agha sasan 82 ارسال شده در 31 مرداد، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 31 مرداد، ۱۳۹۵ سلام میخاستم بپرسم که چجوری میشه با کلیک بر روی مثلا یک باتن تمامی موزیک پلیر ها متوقف شوند مثلا تو گوگل پلی موزیک یا تلگرام با پخش اهنگ تمامی موزیک پلیر های دیگه متوقف میشن ینی دوتا صدا همزمان پخش نمیشه ممنون میشم زود جواب بدین اخه عجله دارم لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
agha sasan 82 ارسال شده در 1 شهریور، ۱۳۹۵ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 1 شهریور، ۱۳۹۵ اقای ایزدی منظورم از موزیک پلیر درون برنامه نیست منظورم موزیک پلیر های موجود مانند google play music و ... استکه میخوام با پخش اهنگ در برنامه ام آنها متوقف شوند لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
امین مهدی نژاد 2,142 ارسال شده در 6 شهریور، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 6 شهریور، ۱۳۹۵ یه کتابخانه واسه کار شما تهیه کردم.توی کانال تلگرامم گذاشتم می تونین دانلودش کنید. Dim a As IrAudioFocus Dim Ref As Reflector Dim B As Boolean =a.RequestAudioFocus(Ref.GetContext) If b Then ToastMessageShow("yes",True) Else ToastMessageShow("no",True) End If اسم کتابخانه رو گذاشتم IrUtility https://telegram.me/b4a_jni لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
RoyaPM 538 ارسال شده در 31 مرداد، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 31 مرداد، ۱۳۹۵ میخوای وقتی روی یک باتن کلیک شد صدایی جز صدایی که خودت میخوای پخش نشه دیگه؟ درست متوجه شدم؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
agha sasan 82 ارسال شده در 1 شهریور، ۱۳۹۵ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 1 شهریور، ۱۳۹۵ بله مثلا با کلیک بر روی باتن یک اهنگ پخش بشه و اگه پخش کننده دیگه ای در حال پخش اهنگ بود متوقف بشه لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مهدی ایزدی 9,203 ارسال شده در 1 شهریور، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 1 شهریور، ۱۳۹۵ درود کاری به سوالتون ندارم اما یک سوال دارم : چرا از چندین موزیک پلایر برای پخش موزیک هاتون استفاده میکنید ؟ از یک دونه برای تمام موزیک هاتون استفاده کنید حتی توی سایر activity ها هم که باشن میشه باهاشون کار کرد ! لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
agha sasan 82
سلام میخاستم بپرسم که چجوری میشه با کلیک بر روی مثلا یک باتن تمامی موزیک پلیر ها متوقف شوند
مثلا تو گوگل پلی موزیک یا تلگرام با پخش اهنگ تمامی موزیک پلیر های دیگه متوقف میشن ینی دوتا صدا همزمان پخش نمیشه
ممنون میشم زود جواب بدین اخه عجله دارم
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
5 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.