محمد رشوند 1,209 ارسال شده در 23 آبان، 2016 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 آبان، 2016 سلام دوستان کتابخانه ای به تازگی در سایت منبع منتشر شده خیلی جالبه بدردتون میخوره تصویر لینک دانلود : از اینجا دانلود کن رمزشم ادرس سایت بدون Www. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Negan 1,300 ارسال شده در 24 آبان، 2016 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 آبان، 2016 اقا محمد ینی دمت گررررررررما دمت گررررررم این پروژم خیلی به دردم میخوره لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ali2000hos 6 ارسال شده در 24 آبان، 2016 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 آبان، 2016 چطور میشه عکس دکمه هاشو عوض کرد؟ لیست دکمه هاش که میشه ازشون استفاده کرد کجان؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
msms 2 ارسال شده در 25 آبان، 2016 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 آبان، 2016 سلام دوستان کتابخانه ای به تازگی در سایت منبع منتشر شده خیلی جالبه بدردتون میخوره تصویر لینک دانلود : از اینجا دانلود کن رمزشم ادرس سایت بدون Www. سلام خسته نباشی برای من خطا گرفت #Extends: android.support.v7.app.AppCompatActivity این هم ارور من B4A version: 6.00 Parsing code. (0.00s) Compiling code. (0.01s) Compiling layouts code. (0.00s) Organizing libraries. Error Maven artifact not found: com.android.support/support-v4 لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
nasim 370 ارسال شده در 25 آبان، 2016 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 آبان، 2016 سلام خسته نباشی برای من خطا گرفت #Extends: android.support.v7.app.AppCompatActivity این هم ارور من B4A version: 6.00 Parsing code. (0.00s) Compiling code. (0.01s) Compiling layouts code. (0.00s) Organizing libraries. Error Maven artifact not found: com.android.support/support-v4 پیش نیاز اجرای این لایبرری ایناس B4A 6 Your App must be ready for AppCompat 3.20 DesignSupport lib 2.0 اینا رو دارین و ارور میده؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.