babi.jonz 60 ارسال شده در 5 شهریور، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 5 شهریور، ۱۳۹۵ با سلام میخوام یک متن به صورت مثلا ["salam"] داخل ادیت تکست نوشته بشه و با زدن باتن، [""] حذف و متن salam داخل لیبل نمایش داده بشه لطفا راهنمایی کنید لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
babi.jonz 60 ارسال شده در 6 شهریور، ۱۳۹۵ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 6 شهریور، ۱۳۹۵ از این استفاده کردم فقط اون قسمتی که نوشته 1- رو 2- کردم کاملا درست شد لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Negan 1,300 ارسال شده در 5 شهریور، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 5 شهریور، ۱۳۹۵ Sub Activity_Create(FirstTime As Boolean) 'Do not forget to load the layout file created with the visual designer. For example: 'Activity.LoadLayout("Layout1") Dim et As EditText Dim label As Label Dim btn As Button btn.Initialize("btn") End Sub Sub btn_click label.Text = et.Text et.Text = "" End Sub لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
mahdi tahan 723 ارسال شده در 5 شهریور، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 5 شهریور، ۱۳۹۵ فک میکنم میش از Regex هم استفاد کنی مثلا str=Regex.Split("[""] ",EditText1.Text) لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
babi.jonz 60 ارسال شده در 5 شهریور، ۱۳۹۵ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 5 شهریور، ۱۳۹۵ فک میکنم میش از Regex هم استفاد کنی مثلا str=Regex.Split("[""] ",EditText1.Text) نشد متاسفانه لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
babi.jonz 60 ارسال شده در 6 شهریور، ۱۳۹۵ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 6 شهریور، ۱۳۹۵ Up لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
babi.jonz 60
با سلام
میخوام یک متن به صورت مثلا ["salam"] داخل ادیت تکست نوشته بشه و با زدن باتن، [""] حذف و متن salam داخل لیبل نمایش داده بشه
لطفا راهنمایی کنید
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
5 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.