amirmahdi3744 5 ارسال شده در 29 شهریور، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 29 شهریور، ۱۳۹۵ سلا م خسته نباشید من نسخه 6 بیسیک رو نصب کرده ام با sdk آپدیت و پوشه ساپورت آپدیت ،برای اجرای اپ کمپت در بیسیک هم این کد رو در اکتیویتی قرار میدم #Extends: android.support.v7.app.ActionBarActivity که به راحتی پروژه اپ کمپت به برنامه اضافه میشه.ولی مشکل اینجاست که زمانی که می خوام کارد ویو ادد کنم،کتاب خونه کارد ویو رو روشن می کنم از پروژه ران میگیرم این ارور رو میده ادرس عکس ارور لطفا بفرمایید چیکار کنم؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Negan 1,300 ارسال شده در 29 شهریور، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 29 شهریور، ۱۳۹۵ خب توی بیسیک شیش وقتی ریسورس هارو نمیدی اندروید زیر پنج این ارور رو میده ادرس ریسورس هارو به پروژتون اضافه بفرمایید لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
amirmahdi3744 5 ارسال شده در 29 شهریور، ۱۳۹۵ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 29 شهریور، ۱۳۹۵ در 12 دقیقه قبل، محمد فرجی گفته است : خب توی بیسیک شیش وقتی ریسورس هارو نمیدی اندروید زیر پنج این ارور رو میده ادرس ریسورس هارو به پروژتون اضافه بفرمایید با تشکر از پاسخ شما دوست عزیز من اینکاری که شما فرمودید رو انجام دادم و این شد ریسورس هام #Extends: android.support.v7.app.ActionBarActivity #AdditionalRes: C:\Users\amirmahdi\Downloads\Telegram Desktop\support\v7\cardview\res ولی باز هم همون ارور لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
احسان کرمی 220 ارسال شده در 29 شهریور، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 29 شهریور، ۱۳۹۵ سلام کل ریسورس هاتون همینه؟چون سه تا ریسورس دیگه هم باید داشته باشید: #AdditionalRes: ..\resource #AdditionalRes: C:\Users\Ehsan\AppData\Local\Android\android-sdk\b4a_appcompat, de.amberhome.objects.appcompat #AdditionalRes: C:\Users\Ehsan\AppData\Local\Android\android-sdk\extras\android\support\v7\appcompat\res, android.support.v7.appcompat درضمن api تون باید بالای 23 باشه. موفق باشید. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
amirmahdi3744 5
سلا م خسته نباشید من نسخه 6 بیسیک رو نصب کرده ام با sdk آپدیت و پوشه ساپورت آپدیت ،برای اجرای اپ کمپت در بیسیک هم این کد رو در اکتیویتی قرار میدم
#Extends: android.support.v7.app.ActionBarActivity
که به راحتی پروژه اپ کمپت به برنامه اضافه میشه.ولی مشکل اینجاست که زمانی که می خوام کارد ویو ادد کنم،کتاب خونه کارد ویو رو روشن می کنم از پروژه ران میگیرم
این ارور رو میده
ادرس عکس ارور
لطفا بفرمایید چیکار کنم؟
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
3 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.