asvar 41 ارسال شده در 7 اسفند، ۱۳۹۳ اشتراک گذاری ارسال شده در 7 اسفند، ۱۳۹۳ سلام چطوری مثلا از اکتیویتی 1 یک اهنگ پخش کردم و در حال پخشه حالا تو اکتیویتی 2 هستم میخوام اونجا قطعش کنم میشه راهنمایی بکنین ؟؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
asvar 41 ارسال شده در 8 اسفند، ۱۳۹۳ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 8 اسفند، ۱۳۹۳ ممنون از دوستان , مرسی *قلب* لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
mahfelsoft 130 ارسال شده در 27 فروردین، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 27 فروردین، ۱۳۹۴ دوستان اگه بخوام آهنگ پس زمینه نرم افزارم وقتی تموم شد دوباره خودش بره از اول و پخش بشه باید چی بنویسم ؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
پژمان نیکروان 6,055 ارسال شده در 27 فروردین، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 27 فروردین، ۱۳۹۴ فکر کنم قبلا هم شما این سوال رو مطرح کرده بودید. وقتی متغیر تعریف شده و دستور پخش موزیک هم دادید . کافیه این کد رو زیر دستور پخش موزیکتون اضافه کنید: m.Looping=True لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مجید آرتا 5,874 ارسال شده در 7 اسفند، ۱۳۹۳ اشتراک گذاری ارسال شده در 7 اسفند، ۱۳۹۳ متغییر مدیا پلیر رو در Process_Globals تعریف کن لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
asvar 41 ارسال شده در 7 اسفند، ۱۳۹۳ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 7 اسفند، ۱۳۹۳ متغییر مدیا پلیر رو در Process_Globals تعریف کن نمیشه که *تعجب* کلا کد پخش اهنگ تو فرم مثلا majid هست حالا فقط میخوام تو module اصلی فقط f.stop باشه منظورم از module اصلی main هست . لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ارمین رمضانی دلیجانی 381 ارسال شده در 7 اسفند، ۱۳۹۳ اشتراک گذاری ارسال شده در 7 اسفند، ۱۳۹۳ متغییر مدیا پلیر رو در Process_Globals تعریف کن بعد برو تو دومی اسم اکتیوی اولی رو بیار دات رو بزن بعد عملی که میخای انجام شه رو بزن لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
پژمان نیکروان 6,055 ارسال شده در 7 اسفند، ۱۳۹۳ اشتراک گذاری ارسال شده در 7 اسفند، ۱۳۹۳ دوست عزیز همون متغیر رو که تعریف میکنی داخل اکتیویتی مثلا pejman داخل Process_Globals تعریف کن. Dim f As MediaPlayer بعد حالا داخل اکتیویتی دیگه مثلا یه باتون داری توش بنویس: pejman.f.Stop منظور از pejman همون اسم اکتیویتی هست که توش متغیرت رو تعریف کردی. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
asvar 41
سلام
چطوری مثلا از اکتیویتی 1 یک اهنگ پخش کردم و در حال پخشه
حالا تو اکتیویتی 2 هستم میخوام اونجا قطعش کنم
میشه راهنمایی بکنین ؟؟
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
7 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.