SoRoUsH 300 ارسال شده در 28 مرداد، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 28 مرداد، ۱۳۹۵ <android.support.design.widget.TextInputLayout android:id="@+id/input_layout_password" android:layout_width="match_parent" android:layout_height="wrap_content" android:layout_margin="20dp"> <EditText android:id="@+id/et" android:layout_width="match_parent" android:layout_height="wrap_content" android:hint="لطفا آیدی موردنظر را بدون @ وارد کنید" /> </android.support.design.widget.TextInputLayout> عکس نمونه پیوست شد... لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Ali BBH 27 ارسال شده در 31 مرداد، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 31 مرداد، ۱۳۹۵ <android.support.design.widget.TextInputLayout android:id="@+id/input_layout_password" android:layout_width="match_parent" android:layout_height="wrap_content" android:layout_margin="20dp"> <EditText android:id="@+id/et" android:layout_width="match_parent" android:layout_height="wrap_content" android:hint="لطفا آیدی موردنظر را بدون @ وارد کنید" /> </android.support.design.widget.TextInputLayout> عکس نمونه پیوست شد... من یه برنامه دارم که کلش متریال نیست فقط میخوام ادیت تکس هاشو به این صورت بکنم چجوری باید عمل کنم ؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Negan 1,300 ارسال شده در 31 مرداد، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 31 مرداد، ۱۳۹۵ من یه برنامه دارم که کلش متریال نیست فقط میخوام ادیت تکس هاشو به این صورت بکنم چجوری باید عمل کنم ؟ خب شما باید کتابخونه متریال رو به گریدل اضافه کنید و اکتیویتی رو از توع اپ کامپت اکستند کنید و بعد توی کدای ایکس ام ال این اینپوت لایوت رو بزارید و هر ادیت تکست رو توی یه اینپوت لایوت بزارید توی اندروید استودیو با گریدل کار خیلی ساده شده لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.