محمد رشوند 1,208 ارسال شده در 3 شهریور، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 3 شهریور، ۱۳۹۵ سلام دوستان کتابخانه ای به تازگی در سایت منبع منتشر شده خیلی جالبه بدردتون میخوره تصویر لینک دانلود : از اینجا دانلود کن رمزشم ادرس سایت بدون Www. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Negan 1,300 ارسال شده در 3 شهریور، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 3 شهریور، ۱۳۹۵ اقا محمد ینی دمت گررررررررما دمت گررررررم این پروژم خیلی به دردم میخوره لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ali2000hos 6 ارسال شده در 3 شهریور، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 3 شهریور، ۱۳۹۵ چطور میشه عکس دکمه هاشو عوض کرد؟ لیست دکمه هاش که میشه ازشون استفاده کرد کجان؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
msms 2 ارسال شده در 4 شهریور، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 4 شهریور، ۱۳۹۵ سلام دوستان کتابخانه ای به تازگی در سایت منبع منتشر شده خیلی جالبه بدردتون میخوره تصویر لینک دانلود : از اینجا دانلود کن رمزشم ادرس سایت بدون Www. سلام خسته نباشی برای من خطا گرفت #Extends: android.support.v7.app.AppCompatActivity این هم ارور من B4A version: 6.00 Parsing code. (0.00s) Compiling code. (0.01s) Compiling layouts code. (0.00s) Organizing libraries. Error Maven artifact not found: com.android.support/support-v4 لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
nasim 370 ارسال شده در 4 شهریور، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 4 شهریور، ۱۳۹۵ سلام خسته نباشی برای من خطا گرفت #Extends: android.support.v7.app.AppCompatActivity این هم ارور من B4A version: 6.00 Parsing code. (0.00s) Compiling code. (0.01s) Compiling layouts code. (0.00s) Organizing libraries. Error Maven artifact not found: com.android.support/support-v4 پیش نیاز اجرای این لایبرری ایناس B4A 6 Your App must be ready for AppCompat 3.20 DesignSupport lib 2.0 اینا رو دارین و ارور میده؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.