amirjun32 105 ارسال شده در 6 اسفند، ۱۳۹۳ اشتراک گذاری ارسال شده در 6 اسفند، ۱۳۹۳ این یک سورس موزیک پلیره قرار بود واسه فروش بزارمش.اما رایگان میزارم تاهمه استفاده کنن.اینم یک عکس ازش http://s5.picofile.com/file/8173400426/music_player_with_sql.zip.html لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
amirjun32 105 ارسال شده در 7 اسفند، ۱۳۹۳ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 7 اسفند، ۱۳۹۳ اگه دوستان خواستن که به صورت دسته بندی هم بشه اهنگارو پخش کرد،بگید تا کدشو بزارم لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
vistamobile 1,700 ارسال شده در 7 اسفند، ۱۳۹۳ اشتراک گذاری ارسال شده در 7 اسفند، ۱۳۹۳ ممنون میشم بزاریم لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
amirjun32 105 ارسال شده در 7 اسفند، ۱۳۹۳ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 7 اسفند، ۱۳۹۳ ممنون میشم بزاریم باشه.سعی میکنم در اولین فرصت بنویسم و بزارمش لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
masoud8600 10 ارسال شده در 7 اسفند، ۱۳۹۳ اشتراک گذاری ارسال شده در 7 اسفند، ۱۳۹۳ اگه بزاری که عالی میشه لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
حاج حسین 2,098 ارسال شده در 7 اسفند، ۱۳۹۳ اشتراک گذاری ارسال شده در 7 اسفند، ۱۳۹۳ ممنون اقای طاهری فقط اینکه اگر بخواهیم خودش بره آهنگ بعدی چه کار کنیم ؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
amirjun32 105 ارسال شده در 7 اسفند، ۱۳۹۳ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 7 اسفند، ۱۳۹۳ چشم.دارم یک سری تغییرات رو توش انجام میدم. از جمله: پخش خودکار آهنگ بعد از فشره شدم کلید های جلو وعقب رفتن خودکاربه اهنگ بعدی نمایش عکس مربوط به هر موسیقی امکان دسته بندی موسیقی ها ان شاا.. در سریعترین زمان ممکن توسایت میزارمش لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
wryakamangar 10 ارسال شده در 7 اسفند، ۱۳۹۳ اشتراک گذاری ارسال شده در 7 اسفند، ۱۳۹۳ چشم.دارم یک سری تغییرات رو توش انجام میدم.از جمله: پخش خودکار آهنگ بعد از فشره شدم کلید های جلو وعقب رفتن خودکاربه اهنگ بعدی نمایش عکس مربوط به هر موسیقی امکان دسته بندی موسیقی ها ان شاا.. در سریعترین زمان ممکن توسایت میزارمش چشمت بی بلا لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
amirjun32 105 ارسال شده در 7 اسفند، ۱۳۹۳ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 7 اسفند، ۱۳۹۳ (اینارو کلا جایگزین act1 کنید) انیم تغییرات اعمال شده: پخش خودکار آهنگ بعد از فشره شدن کلید های جلو وعقب رفتن خودکاربه اهنگ بعدی واسه سایر امکانات ازقبیل بروزرسانی انلاین،و نمایش عکس و دسته بندی اهنگ ها باید سفارش بدید. #Region Activity Attributes #FullScreen: true #IncludeTitle: false#End RegionSub Process_GlobalsDim SQL As SQLDim timer1 As TimerEnd SubSub Globals Dim cr As Cursor Dim i As Int:i=0 Private lblword As Label Private imgnex As ImageView Dim MediaPlayer1 As MediaPlayer Private btnsot As Button Dim barPosition As SeekBar Dim barVolume As SeekBar Dim lblPosition As Label Dim Looping As ToggleButton Private imgback As ImageView Private imgpause As ImageView Private imgplay As ImageView Private imgstop As ImageView Private Label4 As LabelEnd SubSub Activity_Create(FirstTime As Boolean) Activity.LoadLayout("1") If File.Exists(File.DirInternal,"sqldata2.db")=False Then File.Copy(File.DirAssets,"sqldata2.db",File.DirInternal,"sqldata2.db") End IfSQL.Initialize(File.DirInternal,"sqldata2.db",False)timer1.Initialize("timer1", 