برنامه رو هم دانلود کنند و با برنامه کار کنند و کاربردش رو ببینند دانلود فایل نصبی لینک خرید محصول سلام ببخشید منم این سورس رو خریدم اما دو سه تا قابلیت میخام که داخلش قرار بگیره اینم آیدی بنده هست در تلگرام لطف کنید جوابمو بدید خیلی ضروری هستsaman7374@ نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
kingkadkhodai 32 ارسال شده در 8 شهریور، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 8 شهریور، ۱۳۹۵ من سورس رو خریدم می خوام درون پرداخت اضافه بشه بهش بعد چندتا ارور داره میشه بگین مال چیه؟ FirstTime = True NoLoop = True vActivityTouch = ActivityTouch If vActivityTouch = False Then EventTouch = "Panels" Jump.Panel = -1 Timer1.Initialize("Timer",15) TimerLC.Initialize("TimerLC",500) End Sub نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Ebi99 3 ارسال شده در 8 شهریور، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 8 شهریور، ۱۳۹۵ سلامم من این سورس رو بخرم الان پرداخت درونش میکنید من پرداخت درونش رو میخرم و یک مشکل دیگه ایکون خریدشم کارنمیکنه این $25 مثلا کاربر برای چند سکه چقدر پول پرداخت کنه ممنون منتظر جوابم نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
erfan.sajjadie 12 ارسال شده در 8 شهریور، ۱۳۹۵ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 8 شهریور، ۱۳۹۵ من سورس رو خریدم می خوام درون پرداخت اضافه بشه بهش بعد چندتا ارور داره میشه بگین مال چیه؟ FirstTime = True NoLoop = True vActivityTouch = ActivityTouch If vActivityTouch = False Then EventTouch = "Panels" Jump.Panel = -1 Timer1.Initialize("Timer",15) TimerLC.Initialize("TimerLC",500) End Sub میشه یه شات از ارورشا ببینم نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
erfan.sajjadie 12 ارسال شده در 8 شهریور، ۱۳۹۵ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 8 شهریور، ۱۳۹۵ سلامم من این سورس رو بخرم الان پرداخت درونش میکنید من پرداخت درونش رو میخرم و یک مشکل دیگه ایکون خریدشم کارنمیکنه این $25 مثلا کاربر برای چند سکه چقدر پول پرداخت کنه ممنون منتظر جوابم بله براتون ارسال می کنم. نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
kingkadkhodai 32 ارسال شده در 8 شهریور، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 8 شهریور، ۱۳۹۵ میشه یه شات از ارورشا ببینم نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
erfan.sajjadie 12 ارسال شده در 8 شهریور، ۱۳۹۵ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 8 شهریور، ۱۳۹۵ این که کدشه ارورش چیه ؟؟؟؟؟؟؟ نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
kingkadkhodai 32 ارسال شده در 8 شهریور، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 8 شهریور، ۱۳۹۵ این که کدشه ارورش چیه ؟؟؟؟؟؟؟ نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
mehdi.m 158 ارسال شده در 9 شهریور، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 9 شهریور، ۱۳۹۵ سلام.من سورس رو خریداری کردم.درخواست سورس درون پر داخت رو دارم.لطفا اگه میشه بفرستید برام.خصوصی ایمیلم رو فرستادم براتون.ممنون 1 نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
mehdi.m 158 ارسال شده در 12 شهریور، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 12 شهریور، ۱۳۹۵ در در 1395/06/08, 17:57:00، erfan.sajjadie گفته است : بله براتون ارسال می کنم. چرا اصلا پاسخگو نیستید.خب برای ما هم ارسال کنید.من سورس رو خریداری کردم! 1 نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
kingkadkhodai 32 ارسال شده در 14 شهریور، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 14 شهریور، ۱۳۹۵ آقا مشکل من حل شد دمت گرم سورس مشکلی نداره فقط لطف کنید سورس درون پرداختشو بفرستید باتشکر بعد طریقه اضافه کردن مرحله جدید میشه لطف کنید راهنمایی کنید یه مشکلی که داره مرحله ای رو که گذروندی اگه دوباره جوابشو بنویسی نمیره مرحله بعد نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
mehdi.m 158 ارسال شده در 19 شهریور، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 19 شهریور، ۱۳۹۵ سلام.آقایی که این سورس رو نوشتین ،سورس خوبیه یه مشکلش اینه که وقتی سکت صفر میشه و بخوای از گزینه حذف چند حرف استفاده کنی.عمل نمیکنه اما از کاربر منفی سکه میکشه(یعنی به صورت منفی از سکه ها کسر میکنه) |: (که مشکلشو حل کردم) و یه چیز دیگه لطفا وقتی تاپیک میزنید به پست هایی که بعدش داده میشه توجه کنید و پاسخگو باشید. در ضمن اینقد که بهتون پیام دادم واسه درون پرداخت،خواستم بگم زحمت نکشین خودم نوشتمش. با عرض معذرت... نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
mehdi.m 158 ارسال شده در 19 شهریور، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 19 شهریور، ۱۳۹۵ در در 1395/06/14, 14:23:44، kingkadkhodai گفته است : آقا مشکل من حل شد دمت گرم سورس مشکلی نداره فقط لطف کنید سورس درون پرداختشو بفرستید باتشکر بعد طریقه اضافه کردن مرحله جدید میشه لطف کنید راهنمایی کنید یه مشکلی که داره مرحله ای رو که گذروندی اگه دوباره جوابشو بنویسی نمیره مرحله بعد من هر چی سورس رو زیر و رو کردم.نتونستم بهش مرحله اضافه کنم. شاید خود برنامه نویسش بدونن. راه حل من اینه که از همون اکتیویتی ها کپی بگیرید و دوتا اکتیویتی دیگه برنید به عنوان 200 مرحله جدید. یعنی تو یک برنامه 400مرحله باشه ولی به صورت جداگانه.(که باید یه دیتابیس دوم هم ایجاد کنید)امیدوارم منظورمو رسونده باشم نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
mohammad3250 206 ارسال شده در 15 آذر، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 15 آذر، ۱۳۹۵ سلام چطور تعداد مراحل زیاد کم میشه کرد مثلا اول 10 مرحله باشه نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مهدی ایزدی 9,203 ارسال شده در 15 آذر، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 15 آذر، ۱۳۹۵ درود دوستان به خود آقای سجادیه پیام دادم که بیان و پاسخ هارو بدن نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
mohammad3250 206 ارسال شده در 20 آذر، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 20 آذر، ۱۳۹۵ جواب نمیدن ؟ نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ارسالهای توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: strong> مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.