این ارسال پرطرفدار است. porya 959 ارسال شده در 29 شهریور، ۱۳۹۵ این ارسال پرطرفدار است. اشتراک گذاری ارسال شده در 29 شهریور، ۱۳۹۵ کتابخونه TapTargetView مشاهده فایل سلام خدمت دوستان محترم با این کتابخونه میتونید مثل تصویر زیر یه همچین راهنمای خیلی زیبا یا همون showcase بسازید این کتابخونه از لینک زیر رپ شده که همین چند روز پیش در گیت هاب منتشر شده و امیدوارم براتون مفید بوده باشه. https://github.com/KeepSafe/TapTargetView ارسال کننده porya ارسال ۱۶/۰۹/۱۹ دسته کتابخانه ها 10 نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
mahdi tahan 723 ارسال شده در 29 شهریور، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 29 شهریور، ۱۳۹۵ خیلی زیباس.دمت گرم 1 نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
امین پوراباذری 1,045 ارسال شده در 29 شهریور، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 29 شهریور، ۱۳۹۵ ممنون از زحمتی که کشیدید 1 نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
mehrabmmp 528 ارسال شده در 29 شهریور، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 29 شهریور، ۱۳۹۵ داداش دمت گرم اقایی به رپ کردن ادامه بده شماها باعث میشید بیسیک تو قدرت بمونه و بیاد بالا کارت درسته 1 نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
porya 959 ارسال شده در 29 شهریور، ۱۳۹۵ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 29 شهریور، ۱۳۹۵ در 1 ساعت قبل، mahdi tahan گفته است : خیلی زیباس.دمت گرم در ۱ ساعت قبل، امین پوراباذری گفته است : ممنون از زحمتی که کشیدید در 20 دقیقه قبل، mehrabmmp گفته است : داداش دمت گرم اقایی به رپ کردن ادامه بده شماها باعث میشید بیسیک تو قدرت بمونه و بیاد بالا کارت درسته خواهش میکنم تشکر 2 نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ha88an 203 ارسال شده در 30 شهریور، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 30 شهریور، ۱۳۹۵ خیلی خیلی قشنگه کتابخونش فقط یه مشکلی داره اگه بخوایم چند تا راهنما اضافه کنیم به مشکل میخوره و ارور میده من دو تا راهنما درست کردم اولی رو درست نمایش میده که به این صورت کدهاشو مثل خودتون گذاشتم: Dim t As TapTargetView t.Initialize("t",arialistview2,"دسته بندی کالاها","کالاهای مورد نیازتون رو میتونید از این دسته بندی پیدا کنید، برای ادامه قسمت سفید رو لمس کنید") t.outerCircleColor(Colors.Red) t.targetCircleColor(Colors.White) t.textColor(Colors.Black) t.tintTarget(True) t.start توی ساب زمانی هم ک راهنمای اولی تموم میشه گفتم دومی شروع بشه ک همینجا اخطار میده میپره بیرون: Sub t_onSequenceFinish Dim tz As TapTargetView tz.Initialize("tz",lbltitle,"جستجو کالاها","خیلی سریع کالای خودتون رو میتونید از این قسمت جستجو کنید، برای ادامه قسمت سفید رو لمس کنید") tz.outerCircleColor(Colors.Red) tz.targetCircleColor(Colors.White) tz.textColor(Colors.Black) tz.tintTarget(True) tz.start End Sub اینم متن اخطار توی لاگ: java.lang.NullPointerException at taptargetview.TapTargetView.onDraw(TapTargetView.java:461) at android.view.View.draw(View.java:14527) at android.view.View.buildDrawingCache(View.java:13740) at android.view.View.getDisplayList(View.java:13400) at android.view.View.getDisplayList(View.java:13466) at android.view.View.draw(View.java:14244) at android.view.ViewGroup.drawChild(ViewGroup.java:3103) at android.view.ViewGroup.dispatchDraw(ViewGroup.java:2940) at android.view.View.draw(View.java:14530) at