ایمان سعیدی 48 ارسال شده در 14 آذر، 2014 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 آذر، 2014 سلام خیلی سادست سورس رو نگاه کنید متوجه میشید تو قسمت file رو نگاه بندازین این سورس بیشتر برای سبک کردن برنامه استفاده میشه که برنامه هنگ نکنه ketab.rar لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
آرمین رمضانی 381 ارسال شده در 14 آذر، 2014 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 آذر، 2014 سلام ایمان عالیه اما اینم از وب ویو استفاده میکنه فرقی با html نداره !!! دارم الان یه روش جدید فیلم میگیرم بعد نگاه کن نظر بده*HOHO* لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ایمان سعیدی 48 ارسال شده در 14 آذر، 2014 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 14 آذر، 2014 ارمین مرسی از نظرت من مال تورو ندیده بودم مال تو از xml استفاده میکنه؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
آرمین رمضانی 381 ارسال شده در 14 آذر، 2014 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 آذر، 2014 نه ایمان از html اما منظور من این بود سنگین میشه این طور لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
nicetitle 18 ارسال شده در 19 آذر، 2014 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 آذر، 2014 سلام نحوه ی ذخیره ی فایل xml رو میخواستم ؟ اگر کسی بلده ممنون میشم توضیح بده... در اصل میخوام مطالبی ک یک وب ویوو از یه سایت گرفه رو ذخیره کنم تا آفلاین هم اون مطالبو داشته باشم لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
آرمین رمضانی 381 ارسال شده در 19 آذر، 2014 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 آذر، 2014 سلام عزیز خوش اومدی باید در یک تاپیک جدید اینو میدادی تا سریع رسیدگی شه لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
nicetitle 18 ارسال شده در 19 آذر، 2014 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 آذر، 2014 سلام عزیز خوش اومدی باید در یک تاپیک جدید اینو میدادی تا سریع رسیدگی شه چشم..انشاله که کسی بلد باشه لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ارسال های توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.