sabtx12 8 ارسال شده در 10 شهریور، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 10 شهریور، ۱۳۹۵ با سلام دوستان من یک تب لیوت و ویو پیجر ساختم حالا میخواهم مثلا روی تب یک رفت یک ویو رو نمایش بدی روی ویو تب دوم رفت ویو دیگه ای رو و الی اخر ... باید چکار کنم؟ دقیقا این نرم افزار زیر لطفا راهنمایی کنید لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مهدی ایزدی 9,203 ارسال شده در 10 شهریور، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 10 شهریور، ۱۳۹۵ درود این آموزش رو توی Youtube جست و جو کنید : ViewPager with TabLayout in Android - Sliding Tabs فوق العاده عالی هست و دقیقا چیزی هستش که شما میخواهید البته خودم هم سعی میکنم کارهای تغییرات انجمن که تموم آموزش این مبحث و چند مبحث دیگه رو به صورت تصویری توی انجمن آماده کنم !!! لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
sabtx12 8 ارسال شده در 10 شهریور، ۱۳۹۵ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 10 شهریور، ۱۳۹۵ ممنون از راهنمای شما لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
pedro 642 ارسال شده در 10 شهریور، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 10 شهریور، ۱۳۹۵ تالا زیاد از ویو پیجر استفاده نکردم ولی یبار یکیو امتحان کردم راضی بودم TabStripViewPager خیلی کار باهاش سادس، برا هر تب یه لیوت میزنین و اونو لود میکنین، حالا تو لیوت هر چی دوس دارین لود میکنین دیگه، سورس رو ببینید سر جم 10 خط کد هم نداره http://s6.picofile.com/file/8265802500/TabStripExample.zip.html لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
میلاد 441 ارسال شده در 10 شهریور، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 10 شهریور، ۱۳۹۵ سلام sabtx12 به نظرم بیا توی دیزاین 5تا لیوت مختلف با محتوای اسکرول ویو بساز بعد توی اون تکرار حلقه ای که تب ها رو با پنل میزنی واسه هر کدوم از پنل ها یکی از این لیوت های اسکرول رو اد کن مابقی کارم که اد کردن ویو های مد نظر شما توی اسکرول ویو های مختلف هست لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Negan 1,300 ارسال شده در 10 شهریور، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 10 شهریور، ۱۳۹۵ بابت اسپم عذر میخوام اما فکر کنم دوستان با بیسیک اشتباه گرفتن این تاپیک توی بخش اندروید استودیو هستش لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
میلاد 441 ارسال شده در 10 شهریور، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 10 شهریور، ۱۳۹۵ در 5 دقیقه قبل، محمد فرجی گفته است : بابت اسپم عذر میخوام اما فکر کنم دوستان با بیسیک اشتباه گرفتن این تاپیک توی بخش اندروید استودیو هستش بهانه خوبی دارما عاقا این تاپیک مربوطش پیدا نبود تو قالب الان که بیشتر زوم میکنم میبینم بله مربوط به استودیو هست لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
sabtx12 8 ارسال شده در 13 شهریور، ۱۳۹۵ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 13 شهریور، ۱۳۹۵ در در 1395/06/11, 08:27:42، viki0028 گفته است : دقیقا کجای کد میشه .......؟ باید داخل AndroidManifest قصمت supportRTLرو ترو کنی بعد تب لیوت و ویو پیجر رو هم rtl قرار بدی! امتحان کن خبری بده لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
sabtx12 8 ارسال شده در 15 مهر، ۱۳۹۵ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 15 مهر، ۱۳۹۵ در در 1395/07/03, 21:12:49، viki0028 گفته است : امکانش هست همین سورس رو خودتون ویرایش کنید؟ من خودم متوجه صحبتها شدم ولی پیاده سازیشو بلد نیستم سلام شرمنده اگر دیر جواب دادم شما میتونید به پی وی من بیاید در تلگرام(به خاطر اینکه من خیلی دیر به دیر سر به اینجا میزنم) منم سورس رو براتون میدم. https://telegram.me/saber7322 لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
viki0028 19 ارسال شده در 10 شهریور، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 10 شهریور، ۱۳۹۵ در 3 ساعت قبل، pedro گفته است : تالا زیاد از ویو پیجر استفاده نکردم ولی یبار یکیو امتحان کردم راضی بودم TabStripViewPager خیلی کار باهاش سادس، برا هر تب یه لیوت میزنین و اونو لود میکنین، حالا تو لیوت هر چی دوس دارین لود میکنین دیگه، سورس رو ببینید سر جم 10 خط کد هم نداره http://s6.picofile.com/file/8265802500/TabStripExample.zip.html درود بر شما جهت اجرا از چپ به راسته...... چیکارکنیم از راست به چپ اجرابشن لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
sabtx12 8 ارسال شده در 10 شهریور، ۱۳۹۵ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 10 شهریور، ۱۳۹۵ در 1 ساعت قبل، viki0028 گفته است : درود بر شما جهت اجرا از چپ به راسته...... چیکارکنیم از راست به چپ اجرابشن باید دایرکشنشو تغیر بدی لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
