Mohamad.da 6 ارسال شده در 14 شهریور، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 14 شهریور، ۱۳۹۵ سلام و خسته نباشید خدمت تمام اساتید چطور میتونم حجم کل یه پوشه خاص و تعداد فایل هاش رو تو یه لیبل نشون بدم؟ تو انجمن ها سرچ کردم به نتیجه نرسیدم کسی روش اسون یا اگه کتابخونه خاصی داره بگید... پیشاپیش ممنون از همتون لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
پژمان نیکروان 6,055 ارسال شده در 14 شهریور، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 14 شهریور، ۱۳۹۵ سلام با این روش بدون کتابخانه میتونید اینکارو انجام بدین. و با مسیج باکس تعداد و سایز فایل هارو نمایش بدید. Dim l As List l.Initialize l=File.ListFiles(File.DirRootExternal&"/pooshe") Dim size As Int For i=0 To l.Size-1 size=size+File.Size(File.DirRootExternal&"/pooshe",l.Get(i)) Next Msgbox(size,"اندازه کل فایل های پوشه") Msgbox(l.Size,"تعداد کل فایل های پوشه") لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
امین شاهدی 5,773 ارسال شده در 14 شهریور، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 14 شهریور، ۱۳۹۵ Dim AfileUrils As AriaFileUtils Dim size As Long = AfileUrils.SizeOfDirectory2(File.DirRootExternal&"/Dir1") 'tabdile un be Kb o mb o (ham farsi ham englisi)... Dim PersianSize = AfileUrils.CalcSize_FA(size) Dim EnglishSize = AfileUrils.CalcSize_EN(size) لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Mohamad.da 6 ارسال شده در 15 شهریور، ۱۳۹۵ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 15 شهریور، ۱۳۹۵ در در 1395/06/14, 13:39:52، پژمان نیکروان گفته است : سلام با این روش بدون کتابخانه میتونید اینکارو انجام بدین. و با مسیج باکس تعداد و سایز فایل هارو نمایش بدید. Dim l As List l.Initialize l=File.ListFiles(File.DirRootExternal&"/pooshe") Dim size As Int For i=0 To l.Size-1 size=size+File.Size(File.DirRootExternal&"/pooshe",l.Get(i)) Next Msgbox(size,"اندازه کل فایل های پوشه") Msgbox(l.Size,"تعداد کل فایل های پوشه") مرسی داداش اگه بخوام حجم پوشه رو به مگابایت نشون بدم باید چیکار کنم؟ الان به کیلوبایت نشون میده این کد لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Negan 1,300 ارسال شده در 15 شهریور، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 15 شهریور، ۱۳۹۵ در ۱ ساعت قبل، Mohamad.da گفته است : مرسی داداش اگه بخوام حجم پوشه رو به مگابایت نشون بدم باید چیکار کنم؟ الان به کیلوبایت نشون میده این کد تبدیل واحد ک کاری نداره باید تقسیم بر 1024 کنید برای هر واحد لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
Mohamad.da 6
سلام و خسته نباشید خدمت تمام اساتید
چطور میتونم حجم کل یه پوشه خاص و تعداد فایل هاش رو تو یه لیبل نشون بدم؟
تو انجمن ها سرچ کردم به نتیجه نرسیدم کسی روش اسون یا اگه کتابخونه خاصی داره بگید...
پیشاپیش ممنون از همتون
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
4 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.