ایمان سعیدی 48 ارسال شده در 23 شهریور، ۱۳۹۳ اشتراک گذاری ارسال شده در 23 شهریور، ۱۳۹۳ سلام خیلی سادست سورس رو نگاه کنید متوجه میشید تو قسمت file رو نگاه بندازین این سورس بیشتر برای سبک کردن برنامه استفاده میشه که برنامه هنگ نکنه ketab.rar لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ارمین رمضانی دلیجانی 381 ارسال شده در 23 شهریور، ۱۳۹۳ اشتراک گذاری ارسال شده در 23 شهریور، ۱۳۹۳ سلام ایمان عالیه اما اینم از وب ویو استفاده میکنه فرقی با html نداره !!! دارم الان یه روش جدید فیلم میگیرم بعد نگاه کن نظر بده*HOHO* لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ایمان سعیدی 48 ارسال شده در 23 شهریور، ۱۳۹۳ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 23 شهریور، ۱۳۹۳ ارمین مرسی از نظرت من مال تورو ندیده بودم مال تو از xml استفاده میکنه؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ارمین رمضانی دلیجانی 381 ارسال شده در 23 شهریور، ۱۳۹۳ اشتراک گذاری ارسال شده در 23 شهریور، ۱۳۹۳ نه ایمان از html اما منظور من این بود سنگین میشه این طور لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
nicetitle 18 ارسال شده در 28 شهریور، ۱۳۹۳ اشتراک گذاری ارسال شده در 28 شهریور، ۱۳۹۳ سلام نحوه ی ذخیره ی فایل xml رو میخواستم ؟ اگر کسی بلده ممنون میشم توضیح بده... در اصل میخوام مطالبی ک یک وب ویوو از یه سایت گرفه رو ذخیره کنم تا آفلاین هم اون مطالبو داشته باشم لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ارمین رمضانی دلیجانی 381 ارسال شده در 28 شهریور، ۱۳۹۳ اشتراک گذاری ارسال شده در 28 شهریور، ۱۳۹۳ سلام عزیز خوش اومدی باید در یک تاپیک جدید اینو میدادی تا سریع رسیدگی شه لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
nicetitle 18 ارسال شده در 29 شهریور، ۱۳۹۳ اشتراک گذاری ارسال شده در 29 شهریور، ۱۳۹۳ سلام عزیز خوش اومدی باید در یک تاپیک جدید اینو میدادی تا سریع رسیدگی شه چشم..انشاله که کسی بلد باشه لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.