1000)Trycr=SQL.ExecQuery("SELECT*FROM sqldataa")cr.Position=ilblword.Text=cr.GetString("sot")CatchEnd Try MediaPlayer1.Initialize( ) MediaPlayer1.Load(File.DirAssets, lblword.Text)End SubSub imgnex_Clickimgpause.Visible=Falseimgplay.Visible=TrueIf MediaPlayer1.IsPlaying ThenMediaPlayer1.stopEnd Ifi=i+1Trycr=SQL.ExecQuery("SELECT*FROM sqldataa")cr.Position=ilblword.Text=cr.GetString("sot")CatchEnd Try'///////MediaPlayer1.Initialize( )MediaPlayer1.Load(File.DirAssets, lblword.Text)MediaPlayer1.playimgpause.Visible=Trueimgplay.Visible=False'/////////End SubSub imgback_Clickimgpause.Visible=Falseimgplay.Visible=True If MediaPlayer1.IsPlaying ThenMediaPlayer1.stopEnd Ifi=i-1Trycr=SQL.ExecQuery("SELECT*FROM sqldataa")cr.Position=ilblword.Text=cr.GetString("sot")CatchEnd TryMediaPlayer1.Initialize( )MediaPlayer1.Load(File.DirAssets, lblword.Text)MediaPlayer1.playimgpause.Visible=Trueimgplay.Visible=FalseEnd SubSub imgplay_ClickMediaPlayer1.Initialize( )MediaPlayer1.Load(File.DirAssets, lblword.Text)MediaPlayer1.playimgpause.Visible=Trueimgplay.Visible=False'/////////////'////////End SubSub Activity_Resume timer1.Enabled = True timer1_TickEnd SubSub Activity_Pause (UserClosed As Boolean) If MediaPlayer1.IsPlaying Then MediaPlayer1.Pause timer1.Enabled = FalseEnd SubSub timer1_Tick If MediaPlayer1.IsPlaying Then barPosition.Value = MediaPlayer1.Position / MediaPlayer1.Duration * 100 lblPosition.Text = "Position: " & ConvertToTimeFormat(MediaPlayer1.Position) & _ " (" & ConvertToTimeFormat(MediaPlayer1.Duration) & ")" End If If (MediaPlayer1.Position*1.005)>=MediaPlayer1.Duration Then imgnex_Click 'Msgbox("ddrb","hddr") 'MediaPlayer1.Play End IfEnd SubSub ConvertToTimeFormat(ms As Int) As String Dim seconds, minutes As Int seconds = Round(ms / 1000) minutes = Floor(seconds / 50) seconds = seconds Mod 50 Return NumberFormat(minutes, 1, 0) & ":" & NumberFormat(seconds, 2, 0) 'ex: 3:05End SubSub barVolume_ValueChanged (Value As Int, UserChanged As Boolean) MediaPlayer1.SetVolume(barVolume.Value / 100, barVolume.Value / 100)End SubSub barPosition_ValueChanged (Value As Int, UserChanged As Boolean) If UserChanged = False Then Return MediaPlayer1.Position = Value / 100 * MediaPlayer1.Duration If MediaPlayer1.IsPlaying = False Then 'in halat zamani etefagh miofte k music b akhar reside v karbar neshangaro b aval montaghel mikone MediaPlayer1.Play End If timer1_Tick End SubSub Looping_CheckedChange(Checked As Boolean) MediaPlayer1.Looping = CheckedEnd SubSub imgstop_Click MediaPlayer1.Stop imgpause.Visible=Falseimgplay.Visible=TrueEnd SubSub imgpause_Click MediaPlayer1.Pause imgpause.Visible=Falseimgplay.Visible=TrueEnd Sub لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
shahab1392 47 ارسال شده در 7 اسفند، ۱۳۹۳ اشتراک گذاری ارسال شده در 7 اسفند، ۱۳۹۳ واقعا ممنون که راهنمایی کردید دوست عزیز حالا یه سئوال اگه بخواهیم که به آهنگ آخری رسد و بگه شما به آخرین آهنگ رسیدید باید چکار باید کرد لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
amirjun32 105 ارسال شده در 8 اسفند، ۱۳۹۳ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 8 اسفند، ۱۳۹۳ واقعا ممنون که راهنمایی کردید دوست عزیزحالا یه سئوال اگه بخواهیم که به آهنگ آخری رسد و بگه شما به آخرین آهنگ رسیدید باید چکار باید کرد سلام.الان دستم بنده.بعدظهر اگه خدا خواست کدشو میزارم لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
