bahman 165 ارسال شده در 26 اردیبهشت، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 اردیبهشت، 2015 دوستان خیلی از ماها دوس داریم تو پروژه هامون دکمه ای قرار بدیم ک با زدن اون نور صفحه ب حداکثر برسه کد تست شده و مشکلی نداره کافیه تو پروژمون یک toggle button قرار بدیم و کتابخونه Toggle library رو فعال کنیم وکد زیر رو برای دکمون تعریف کنیم Dim a1 As Toggle a1.TurnBrightnessOff a1.TurnBrightnessOn لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
bahman 165 ارسال شده در 26 اردیبهشت، 2015 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 26 اردیبهشت، 2015 خب دوستان من اونو یاد دادم و میخوام از شما چیزی یاد بگیرم برای روشن نگه داشتن صفحه (با روشنایی صفحه فرق داره هااا) از کتابخونه فون استفاده میکنیم و هراکتیویتی ک بخواهیم صفحش همیشه روشن باشه کد Dim PW As PhoneWakeState PW.keepalive(True) رو تو صفحه قرار میدیم حالا من میخوام بگم نمیشه همین حالتو واسه keepalive(True) toggle button ب کار برد که toggle button ان بود مقدار keepalive ترو باشه و اف بود مقدارش فالس شه ؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
نیما قبادی 246 ارسال شده در 26 اردیبهشت، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 اردیبهشت، 2015 اینجوری میشه Sub ToggleButton1_CheckedChange(Checked As Boolean) If ToggleButton1.Checked = True Then PW.keepalive(True) Else PW.keepalive(False) End IfEnd Sub لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
bahman 165 ارسال شده در 26 اردیبهشت، 2015 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 26 اردیبهشت، 2015 اینجوری میشه Sub ToggleButton1_CheckedChange(Checked As Boolean) If ToggleButton1.Checked = True Then PW.keepalive(True) Else PW.keepalive(False) End IfEnd Sub ممنونم استاد چک میکنم لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
bahman 165 ارسال شده در 26 اردیبهشت، 2015 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 26 اردیبهشت، 2015 استاد چک کردم اولش غیرفعاله و خاموش میشه و زدم دیگه خاموش نمیشه (تا اینجاش درسته) ولی ب حالت off برمیگردونم دیگه غیرفعال نمیکنه و نور ثابت میمونه یعنی افش فک کنم کار نمیکنه لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
نیما قبادی 246 ارسال شده در 26 اردیبهشت، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 اردیبهشت، 2015 خوب یهif دیگه اضافه کن یعنی اینجوری Sub ToggleButton1_CheckedChange(Checked As Boolean) If ToggleButton1.Checked = True Then PW.keepalive(True) End If If ToggleButton1.Checked = False Then PW.keepalive(False) End IfEnd Sub لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
bahman 165 ارسال شده در 26 اردیبهشت، 2015 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 26 اردیبهشت، 2015 ممنون استاد نمیدونم این کتابخونه چه مرضی داره ار اون روز ک شروع کردم مشکلش همینه بازم فعال میشه ولی غیر فعال نمیشه WakeLock already held. هم ان هم اف این لاگ رو میده لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
نیما قبادی 246 ارسال شده در 26 اردیبهشت، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 اردیبهشت، 2015 یا هم اینو امتحان کن Sub ToggleButton1_CheckedChange(Checked As Boolean) If ToggleButton1.Checked = True Then PW.keepalive(True) Else If ToggleButton1.Checked = False Then PW.keepalive(False) End IfEnd Sub لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
bahman 165 ارسال شده در 26 اردیبهشت، 2015 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 26 اردیبهشت، 2015 بازم جواب نداد رو خیلی چیزا امتحان کردم همش ثابت میمونه جواب بده محشر میشه ی جورایی لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
نیما قبادی 246 ارسال شده در 26 اردیبهشت، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 اردیبهشت، 2015 بزار یه روش دیگه هم هست ولی متاسفانه سیستمم خرابه همچی قاطی کرده درست شد میزارم... ولی اگه تا اون موقع شاید دیگه من نیام ولی بازم دوستان هستن لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
bahman 165 ارسال شده در 26 اردیبهشت، 2015 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 26 اردیبهشت، 2015 اکی منتظرم استاد هرکدوم از دوستان هم بلد بودن دریغ نکنن اینم بگم این کد هر صفحه ای باشه برنامه بیرون بیاییم با زدن دکمه منو چه فعال باشه چ نباشه تا برنامه رو از تسک بار کامل نبندیم نور خاموش نمیشه این مشکل کتاب خونه هستش یا من؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
bahman 165 ارسال شده در 26 اردیبهشت، 2015 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 26 اردیبهشت، 2015 اساتید راه دیگه ای دارین ممنون میشم بگین لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
bahman 165 ارسال شده در 26 اردیبهشت، 2015 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 26 اردیبهشت، 2015 دوستان کسی نداشت؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
M_M_A 112 ارسال شده در 26 اردیبهشت، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 اردیبهشت، 2015 مشکلتو نفهمیدم چیه خب تنها راه واسه تیره و روشن کردن صفحه همین toggle هست دیگه هیچ مشکلی هم ندیدم داشته باشه و باهاش همه کار میشه کرد و اگه اشتباه نکنم یه عدد هم ازمون بین 0 تا 255 میگیره لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
bahman 165 ارسال شده در 26 اردیبهشت، 2015 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 26 اردیبهشت، 2015 مشکل تو تاگل نیس اون لایبری روشن موندن صفحه رو فعال میکنه ولی غیرفعال نمیکنه !!!!!!!!!! لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
bahman 165 ارسال شده در 27 اردیبهشت، 2015 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 27 اردیبهشت، 2015 کسی نیس یه کمکی به ما بکنه اساتید؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ارمین رمضانی دلیجانی 381 ارسال شده در 27 اردیبهشت، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 اردیبهشت، 2015 خب شما بیا این کارو با کلیک امتحان کن ببین باز همین مشکل رو داره لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
bahman 165 ارسال شده در 27 اردیبهشت، 2015 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 27 اردیبهشت، 2015 اره داداش داره شایدم کد کلیک من اشتباهه میشه کد رو شما لطف کنین بدین؟ در هر روشی ک تست کردم فقط فعال میکنه خبر از غیر فعال سازی نیست لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
bahman 165 ارسال شده در 27 اردیبهشت، 2015 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 27 اردیبهشت، 2015 اینم یافتم PW.ReleaseKeepAlive با ایند کد می بایست غیرفعال میشد این مشکل عجیبمم حل شه دیگه چیزی نمونده http://answercenter.ir/newpostinthread1710.html لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.