mahdig502 27 ارسال شده در 20 شهریور، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 20 شهریور، ۱۳۹۵ سلام دوستان من ی مشکلی دارم به پیامک هام لیمیت دادم ک ده تای اولی قلبی ک بوکمارک شده صورتیه(عکسش عوض میش) بقیش بوکمارک میش ولی صورتی نیس(عکسش عوض نمیش) اینم کدهام Sub sss1 adada =1 Activity.LoadLayout("sv1") SetStatusBarColor(Colors.RGB(192,9,70)) If File.Exists(File.DirInternal,"smslove.db")=False Then File.copy(File.DirAssets,"smslove.db",File.DirInternal,"smslove.db") End If If SQL1.IsInitialized = False Then SQL1.Initialize(File.DirInternal,"smslove.db",True) End If cur1 = SQL1.ExecQuery("SELECT * FROM tbldel LIMIT 10 OFFSET "&offset2&"") myfont = Typeface.LoadFromAssets("parastoo.ttf") For i=0 To cur1.RowCount-1 cur1.Position=i text= cur1.GetString("smsdel") ScrollView1.Panel.Color = Colors.Transparent Dim p1 As Panel p1.Initialize("") ScrollView1.Panel.AddView(p1,0,PanelHeight,100%x,100%y) p1.LoadLayout("sms") share.Tag = i copy.Tag = i Btnlike.Tag = cur1.Getint("id") ht=art(text,Label1,myfont,3.7*a) Label1.TextColor=Colors.Black p1.Height=ht+70dip PanelHeight=PanelHeight+ht+70dip Dim check As Int check = cur1.Getint("fav") If check=0 Then Btnlike.SetBackgroundImage(LoadBitmap(File.DirAssets,"noheart.png")) Else If check=1 Then Btnlike.SetBackgroundImage(LoadBitmap(File.DirAssets,"heart.png")) End If Next End sub ببینید تو این خط cur1 = SQL1.ExecQuery("SELECT * FROM tbldel LIMIT 10 OFFSET "&offset2&"") ممنون میشم کمک کنید اومدم لیمیت دادم واس همین فقط ده تای اولی عکس بوکمارک عوض میش لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
mahdig502 27 ارسال شده در 20 شهریور، ۱۳۹۵ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 20 شهریور، ۱۳۹۵ لطفا انلاین بشید لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Negan 1,300 ارسال شده در 20 شهریور، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 20 شهریور، ۱۳۹۵ مهدی ی کاری بکن کدهای لایک و دیسلایکتو بزار بیرون حلقه لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
mahdig502 27 ارسال شده در 20 شهریور، ۱۳۹۵ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 20 شهریور، ۱۳۹۵ نشد محمد جان راه دیگ ب نظرتون نمیرس؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
mahdig502 27 ارسال شده در 20 شهریور، ۱۳۹۵ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 20 شهریور، ۱۳۹۵ ینی هیچ کدی نیس مشکلا حل کنه؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
mahdig502 27
سلام دوستان
من ی مشکلی دارم
به پیامک هام لیمیت دادم
بقیش بوکمارک میش ولی صورتی نیس(عکسش عوض نمیش)
اینم کدهام
ممنون میشم کمک کنید
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
4 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.