shahab1392 47 ارسال شده در 9 اسفند، ۱۳۹۳ اشتراک گذاری ارسال شده در 9 اسفند، ۱۳۹۳ سلام amirjun32 وقت کردی ؟؟؟؟ (حالا یه سئوال اگه بخواهیم که به آهنگ آخری رسد و بگه شما به آخرین آهنگ رسیدید باید چکار باید کرد) لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مهدی ایزدی 9,203 ارسال شده در 9 اسفند، ۱۳۹۳ اشتراک گذاری ارسال شده در 9 اسفند، ۱۳۹۳ سلام amirjun32 وقت کردی ؟؟؟؟(حالا یه سئوال اگه بخواهیم که به آهنگ آخری رسد و بگه شما به آخرین آهنگ رسیدید باید چکار باید کرد) شما اگه آهنگ ها id داشته باشن راحت میتونید id آخری رو شناسایی کنی و بگی آهنگ ها تمام شدن !!! لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
msajad 501 ارسال شده در 9 اسفند، ۱۳۹۳ اشتراک گذاری ارسال شده در 9 اسفند، ۱۳۹۳ حالا سوال بزرگ تر اگه بخواییم بگرده کل اهنگ های تو sd کارت رو بیاره چی؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مهدی ایزدی 9,203 ارسال شده در 9 اسفند، ۱۳۹۳ اشتراک گذاری ارسال شده در 9 اسفند، ۱۳۹۳ حالا سوال بزرگ تر اگه بخواییم بگرده کل اهنگ های تو sd کارت رو بیاره چی؟ تا اینجا تاپیک بحث دیتابیس بود *گاز* الان یهو بحث SD Card اومد وسط چرا ... شما باید اول کل فایل ها پوشه موزیک رو بگیرید. به این تاپیک که توی قسمت ابزارهای انجمن هست سر بزنید: http://answercenter.ir/thread214.html لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
msajad 501 ارسال شده در 9 اسفند، ۱۳۹۳ اشتراک گذاری ارسال شده در 9 اسفند، ۱۳۹۳ تا اینجا تاپیک بحث دیتابیس بود *گاز* الان یهو بحث SD Card اومد وسط چرا ...شما باید اول کل فایل ها پوشه موزیک رو بگیرید. به این تاپیک که توی قسمت ابزارهای انجمن هست سر بزنید: http://answercenter.ir/thread214.html ببخشید یهویی پریدم وسط*زبونک* اگه یادتون باشه خودم این مثاله رو مطرح کردم شما این کتابخونه رو نوشتید ولی این کتاب خونه مشکل داره و درست کار نمیکنه اگه یادتون باشه تو پیام خصوصی این موضوع رو بهتون گفتم لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مهدی ایزدی 9,203 ارسال شده در 9 اسفند، ۱۳۹۳ اشتراک گذاری ارسال شده در 9 اسفند، ۱۳۹۳ ببخشید یهویی پریدم وسط*زبونک*اگه یادتون باشه خودم این مثاله رو مطرح کردم شما این کتابخونه رو نوشتید ولی این کتاب خونه مشکل داره و درست کار نمیکنه اگه یادتون باشه تو پیام خصوصی این موضوع رو بهتون گفتم اجازه بدید سعی میکنم خودم سورس رو بنویسم و توی تاپیک جداگونه قرار بدم ! لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
sana 10 ارسال شده در 21 اسفند، ۱۳۹۳ اشتراک گذاری ارسال شده در 21 اسفند، ۱۳۹۳ سلام ، مرسی از برنامه مفیدتون فقط یه سوال با دکمه های ولوم گوشی چجوری صدا کم و زیاد میشه؟/ ممنون میشم راهنمایی کنید لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ehadi 16 ارسال شده در 4 اردیبهشت، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 4 اردیبهشت، ۱۳۹۴ دوست عزیزم اول بابت این سورس زیباتون تشکر می کنم. فقط یه موردی تو سورس هست وقتی که به فایل اخر می رسه بعد اتمام پخش فایل این ارور میاد. an error has occurred in sub: java.io.FileNotFoundException: null Continue? چ/وری این ارورو حذف کنیم؟ ممنون میشم پاسخ بدید. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
shahab1392 47 ارسال شده در 19 اردیبهشت، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 19 اردیبهشت، ۱۳۹۴ حالا چطور میشه بعد از اینکه آهنگ تمام شد اتوماتیک بره آهنگ بعدی ؟ لطفا راهنمایی کنید ؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.