amir00700 66 ارسال شده در 31 مرداد، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 31 مرداد، ۱۳۹۵ چطور میشه ادرسی که تو مرورگر گوشی میره رو کنترل کرد مثلا یه سری برنامه ها میان ادرس اون سایت رو غیر فعال میکنن مثلا ه*ا*ت اسپات بعد از چند وقت که استفاده میکنی تو هر سایتی میری انتقال داده میشه به سایت خودش یا بازار مثلا تو یه ادرس خاصی میری توی مرورگر نرم افزار بازار باز میشه من میخوام این کار رو کنم چطور؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
امین مهدی نژاد 2,142 ارسال شده در 2 شهریور، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 2 شهریور، ۱۳۹۵ سلام . این دو مثالی که شما زدید با هم خیلی متفاوتند ه*ا*ت اسپات که یه پرو*کسیه و کلا بر تمام صفحات میتونه کنترل داشته باشه اما واسه سایر نرم افزار ها متفاوته توضیحاتی تو ادرس زیر داره که ممکنه بدرد شما بخوره http://stackoverflow.com/questions/2958701/launch-custom-android-application-from-android-browser لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
amir00700 66
چطور میشه ادرسی که تو مرورگر گوشی میره رو کنترل کرد
مثلا یه سری برنامه ها میان ادرس اون سایت رو غیر فعال میکنن
مثلا ه*ا*ت اسپات بعد از چند وقت که استفاده میکنی تو هر سایتی میری انتقال داده میشه به سایت خودش
یا بازار مثلا تو یه ادرس خاصی میری توی مرورگر نرم افزار بازار باز میشه
من میخوام این کار رو کنم
چطور؟
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
1 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.