babi.jonz 60 ارسال شده در 26 آبان، 2016 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 آبان، 2016 با سلام میخوام یک متن به صورت مثلا ["salam"] داخل ادیت تکست نوشته بشه و با زدن باتن، [""] حذف و متن salam داخل لیبل نمایش داده بشه لطفا راهنمایی کنید لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
babi.jonz 60 ارسال شده در 27 آبان، 2016 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 27 آبان، 2016 از این استفاده کردم فقط اون قسمتی که نوشته 1- رو 2- کردم کاملا درست شد لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Negan 1,300 ارسال شده در 26 آبان، 2016 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 آبان، 2016 Sub Activity_Create(FirstTime As Boolean) 'Do not forget to load the layout file created with the visual designer. For example: 'Activity.LoadLayout("Layout1") Dim et As EditText Dim label As Label Dim btn As Button btn.Initialize("btn") End Sub Sub btn_click label.Text = et.Text et.Text = "" End Sub لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
mahdi tahan 723 ارسال شده در 26 آبان، 2016 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 آبان، 2016 فک میکنم میش از Regex هم استفاد کنی مثلا str=Regex.Split("[""] ",EditText1.Text) لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
babi.jonz 60 ارسال شده در 26 آبان، 2016 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 26 آبان، 2016 فک میکنم میش از Regex هم استفاد کنی مثلا str=Regex.Split("[""] ",EditText1.Text) نشد متاسفانه لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
babi.jonz 60 ارسال شده در 27 آبان، 2016 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 27 آبان، 2016 Up لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
babi.jonz 60
با سلام
میخوام یک متن به صورت مثلا ["salam"] داخل ادیت تکست نوشته بشه و با زدن باتن، [""] حذف و متن salam داخل لیبل نمایش داده بشه
لطفا راهنمایی کنید
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
5 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.