ارمین رمضانی دلیجانی 381 ارسال شده در 23 شهریور، ۱۳۹۳ اشتراک گذاری ارسال شده در 23 شهریور، ۱۳۹۳ به نام خدا اینم آموزش کتاب که همه دنبال این آموزش هستن!! لینک دانلود پیکوفایل :picofile کیفیت پایین با فرمت swf حجم فایل : 7mb ************************* لینک دانلود مدیافایر :Mediafire کیفیت پایین با فرمت swf حجم فایل : 7mb ********************* لینک دانلود پیکوفایل :PicoFile کیفیت بالا با فرمت wmv حجم فایل : 22mb **************** لینک دانلود مدیافایر :MediaFire کیفیت بالا با فرمت wmv حجم فایل : 22MB ========================================== پسورد: basic4android.org موفق باشید لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
lolohacko 10 ارسال شده در 21 بهمن، ۱۳۹۳ اشتراک گذاری ارسال شده در 21 بهمن، ۱۳۹۳ سلام دوست عزیز من از روی آموزش شما کتاب رو ساخنم اما طول لیبل زیاد نمیشه که کل متن نمایش بده! چه کار میشه کرد که اگر متن مقدارش خیلی زیاد شد لیبل همینطوری بیاد پایین تا اسکرول کنیم؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ارمین رمضانی دلیجانی 381 ارسال شده در 21 بهمن، ۱۳۹۳ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 21 بهمن، ۱۳۹۳ سلام دوست عزیز فرزاد سورس کتاب رو دادن بدون html هست تو فروشگاه هست این مشکل هم برطرف شده تو سورس لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
lolohacko 10 ارسال شده در 21 بهمن، ۱۳۹۳ اشتراک گذاری ارسال شده در 21 بهمن، ۱۳۹۳ متشکرم... در سایت اصلی بیسیک فور اندروید گفته چه کار کنیم. بابت آموزش شما هم متشکرم. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مهدی ایزدی 9,203 ارسال شده در 21 بهمن، ۱۳۹۳ اشتراک گذاری ارسال شده در 21 بهمن، ۱۳۹۳ متشکرم... در سایت اصلی بیسیک فور اندروید گفته چه کار کنیم. بابت آموزش شما هم متشکرم. در همین انجمن هم 10+ تاپیک به بررسی این موضوع پرداخته شده که با جست و جو به به راحتی به جواب خودتون میرسید لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
lolohacko 10 ارسال شده در 21 بهمن، ۱۳۹۳ اشتراک گذاری ارسال شده در 21 بهمن، ۱۳۹۳ سلام دوست من. من اینجا رو گشتم اما نتونستم پیدا کنم البته من تازه کار هستم و درست نمیدونم چه چیزی رو باید جستجو کنم تا به نتیچه برسم. دلیلش که اونجا پیداش کردم ضعف این سایت نیست من درست اصطلاحات رو بلد نیستم که سرچ کنم چون تازه از ایکلیپس سویچ کردم به بیسیک واقعا هم بهتر از ایکلیپس و کار با xml ها هست...! باز هم متشکرم. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.