rezanaseri 6 ارسال شده در 26 شهریور، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 26 شهریور، ۱۳۹۵ با سلام کسی سورس ممبرگیر تلگرام یا فالوئر گیر اینستاگرام را داره ممنون میشم راهنمایی کنید آقایون من می خوام یک فالو گیر اینستا گرام بسازم مثل این https://cafebazaar.i...instagram/?l=fa کسی از آقایون میتونهبه من کمک کنه اولین سوالم این هست که موقع نصب این برنامه ازتون یوزر و پسورد اینستا گرام را می خواد و وقتی اطلاعات رو وارد می کنید صفحه اینستا گرام خودتون رو میاره در واقع کل اینستا گرام رو تو نرم افزار میاره خوب سوال من اینه چجوری باید کانکت بشم به خود اینستا گرام در واقع من تو این کامنت می خوام از اول تا آخر این پروژه را به اشتراک بگذاریم و با هم یک همچین برنامه ای درست کنیم البته با اجازه مدیر و اساتید سایت لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ramed 0 ارسال شده در 29 فروردین، ۱۳۹۶ اشتراک گذاری ارسال شده در 29 فروردین، ۱۳۹۶ ی سورس کامل هست که کامل کامل هست و به قیمت بالای یک میلیون بفروش میرسد البته مال من نیست منم دیدمش لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
zanyar hasani 8 ارسال شده در 30 فروردین، ۱۳۹۶ اشتراک گذاری ارسال شده در 30 فروردین، ۱۳۹۶ با سلام سورس بیسیکش رو دارم برای خرید به من پیام بدید لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ghost94 151 ارسال شده در 27 شهریور، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 27 شهریور، ۱۳۹۵ سلام دوست عزیز اینجور برنامه ها از API اینستاگرام استفاده میکنند و برای راهنمایی بیشتر بهتره به این آدرس مراجعه کنید پاسخ همه سوالاتون اونجا هست https://www.instagram.com/developer/ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
rezanaseri 6 ارسال شده در 27 شهریور، ۱۳۹۵ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 27 شهریور، ۱۳۹۵ سلام من هم متوجه شدم می خواستم بدونم برای دریافت api اینستاگرام چی کار باید بکنم فکر کنم باید sdk اینستاگرام را خریداری نمایم حالا چجوری دوستان کمک کنید لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
امین مهدی نژاد 2,142 ارسال شده در 30 شهریور، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 30 شهریور، ۱۳۹۵ اگه با جاواآشنایی دارید نمونه زیر همون چیزیه که شما می خواین. https://github.com/lorensiuswlt/AndroidInstagram لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مهدی ایزدی 9,203 ارسال شده در 28 شهریور، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 28 شهریور، ۱۳۹۵ درود شما فقط نیاز به API مخصوص اینستگرام دارید که مستندات اون هم توی سایت خودش موجوده که البته استفاده کردن ازشون کاره زیاد ساده ای هم نیست لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
hosseinkarimian 100 ارسال شده در 26 آبان، ۱۳۹۶ اشتراک گذاری ارسال شده در 26 آبان، ۱۳۹۶ در در 1396/07/02, 17:48:12، alibarren گفته است : سلام ، سورس چند عزيز ميشه شماره اي ، آيدي اي بدي تا ارتباط داشته باشم با شما؟ با سلام خواهشمندم اگه میشه در فروشگاه قرار بدید. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
پژمان نیکروان 6,055 ارسال شده در 26 آبان، ۱۳۹۶ اشتراک گذاری ارسال شده در 26 آبان، ۱۳۹۶ سلام انشاالله بزودی برای بیسیک4اندروید آماده و در فروشگاه قرار داده میشه. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
alibarren 1 ارسال شده در 2 مهر، ۱۳۹۶ اشتراک گذاری ارسال شده در 2 مهر، ۱۳۹۶ سلام ، سورس چند عزيز ميشه شماره اي ، آيدي اي بدي تا ارتباط داشته باشم با شما؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
rezanaseri 6
با سلام
کسی سورس ممبرگیر تلگرام یا فالوئر گیر اینستاگرام را داره
ممنون میشم راهنمایی کنید
آقایون من می خوام یک فالو گیر اینستا گرام بسازم مثل این
https://cafebazaar.i...instagram/?l=fa
کسی از آقایون میتونهبه من کمک کنه
اولین سوالم این هست که موقع نصب این برنامه ازتون یوزر و پسورد اینستا گرام را می خواد و وقتی اطلاعات رو وارد می کنید صفحه اینستا گرام خودتون رو میاره
در واقع کل اینستا گرام رو تو نرم افزار میاره
خوب سوال من اینه
چجوری باید کانکت بشم به خود اینستا گرام
در واقع من تو این کامنت می خوام از اول تا آخر این پروژه را به اشتراک بگذاریم و با هم یک همچین برنامه ای درست کنیم
البته با اجازه مدیر و اساتید سایت
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
9 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.