shahab.msb 326 ارسال شده در 5 شهریور، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 5 شهریور، ۱۳۹۵ سلام اساتید و دوستان محترم و عزیزم.من میخوام از مموری کارت یه فایل رو به اشتراک بزارم ولی انگار متاسفانه فایل رو شناسایی نمیکنه؟کسی راه حلی داره؟ از کد file.DirrootExternalاستفاده کردم ولی فقط فایل های کارت حافظه رو ارسال میکنه. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
امین مهدی نژاد 2,142 ارسال شده در 6 شهریور، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 6 شهریور، ۱۳۹۵ می تونید مسیر مموری کارت رو با کتابخانه IrUtility به دست بیارین Dim f As IrFile ToastMessageShow(f.GetSdcard,True) لینک دانلودش هم می زارم https://telegram.me/b4a_jni لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
shahab.msb 326 ارسال شده در 6 شهریور، ۱۳۹۵ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 6 شهریور، ۱۳۹۵ ممنون برادر ولی این کدرو امتحان کردم توست مسیج خالی درمیاد. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
shahab.msb 326
سلام اساتید و دوستان محترم و عزیزم.من میخوام از مموری کارت یه فایل رو به اشتراک بزارم ولی انگار متاسفانه فایل رو شناسایی نمیکنه؟کسی راه حلی داره؟
از کد file.DirrootExternalاستفاده کردم ولی فقط فایل های کارت حافظه رو ارسال میکنه.
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
2 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.