mamad20 18 ارسال شده در 28 مرداد، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 28 مرداد، ۱۳۹۵ با سلام می خوام توی صفحه جستجو پنل بالا که شامل دکمه جستجو و ادیت تکست هست مثل تلگرام و اینستا میخوام وقتی اسکرول میکنی پایین، محو بشه و وقتی اسکرول کردی بالا ، دیده بشه . ممنون میشم لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
mamad20 18 ارسال شده در 29 مرداد، ۱۳۹۵ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 29 مرداد، ۱۳۹۵ نه لازم نیست به لست مقدار بدید بهش مقدار ندید در باب اون ک میگین ویزیبل نمیشه اگه میخواید سورس رو پیوست کنین سر فرصت براتون درستش کنم ممنوم اینجور اصلاح کردم مشکلش حل شد Sub scrollview1_scrollchanged(Position As Int) Dim last As Int last=10 If Position > last Then pn_up.visible = False Else pn_up.visible = True End If last = Position End Sub سوالم ادامه داره که توی تاپیک جدید میپرسم . ممنون لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
mamad20 18 ارسال شده در 28 مرداد، ۱۳۹۵ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 28 مرداد، ۱۳۹۵ دوستان کمک ، محمد فرجی عزیز کمک لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Negan 1,300 ارسال شده در 28 مرداد، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 28 مرداد، ۱۳۹۵ Sub mainscroll_ScrollChanged(Position As Int) If Abs(Position - last)>3dip Then If Position > last Then panel.visible = False Else panel.visible = True End If End If last = Position End Sub خب داداش اینم کد میاد و موقعیت اسکرول رو توی ی متغیر ب اسم لست ذخیره میکنه و با هر چنج شدن چک میکنه اگ کم شد یعنی رفته بالا و اگه زیاد شد یعنی رفته پایین خیلی سادست میتونی ویزیبل پنلتو تروفایل کنی بعد اینکه ویزیبلشو فالس کردی برای اینکه موقعیت اجزا بهم نریزه یادت نره تاپ اسکرول ویورو بزاری تاپ پنل و بلعکس لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
mamad20 18 ارسال شده در 28 مرداد، ۱۳۹۵ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 28 مرداد، ۱۳۹۵ Sub mainscroll_ScrollChanged(Position As Int) If Abs(Position - last)>3dip Then If Position > last Then panel.visible = False Else panel.visible = True End If End If last = Position End Sub خب داداش اینم کد میاد و موقعیت اسکرول رو توی ی متغیر ب اسم لست ذخیره میکنه و با هر چنج شدن چک میکنه اگ کم شد یعنی رفته بالا و اگه زیاد شد یعنی رفته پایین خیلی سادست میتونی ویزیبل پنلتو تروفایل کنی بعد اینکه ویزیبلشو فالس کردی برای اینکه موقعیت اجزا بهم نریزه یادت نره تاپ اسکرول ویورو بزاری تاپ پنل و بلعکس از کجا میفهمه پزیشن کجا رو باید بگیره ؟ چجور بگم پزیشن اسکرول ویو رو نگاه کنه ؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Gray Mind 913 ارسال شده در 28 مرداد، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 28 مرداد، ۱۳۹۵ خوب اگه دقت کنی وقتی ساب تعریف شده نوشته Position as int خود ساب بهت موقعیتش رو میده لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Negan 1,300 ارسال شده در 28 مرداد، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 28 مرداد، ۱۳۹۵ از کجا میفهمه پزیشن کجا رو باید بگیره ؟ چجور بگم پزیشن اسکرول ویو رو نگاه کنه ؟ داداش کد ک امادست مثلا تو ی پنل داری تا ارتفاع 5 درصد وای وقتی مخفی بشه با کد بالا اسکرول ویوت میمونه و پنج درصد فضای خالی اون بالا درسته ؟ میای میگی ک mainscroll.top = panel.top به این شکل مرتبش میکنی اینم کدی ک توی پست اول جا گذاشتم دیگ فک نکنم مورد خاصی داشته باشه لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
mamad20 18 ارسال شده در 29 مرداد، ۱۳۹۵ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 29 مرداد، ۱۳۹۵ داداش کد ک امادست مثلا تو ی پنل داری تا ارتفاع 5 درصد وای وقتی مخفی بشه با کد بالا اسکرول ویوت میمونه و پنج درصد فضای خالی اون بالا درسته ؟ میای میگی ک mainscroll.top = panel.top به این شکل مرتبش میکنی اینم کدی ک توی پست اول جا گذاشتم دیگ فک نکنم مورد خاصی داشته باشه من اینجوری نوشتم ، مخفی میشه ولی ویزیبل نمیشه ، last رو نمیدونستم چند قرار بدم 0 کردم Sub scrollview1_scrollchanged(Position As Int) Dim last As Int last = 0 If Abs(Position - last)>3dip Then If Position > last Then pn_up.visible = False Else pn_up.visible = True End If End If last = Position End Sub لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Negan 1,300 ارسال شده در 29 مرداد، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 29 مرداد، ۱۳۹۵ من اینجوری نوشتم ، مخفی میشه ولی ویزیبل نمیشه ، last رو نمیدونستم چند قرار بدم 0 کردم Sub scrollview1_scrollchanged(Position As Int) Dim last As Int last = 0 If Abs(Position - last)>3dip Then If Position > last Then pn_up.visible = False Else pn_up.visible = True End If End If last = Position End Sub نه لازم نیست به لست مقدار بدید بهش مقدار ندید در باب اون ک میگین ویزیبل نمیشه اگه میخواید سورس رو پیوست کنین سر فرصت براتون درستش کنم لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
mamad20 18
با سلام
می خوام توی صفحه جستجو پنل بالا که شامل دکمه جستجو و ادیت تکست هست مثل تلگرام و اینستا میخوام وقتی اسکرول میکنی پایین، محو بشه و وقتی اسکرول کردی بالا ، دیده بشه .
ممنون میشم
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
8 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.