sabtx12 8 ارسال شده در 10 شهریور، ۱۳۹۵ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 10 شهریور، ۱۳۹۵ دوستان یک مشکل دیگه من ساختم تبمو با همون صفحه های که میخواستم ولی صفه ها دسترسی به اینترنت ندارن مثلا صفحه تصاویرم که از اینترنت میگیرم تصاویرو لود نمیکنه چرا؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
sabtx12 8 ارسال شده در 16 شهریور، ۱۳۹۵ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 16 شهریور، ۱۳۹۵ در 18 ساعت قبل، nasim گفته است : نیازی به تغییر منفیست و این چیزا نیس شما بجای این کار بیاید بگید از کدون پیج شروع کنه مثلا از آخرین یپج که وقتی کاربر برنامه و باز کرد از اخرین پیج باشه تا مجبور شه به سمت راست پیج ها رو تغییر بده در واقع کاربر از اخر میاد اول ولی دیگه این قسمت رو خود کاربر متوجه نمیشه حالا چه اخر باشه چه مثلا سومی هر کدوم که خودتون دوس دارین mPager.setCurrentItem(3) درسته باید برای ویوپیجرمون این متودو قرار بدیم لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
viki0028 19 ارسال شده در 11 شهریور، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 11 شهریور، ۱۳۹۵ در 12 ساعت قبل، sabtx12 گفته است : باید دایرکشنشو تغیر بدی دقیقا کجای کد میشه .......؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مهدی ایزدی 9,203 ارسال شده در 11 شهریور، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 11 شهریور، ۱۳۹۵ در 12 ساعت قبل، sabtx12 گفته است : دوستان یک مشکل دیگه من ساختم تبمو با همون صفحه های که میخواستم ولی صفه ها دسترسی به اینترنت ندارن مثلا صفحه تصاویرم که از اینترنت میگیرم تصاویرو لود نمیکنه چرا؟ یه لحظه... الان که یکم گیج شدم من وقتی بقیه پست ها رو خوندم شما توی محیط اندروید استدیو دارید این کارو میکنید دیگه؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
viki0028 19 ارسال شده در 14 شهریور، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 14 شهریور، ۱۳۹۵ در 18 ساعت قبل، sabtx12 گفته است : باید داخل AndroidManifest قصمت supportRTLرو ترو کنی بعد تب لیوت و ویو پیجر رو هم rtl قرار بدی! امتحان کن خبری بده دوست عزیز برای همین سورس که قرار گرفته منظورتون هست؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
viki0028 19 ارسال شده در 11 شهریور، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 11 شهریور، ۱۳۹۵ در ۱ ساعت قبل، مهدی ایزدی گفته است : یه لحظه... الان که یکم گیج شدم من وقتی بقیه پست ها رو خوندم شما توی محیط اندروید استدیو دارید این کارو میکنید دیگه؟ مهندس ایزدی وقت بخیر منظورشون این بود که این تایپیک در قسمت اندروید استادیو زده شده ..... چون این مبحث برای بیسیک 4 هستش. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
viki0028 19 ارسال شده در 11 شهریور، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 11 شهریور، ۱۳۹۵ دوستان کسی نحوه راست چین کردن تب هاست رو میدونه؟ کجای کد باید ویرایش بشه که تبهاست از راست به چپ شروع کنه؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
sabtx12 8 ارسال شده در 11 شهریور، ۱۳۹۵ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 11 شهریور، ۱۳۹۵ در 5 ساعت قبل، مهدی ایزدی گفته است : یه لحظه... الان که یکم گیج شدم من وقتی بقیه پست ها رو خوندم شما توی محیط اندروید استدیو دارید این کارو میکنید دیگه؟ بله! مگه مشکلی داره یا نکنه پست رو بد قرارد دادم؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
sabtx12 8 ارسال شده در 14 شهریور، ۱۳۹۵ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 14 شهریور، ۱۳۹۵ در 10 ساعت قبل، viki0028 گفته است : دوست عزیز برای همین سورس که قرار گرفته منظورتون هست؟ اره دیگه مگه نمیخوای تب و ویو پیجرت از راست به چپ بره؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
viki0028 19 ارسال شده در 14 شهریور، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 14 شهریور، ۱۳۹۵ در 1 ساعت قبل، sabtx12 گفته است : اره دیگه مگه نمیخوای تب و ویو پیجرت از راست به چپ بره؟ داخل مانیفیس همچین کدی نوشته نشده ... امکانش هست شما یه زحمت بکشی همین سورسو ویرایش کنید اینجا قرار بدید؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
sabtx12 8
با سلام
دوستان من یک تب لیوت و ویو پیجر ساختم حالا میخواهم مثلا روی تب یک رفت یک ویو رو نمایش بدی روی ویو تب دوم رفت ویو دیگه ای رو و الی اخر ... باید چکار کنم؟
دقیقا این نرم افزار زیر
لطفا راهنمایی کنید
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
26 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.