seyyedali 77 ارسال شده در 23 شهریور، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 23 شهریور، ۱۳۹۵ سلام دوستان حدود 10 تا ایتم رو با مولتی پنل از لیست ویو لود کردم حالا میخام اگر کاربر رو هر ایتکم کلیک کرد یه منو کشویی چسبیده به آیتم زیرش باز بشه مثل تصاویر زیر عکس 1 تو تصوویر اول میبینید که چند تا ایتم رو با مولتی پنل لود کردیم و هر ایتم هم یک علامت فلش داره که اگه کاربر روش کلیک کنه مثل تصویر زیر باید انجام بشه عکس 2 حالا سوال اینه که چجوری اون منو تو شکل 2 رو به وجود بیارم که قشنگ هم باشه؟؟؟ پیشاپیش ممنون از راهنماییاتون لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
reza salimi 6 ارسال شده در 23 شهریور، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 23 شهریور، ۱۳۹۵ فکر کنم این سورس همونی هست که می خوای اما واسه زیباییش خودت باید یه کاری کنی. test.rar لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
seyyedali 77 ارسال شده در 23 شهریور، ۱۳۹۵ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 23 شهریور، ۱۳۹۵ من الان شبه ساز ندارم میتونی عزیز یه خروجی بگیری بزاری ؟ ممنونت میشم لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
mehdi.m 158 ارسال شده در 23 شهریور، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 23 شهریور، ۱۳۹۵ در 56 دقیقه قبل، seyyedali گفته است : من الان شبه ساز ندارم میتونی عزیز یه خروجی بگیری بزاری ؟ ممنونت میشم بفرما داداش http://s6.picofile.com/file/8267209750/test.apk.html لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
seyyedali 77 ارسال شده در 23 شهریور، ۱۳۹۵ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 23 شهریور، ۱۳۹۵ دوستان کسی نمونه دیگه ای نداره؟؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
seyyedali 77 ارسال شده در 23 شهریور، ۱۳۹۵ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 23 شهریور، ۱۳۹۵ در 8 ساعت قبل، mehdi.m گفته است : بفرما داداش http://s6.picofile.com/file/8267209750/test.apk.html ممنون بابت کد ولی چیزی که من می خاستم اون نبود دوستان کسی کدی ،چیزی داره یا ارهنماییی؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
mohammad3250 206 ارسال شده در 23 شهریور، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 23 شهریور، ۱۳۹۵ این میگن کمبو باکس منم دنبالشم ولی اونی ک میخوام نمیشه لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Negan 1,300 ارسال شده در 23 شهریور، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 23 شهریور، ۱۳۹۵ با اولتیمیت لیست ویو این کار رو میتونید انجام بدید به زیبایی هرچی تمام تر توی فروشگاه هست و لیست ویو فوق العاده ای هستش لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
seyyedali 77 ارسال شده در 24 شهریور، ۱۳۹۵ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 24 شهریور، ۱۳۹۵ در در 1395/06/23, 08:50:37، reza salimi گفته است : فکر کنم این سورس همونی هست که می خوای اما واسه زیباییش خودت باید یه کاری کنی. test.rar سلام دوباره میشه با دیتابیس پیاده سازیش کرد؟؟؟ شخصی سازی میشه؟؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
seyyedali 77
سلام دوستان
حدود 10 تا ایتم رو با مولتی پنل از لیست ویو لود کردم
حالا میخام اگر کاربر رو هر ایتکم کلیک کرد یه منو کشویی چسبیده به آیتم زیرش باز بشه مثل تصاویر زیر
عکس 1
تو تصوویر اول میبینید که چند تا ایتم رو با مولتی پنل لود کردیم و هر ایتم هم یک علامت فلش داره که اگه کاربر روش کلیک کنه مثل تصویر زیر باید انجام بشه
عکس 2
حالا سوال اینه که چجوری اون منو تو شکل 2 رو به وجود بیارم که قشنگ هم باشه؟؟؟
پیشاپیش ممنون از راهنماییاتون
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
8 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.