Gray Mind 913 ارسال شده در 30 مرداد، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 30 مرداد، ۱۳۹۵ سلام من میخوام تو برنامه به رویداد کپی و کات گوش بدم و هروقت هرجا این عمل صورت گرفت یه باتن به صورت شناور نمایش داده بشه و با زدن اون یه اکتیویتی شناور دیگه باز بشه و مقدار کپی شده در یه ادیت تکست نمایش داده بشه چطور میتونم همچین چیزی رو عملی کنم؟ میدونم که باید از برودکست رسیور استفاده کنم اما اینکه چجوری به رویداد کپی گوش کنم و اون دکمه شناور و اکتیویتی شناور مشکله ممنون میشم راه رو نشونم بدید لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
پژمان نیکروان 6,055 ارسال شده در 3 شهریور، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 3 شهریور، ۱۳۹۵ فورس کلوز میده این یه سورس برای شما. فقط یادتون باشه از اندروید 3 به بالا جواب میده. http://s2.picofile.com/file/8264941468/Clipboardtest.zip.html لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
پژمان نیکروان 6,055 ارسال شده در 1 شهریور، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 1 شهریور، ۱۳۹۵ سلام اینکارارو باید داخل یک سرویس انجام بدید و اون سرویس رو ماندگار کنید تا بسته نشه. تعریف این متغیر بصورت عمومی داخل کلاس سرویس: ClipboardManager.OnPrimaryClipChangedListener listen; و Handle کردن ایونت داخل رویداد مثلا start سرویس: this.listen = new ClipboardManager.OnPrimaryClipChangedListener(){ public void onPrimaryClipChanged() { //نشون دادن پنجره شناور } }; لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Gray Mind 913 ارسال شده در 1 شهریور، ۱۳۹۵ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 1 شهریور، ۱۳۹۵ سلام اینکارارو باید داخل یک سرویس انجام بدید و اون سرویس رو ماندگار کنید تا بسته نشه. تعریف این متغیر بصورت عمومی داخل کلاس سرویس: ClipboardManager.OnPrimaryClipChangedListener listen; و Handle کردن ایونت داخل رویداد مثلا start سرویس: this.listen = new ClipboardManager.OnPrimaryClipChangedListener(){ public void onPrimaryClipChanged() { //نشون دادن پنجره شناور } }; ممنون از جوابت داداش ببین من یه سرویس ساختم و تو منیفست هم معرفیش کردم import android.app.Service; import android.content.ClipboardManager; import android.content.Intent; import android.media.MediaPlayer; import android.os.IBinder; import android.support.annotation.Nullable; import android.support.v7.app.AppCompatActivity; import android.os.Bundle; import android.view.MotionEvent; import android.view.View; import android.widget.Button; import android.widget.Toast; import java.util.ArrayList; import java.util.List; import java.util.Random; public class MainActivity extends Service { ClipboardManager.OnPrimaryClipChangedListener listen; @Override public int onStartCommand(Intent intent, int flags, int startId) { this.listen=new ClipboardManager.OnPrimaryClipChangedListener() { @Override public void onPrimaryClipChanged() { Toast.makeText(getApplicationContext(),"Copied",Toast.LENGTH_SHORT).show(); } }; return Service.START_STICKY; } @Nullable @Override public IBinder onBind(Intent intent) { return null; } } الان این کد مشکلش چیه که وقتی چیزی کپی میشه توست نمایش داده نمیشه؟ منبع آموزش درست و حسابی پیدا نکردم چطوری یه سرویس رو موندگار کنم؟ اگه میشه یه توضیح کلی بده که اصل موضوع دستم بیاد ممنون لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
پژمان نیکروان 6,055 ارسال شده در 2 شهریور، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 2 شهریور، ۱۳۹۵ اگه میشه یه توضیح کلی بده که اصل موضوع دستم بیاد ممنون همون MainActivity تون رو Extends سرویس کردین؟ :sorry: یه کلاس جدید بسازید، بذارید mainActvity سرجاش باشه. فقط توی رویداد OnCreate اکتیویتی سرویس رو استارت کنید. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Gray Mind 913 ارسال شده در 2 شهریور، ۱۳۹۵ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 2 شهریور، ۱۳۹۵ نه داداش یه کلاس ساختم و اکستندش کردم یه اکتیویتی دیگه داشتم یعنی دوتا main و main2activity رو اکتیویتی لانچر گذاشتم حالا تنبلی شد که تا فهمیدن چم و خم کار اسم مهم نیست تو اکتیویتی لانچر با کد استارت سرویس ، سرویس رو استارت میکنم مثلا یه توست میذارم که سرویس اجرا شد اما رویداد کپی رو نمیفهمه :| یعنی وقتی از برنامه میرم بیرون و یه چیزی کپی میکنم هیچ پیامی نمیده درحالی که گفتم وقتی چیزی کپی شد یه توست نمایش بده لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
پژمان نیکروان 6,055 ارسال شده در 2 شهریور، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 2 شهریور، ۱۳۹۵ نه داداش یه کلاس ساختم و اکستندش کردم یه اکتیویتی دیگه داشتم یعنی دوتا main و main2activity رو اکتیویتی لانچر گذاشتم حالا تنبلی شد که تا فهمیدن چم و خم کار اسم مهم نیست تو اکتیویتی لانچر با کد استارت سرویس ، سرویس رو استارت میکنم مثلا یه توست میذارم که سرویس اجرا شد اما رویداد کپی رو نمیفهمه :| یعنی وقتی از برنامه میرم بیرون و یه چیزی کپی میکنم هیچ پیامی نمیده درحالی که گفتم وقتی چیزی کپی شد یه توست نمایش بده قبل از این کد: this.listen=new ClipboardManager.OnPrimaryClipChangedListener() اینو اضافه کنید برای اینیشیالایز: ClipboardManager clipboardManager = (ClipboardManager)this.getSystemService("clipboard"); clipboardManager.addPrimaryClipChangedListener(this.listen); لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Gray Mind 913 ارسال شده در 2 شهریور، ۱۳۹۵ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 2 شهریور، ۱۳۹۵ قبل از این کد: this.listen=new ClipboardManager.OnPrimaryClipChangedListener() اینو اضافه کنید برای اینیشیالایز: ClipboardManager clipboardManager = (ClipboardManager)this.getSystemService("clipboard"); clipboardManager.addPrimaryClipChangedListener(this.listen); فورس کلوز میده لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
Gray Mind 913
سلام
من میخوام تو برنامه به رویداد کپی و کات گوش بدم و هروقت هرجا این عمل صورت گرفت یه باتن به صورت شناور نمایش داده بشه
و با زدن اون یه اکتیویتی شناور دیگه باز بشه و مقدار کپی شده در یه ادیت تکست نمایش داده بشه
چطور میتونم همچین چیزی رو عملی کنم؟
میدونم که باید از برودکست رسیور استفاده کنم اما اینکه چجوری به رویداد کپی گوش کنم و اون دکمه شناور و اکتیویتی شناور مشکله
ممنون میشم راه رو نشونم بدید
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
7 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.