ارمین رمضانی دلیجانی 381 ارسال شده در 23 شهریور، ۱۳۹۳ اشتراک گذاری ارسال شده در 23 شهریور، ۱۳۹۳ به نام خدا دیدم امروزه همه دنبال ساخت کتاب هستن گفتم یه روش باحال یاد بدم البته با html توضیح داده بودم اونم خوب بود اما حجم برنامه رو می برد بالا و سنگین میکرد اما این روش عالیه و خیلی قشنگه!!! در حال حاظر توضیح نمیتونم بدم پروژه رو میزارم خوشتون اومد بگید آموزششو قرار بدم لینک دانلود: MediaFire پسورد فایل : basic4android.org یاحق نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
کسری نعمتی مهمان ارسال شده در 23 شهریور، ۱۳۹۳ اشتراک گذاری ارسال شده در 23 شهریور، ۱۳۹۳ سلام من فایل بیوست شده رو دانلود کردم ولی سورس نبود.فقط یه فایل Apk توش بود نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
amirra2011 10 ارسال شده در 23 شهریور، ۱۳۹۳ اشتراک گذاری ارسال شده در 23 شهریور، ۱۳۹۳ منم با کسری هم عقیده ام؛آرمین جان پیگیری کن. نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ارمین رمضانی دلیجانی 381 ارسال شده در 23 شهریور، ۱۳۹۳ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 23 شهریور، ۱۳۹۳ عزیزان نظر یدین بزارم یا نه!!! من فایل سورس قرار ندادم اپک رو قرار دادم نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ارمین رمضانی دلیجانی 381 ارسال شده در 23 شهریور، ۱۳۹۳ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 23 شهریور، ۱۳۹۳ تاپیک آموزش نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
dostmobile 329 ارسال شده در 29 آبان، ۱۳۹۳ اشتراک گذاری ارسال شده در 29 آبان، ۱۳۹۳ آرمین سورس رو هم بزار نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
shahab1392 47 ارسال شده در 29 آبان، ۱۳۹۳ اشتراک گذاری ارسال شده در 29 آبان، ۱۳۹۳ تشکر خسته نباشید*تعجب**تعجب**تعجب* نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ارمین رمضانی دلیجانی 381 ارسال شده در 30 آبان، ۱۳۹۳ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 30 آبان، ۱۳۹۳ خواهش میکنم سورس رو نمیزارم چون خودتون بنویسید تا یاد بگیرین موفق باشید نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
dostmobile 329 ارسال شده در 1 آذر، ۱۳۹۳ اشتراک گذاری ارسال شده در 1 آذر، ۱۳۹۳ خب تو آموزش شما متن گزاشتی متن که آسونه حالا مثلا میخوام یه متن باشع و زیرش عکس و مجدد متن و بعد عکس که با اسکرول بالا و پایین بشه اینو کمک کنید دوستان نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ارمین رمضانی دلیجانی 381 ارسال شده در 1 آذر، ۱۳۹۳ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 1 آذر، ۱۳۹۳ این آموزش ها تخصصی هستن و هیج جای اینترنت پیدا نمیکنید به زودی تو فروشگاه میره موفق باشید نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
nicetitle 18 ارسال شده در 1 آذر، ۱۳۹۳ اشتراک گذاری ارسال شده در 1 آذر، ۱۳۹۳ خب تو آموزش شما متن گزاشتیمتن که آسونه حالا مثلا میخوام یه متن باشع و زیرش عکس و مجدد متن و بعد عکس که با اسکرول بالا و پایین بشه اینو کمک کنید دوستان برو به این ادرس ببین کارتو راه میندازه... اسکرول کردن متن و عکس نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
shahab1392 47 ارسال شده در 1 آذر، ۱۳۹۳ اشتراک گذاری ارسال شده در 1 آذر، ۱۳۹۳ با سلام دوستان من چند تا لایوت ساختم و در یک لیست ویو گداشتم و چند منو تعریف کردم ولی هر بار که کلیک میکنم همه متن ها و لایئوت ها ظاهر میشن چکار باید کرد این هم لینک برنامه هستش کد زیر: Sub listview1_ItemClick (Position As Int, Value As Object) If Position= 0 Then ScrollView1.Panel.LoadLayout("Layout3") ListView1.Visible=False ScrollView1.Visible=True Button1.Visible= True End If If Position= 1 Then ScrollView1.Panel.LoadLayout("Layout4") ListView1.Visible=False ScrollView1.Visible=True Button1.Visible= True End If If Position= 2 Then Msgbox("سلام ذوستان ","Basic 4 android") End If End Sub نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Farzad Musavi 576 ارسال شده در 1 آذر، ۱۳۹۳ اشتراک گذاری ارسال شده در 1 آذر، ۱۳۹۳ قبل لود لایوت ها این کدو بزار قبلیا محو شن activity.removeallviews نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
shahab1392 47 ارسال شده در 1 آذر، ۱۳۹۳ اشتراک گذاری ارسال شده در 1 آذر، ۱۳۹۳ قبل لود لایوت ها این کدو بزار قبلیا محو شن activity.removeallviews این رو که میزارم هیچی دیگه نشون داده نمیشه و همه چیز پاک میشه نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Farzad Musavi 576 ارسال شده در 1 آذر، ۱۳۹۳ اشتراک گذاری ارسال شده در 1 آذر، ۱۳۹۳ ببخشید من فک کردم لایوت و تو اکتیویتی لود میکنی این کدو بجای کد خودت بزار ScrollView1.Panel.RemoveAllViews If Position= 0 Then ScrollView1.Panel.LoadLayout("Layout3") ListView1.Visible=False ScrollView1.Visible=True Button1.Visible= True End If If Position= 1 Then ScrollView1.Panel.LoadLayout("Layout4") ListView1.Visible=False ScrollView1.Visible=True Button1.Visible= True End If If Position= 2 Then Msgbox("سلام ذوستان ","Basic 4 android") End If نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
dostmobile 329 ارسال شده در 1 آذر، ۱۳۹۳ اشتراک گذاری ارسال شده در 1 آذر، ۱۳۹۳ آرمین سورس دارم اما نیاز به توضیح دارم میخوام یکی واسم با توضیح بگه که اصول کارشو متوجه بشم وگرنه همینی که گفتم سورسشو دارم نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ارسالهای توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: strong> مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.