آرمین رمضانی 381 ارسال شده در 14 آذر، 2014 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 آذر، 2014 به نام خدا دیدم امروزه همه دنبال ساخت کتاب هستن گفتم یه روش باحال یاد بدم البته با html توضیح داده بودم اونم خوب بود اما حجم برنامه رو می برد بالا و سنگین میکرد اما این روش عالیه و خیلی قشنگه!!! در حال حاظر توضیح نمیتونم بدم پروژه رو میزارم خوشتون اومد بگید آموزششو قرار بدم لینک دانلود: MediaFire پسورد فایل : basic4android.org یاحق نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
کسری نعمتی مهمان ارسال شده در 14 آذر، 2014 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 آذر، 2014 سلام من فایل بیوست شده رو دانلود کردم ولی سورس نبود.فقط یه فایل Apk توش بود نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
amirra2011 10 ارسال شده در 14 آذر، 2014 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 آذر، 2014 منم با کسری هم عقیده ام؛آرمین جان پیگیری کن. نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
آرمین رمضانی 381 ارسال شده در 14 آذر، 2014 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 14 آذر، 2014 عزیزان نظر یدین بزارم یا نه!!! من فایل سورس قرار ندادم اپک رو قرار دادم نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
آرمین رمضانی 381 ارسال شده در 14 آذر، 2014 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 14 آذر، 2014 تاپیک آموزش نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
dostmobile 329 ارسال شده در 20 بهمن، 2014 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 بهمن، 2014 آرمین سورس رو هم بزار نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
shahab1392 47 ارسال شده در 20 بهمن، 2014 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 بهمن، 2014 تشکر خسته نباشید*تعجب**تعجب**تعجب* نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
آرمین رمضانی 381 ارسال شده در 20 بهمن، 2014 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 20 بهمن، 2014 خواهش میکنم سورس رو نمیزارم چون خودتون بنویسید تا یاد بگیرین موفق باشید نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
dostmobile 329 ارسال شده در 21 بهمن، 2014 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 بهمن، 2014 خب تو آموزش شما متن گزاشتی متن که آسونه حالا مثلا میخوام یه متن باشع و زیرش عکس و مجدد متن و بعد عکس که با اسکرول بالا و پایین بشه اینو کمک کنید دوستان نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
آرمین رمضانی 381 ارسال شده در 22 بهمن، 2014 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 22 بهمن، 2014 این آموزش ها تخصصی هستن و هیج جای اینترنت پیدا نمیکنید به زودی تو فروشگاه میره موفق باشید نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
nicetitle 18 ارسال شده در 22 بهمن، 2014 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 بهمن، 2014 خب تو آموزش شما متن گزاشتیمتن که آسونه حالا مثلا میخوام یه متن باشع و زیرش عکس و مجدد متن و بعد عکس که با اسکرول بالا و پایین بشه اینو کمک کنید دوستان برو به این ادرس ببین کارتو راه میندازه... اسکرول کردن متن و عکس نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
shahab1392 47 ارسال شده در 22 بهمن، 2014 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 بهمن، 2014 با سلام دوستان من چند تا لایوت ساختم و در یک لیست ویو گداشتم و چند منو تعریف کردم ولی هر بار که کلیک میکنم همه متن ها و لایئوت ها ظاهر میشن چکار باید کرد این هم لینک برنامه هستش کد زیر: Sub listview1_ItemClick (Position As Int, Value As Object) If Position= 0 Then ScrollView1.Panel.LoadLayout("Layout3") ListView1.Visible=False ScrollView1.Visible=True Button1.Visible= True End If If Position= 1 Then ScrollView1.Panel.LoadLayout("Layout4") ListView1.Visible=False ScrollView1.Visible=True Button1.Visible= True End If If Position= 2 Then Msgbox("سلام ذوستان ","Basic 4 android") End If End Sub نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Farzad Musavi 576 ارسال شده در 22 بهمن، 2014 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 بهمن، 2014 قبل لود لایوت ها این کدو بزار قبلیا محو شن activity.removeallviews نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
shahab1392 47 ارسال شده در 22 بهمن، 2014 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 بهمن، 2014 قبل لود لایوت ها این کدو بزار قبلیا محو شن activity.removeallviews این رو که میزارم هیچی دیگه نشون داده نمیشه و همه چیز پاک میشه نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Farzad Musavi 576 ارسال شده در 22 بهمن، 2014 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 بهمن، 2014 ببخشید من فک کردم لایوت و تو اکتیویتی لود میکنی این کدو بجای کد خودت بزار ScrollView1.Panel.RemoveAllViews If Position= 0 Then ScrollView1.Panel.LoadLayout("Layout3") ListView1.Visible=False ScrollView1.Visible=True Button1.Visible= True End If If Position= 1 Then ScrollView1.Panel.LoadLayout("Layout4") ListView1.Visible=False ScrollView1.Visible=True Button1.Visible= True End If If Position= 2 Then Msgbox("سلام ذوستان ","Basic 4 android") End If نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
dostmobile 329 ارسال شده در 22 بهمن، 2014 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 بهمن، 2014 آرمین سورس دارم اما نیاز به توضیح دارم میخوام یکی واسم با توضیح بگه که اصول کارشو متوجه بشم وگرنه همینی که گفتم سورسشو دارم نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ارسال های توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: strong> مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.