mohammad3250 206 ارسال شده در 26 مرداد، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 26 مرداد، ۱۳۹۵ سلام میخوام منو کشویی بزارم با کلیک شدن روش یه سری مطالب نشون داده بشه مثل عکس لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
hamidreza13 9 ارسال شده در 27 مرداد، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 27 مرداد، ۱۳۹۵ سلامو بستگی داره چه منویی میخوایی. اگه می خوای یه منو معمولی داشته باشی بهتره از slidingmenuwrapper استفاده کنی.لینگ آموزش : http://answercenter.ir/topic/4117-%D8%B3%D8%A7%D8%AE%D8%AA-%D8%A7%D8%B3%D9%84%D8%A7%DB%8C%D8%AF-%D9%85%D9%86%D9%88-%D8%A8%D8%A7-%DA%A9%D8%AA%D8%A7%D8%A8%D8%AE%D8%A7%D9%86%D9%87 اگخ می خوای یه منو متریال ساذه ذاشته باشی بیا از msmaterialdrawer استفاده کن.لینک آموزش : http://answercenter.ir/topic/6380-%D8%A2%D9%85%D9%88%D8%B2%D8%B4-%D8%AA%D8%B5%D9%88%DB%8C%D8%B1%DB%8C-%D8%B1%D8%A7%D9%87-%D8%A7%D9%86%D8%AF%D8%A7%D8%B2%DB%8C-msmaterialdrawer-%D8%B1%D8%A7%D8%B3%D8%AA%DA%86%DB%8C%D9%86-%D8%A8%D9%87%D9%85%D8%B1%D8%A7%D9%87-%D8%B1%DB%8C%D8%B3%D9%88/ اگه می خوای خیلی حرفه درستش کنی که خیلی دنگ و فنگ داره توصیه نمی شه استفاده کنید ahnavigationdrawer لینک پیدا نکردم ( ) لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
mohammad3250 206 ارسال شده در 27 مرداد، ۱۳۹۵ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 27 مرداد، ۱۳۹۵ سلام من این منویی ک شما گی رو نمیخوام میخوام یه سری اطلاعات از دیتابیس بگیرم به اسم توضیحات خب به دکمه باشه وقتی روش کلیک شد نمایش بده وگر نه بسته باشه دقیقا مث نت برگ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
mamalliii 214 ارسال شده در 27 مرداد، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 27 مرداد، ۱۳۹۵ خب چدتا پنل بزار روی هم اولی عنوان اصلی باشه اونی ک قزاره روش کلیک باشه تو ساب کلیکش هم با انیمیشن بقیه ی پنل هارو بیار زیر اون لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
amirsafari 116 ارسال شده در 29 مرداد، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 29 مرداد، ۱۳۹۵ خب کارم گیره یکی یه راهنمایی کببینید همون طور ک دوستان گفتند راه های زیادی هست ولی اینطور ک من فهمیدم شما مبتدی هستی توی این مسیله پس یه کد خیلی ساده بهت میدم که بتونی راحت متوجه بشی لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
mohammad3250 206 ارسال شده در 30 مرداد، ۱۳۹۵ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 30 مرداد، ۱۳۹۵ خب کارم گیره یکی یه راهنمایی کببینید همون طور ک دوستان گفتند راه های زیادی هست ولی اینطور ک من فهمیدم شما مبتدی هستی توی این مسیله پس یه کد خیلی ساده بهت میدم که بتونی راحت متوجه بشی درستش کردم دوست عزیز مرسی لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
pedro 642 ارسال شده در 30 مرداد، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 30 مرداد، ۱۳۹۵ داداش چیزی ک میخوای رو قدیما بش میگفتن combo box بفرما، اینی ک دارم میفرستم سفارشیه آ قابلیت تصویر گذاشتنم داره http://s1.picofile.com/file/8264393718/combotest.zip.html لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
amirsafari 116 ارسال شده در 30 مرداد، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 30 مرداد، ۱۳۹۵ خب ببین دوست عزیز من این کد رو دادم که شما قشنگ متوجه بشی میتونی ظاعر و چیدمان و اطلاعاتو خودت طبق سلیقا عوضش کن تا جایی هم که شد سااااده نوشتمش (با یه پنل و انیمیشن) ینی کتابخانه ی Animation رو باید تیک بزنی امید وارم کمکت کنه ولی اگر منوی حرفه ای خواستی بگ. سورس بدم منوی ساده با انیمیشن لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
mohammad3250 206 ارسال شده در 27 مرداد، ۱۳۹۵ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 27 مرداد، ۱۳۹۵ خب چدتا پنل بزار روی هم اولی عنوان اصلی باشه اونی ک قزاره روش کلیک باشه تو ساب کلیکش هم با انیمیشن بقیه ی پنل هارو بیار زیر اون نمونه کد میشه بدید ؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
mohammad3250 206 ارسال شده در 28 مرداد، ۱۳۹۵ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 28 مرداد، ۱۳۹۵ خب کارم گیره یکی یه راهنمایی کنه لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
amirsafari 116 ارسال شده در 26 مرداد، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 26 مرداد، ۱۳۹۵ سلام خب دستی درستش کن یه کمی فکر میخواد فقط با انیمیشن لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
mohammad3250 206 ارسال شده در 27 مرداد، ۱۳۹۵ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 27 مرداد، ۱۳۹۵ بلد نیستم خب راهنمایی کنید لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
asheune 70 ارسال شده در 27 مرداد، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 27 مرداد، ۱۳۹۵ سلام دوست عزیز . میتونی از منوی کشویی ah veiw pager استفاده کنی یا از سورس متریال msmaterial menu که در انجمن هم موجوده لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
mohammad3250 206
سلام میخوام منو کشویی بزارم با کلیک شدن روش یه سری مطالب نشون داده بشه مثل عکس
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
12 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.