آرمین رمضانی 381 ارسال شده در 14 آذر، 2014 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 آذر، 2014 به نام خدا اینم آموزش کتاب که همه دنبال این آموزش هستن!! لینک دانلود پیکوفایل :picofile کیفیت پایین با فرمت swf حجم فایل : 7mb ************************* لینک دانلود مدیافایر :Mediafire کیفیت پایین با فرمت swf حجم فایل : 7mb ********************* لینک دانلود پیکوفایل :PicoFile کیفیت بالا با فرمت wmv حجم فایل : 22mb **************** لینک دانلود مدیافایر :MediaFire کیفیت بالا با فرمت wmv حجم فایل : 22MB ========================================== پسورد: basic4android.org موفق باشید لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
lolohacko 10 ارسال شده در 10 اردیبهشت، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 اردیبهشت، 2015 سلام دوست عزیز من از روی آموزش شما کتاب رو ساخنم اما طول لیبل زیاد نمیشه که کل متن نمایش بده! چه کار میشه کرد که اگر متن مقدارش خیلی زیاد شد لیبل همینطوری بیاد پایین تا اسکرول کنیم؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
آرمین رمضانی 381 ارسال شده در 10 اردیبهشت، 2015 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 10 اردیبهشت، 2015 سلام دوست عزیز فرزاد سورس کتاب رو دادن بدون html هست تو فروشگاه هست این مشکل هم برطرف شده تو سورس لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
lolohacko 10 ارسال شده در 10 اردیبهشت، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 اردیبهشت، 2015 متشکرم... در سایت اصلی بیسیک فور اندروید گفته چه کار کنیم. بابت آموزش شما هم متشکرم. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مهدی ایزدی 9,201 ارسال شده در 10 اردیبهشت، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 اردیبهشت، 2015 متشکرم... در سایت اصلی بیسیک فور اندروید گفته چه کار کنیم. بابت آموزش شما هم متشکرم. در همین انجمن هم 10+ تاپیک به بررسی این موضوع پرداخته شده که با جست و جو به به راحتی به جواب خودتون میرسید لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
lolohacko 10 ارسال شده در 10 اردیبهشت، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 اردیبهشت، 2015 سلام دوست من. من اینجا رو گشتم اما نتونستم پیدا کنم البته من تازه کار هستم و درست نمیدونم چه چیزی رو باید جستجو کنم تا به نتیچه برسم. دلیلش که اونجا پیداش کردم ضعف این سایت نیست من درست اصطلاحات رو بلد نیستم که سرچ کنم چون تازه از ایکلیپس سویچ کردم به بیسیک واقعا هم بهتر از ایکلیپس و کار با xml ها هست...! باز هم متشکرم. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ارسال های توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.