android.widget.FrameLayout.draw(FrameLayout.java:472) at com.android.internal.policy.impl.PhoneWindow$DecorView.draw(PhoneWindow.java:2326) at android.view.View.getDisplayList(View.java:13424) at android.view.View.getDisplayList(View.java:13466) at android.view.HardwareRenderer$GlRenderer.buildDisplayList(HardwareRenderer.java:1582) at android.view.HardwareRenderer$GlRenderer.draw(HardwareRenderer.java:1449) at android.view.ViewRootImpl.draw(ViewRootImpl.java:2388) at android.view.ViewRootImpl.performDraw(ViewRootImpl.java:2260) at android.view.ViewRootImpl.performTraversals(ViewRootImpl.java:1890) at android.view.ViewRootImpl.doTraversal(ViewRootImpl.java:1007) at android.view.ViewRootImpl$TraversalRunnable.run(ViewRootImpl.java:5677) at android.view.Choreographer$CallbackRecord.run(Choreographer.java:761) at android.view.Choreographer.doCallbacks(Choreographer.java:574) at android.view.Choreographer.doFrame(Choreographer.java:544) at android.view.Choreographer$FrameDisplayEventReceiver.run(Choreographer.java:747) at android.os.Handler.handleCallback(Handler.java:733) at android.os.Handler.dispatchMessage(Handler.java:95) at android.os.Looper.loop(Looper.java:136) at android.app.ActivityThread.main(ActivityThread.java:5021) at java.lang.reflect.Method.invokeNative(Native Method) at java.lang.reflect.Method.invoke(Method.java:515) at com.android.internal.os.ZygoteInit$MethodAndArgsCaller.run(ZygoteInit.java:827) at com.android.internal.os.ZygoteInit.main(ZygoteInit.java:643) at dalvik.system.NativeStart.main(Native Method) برای داشتن چند راهنما ک پشت سر هم نمایش بده باید چیکار کنیم دقیقا؟ نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
porya 959 ارسال شده در 30 شهریور، ۱۳۹۵ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 30 شهریور، ۱۳۹۵ مطمئنید چون همین الان بنده همین روش رو امتحان کردم ولی اروری نداد... به هر حال به جز این روش راه دیگه ای هم هست اگه دقت کرده باشین کتابخونه متدی داره به اسم targets که میتونین هر چند تا راهنما که داشتین به صورت لیست بهش بدید کد زیر رو ببینید. Sub Activity_Create(FirstTime As Boolean) Activity.LoadLayout("main") Dim t As TapTargetView t.Initialize("t",Button2,"Click Me","AnswerCenter.ir") t.outerCircleColor(Colors.Red) t.targetCircleColor(Colors.White) t.textColor(Colors.White) t.tintTarget(False) Dim t1 As TapTargetView t1.Initialize("t1",Button3,"Click Me","AnswerCenter.ir") t1.outerCircleColor(Colors.Red) t1.targetCircleColor(Colors.White) t1.textColor(Colors.White) t1.tintTarget(False) Dim l As List l.Initialize l.Add(t) l.Add(t1) t.targets(l) t.start End Sub اگه بازم نشد نمونه سورس رو بفرستید تا بنده تست کنم. 1 نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
coco 1,746 ارسال شده در 30 شهریور، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 30 شهریور، ۱۳۹۵ سلام خیلی کتابخانه خوبیه اتفاقا کتابخونه ای شبیه به این (سایه نداشت ) رپ کردع بودم و قرار بود وارد فروشگاه بشه ایشالله امروز اون رو هم میزارم داخل بخش کتابخانه ها موفق باشی 2 نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
porya 959 ارسال شده در 30 شهریور، ۱۳۹۵ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 30 شهریور، ۱۳۹۵ در 10 دقیقه قبل، Shayan Shojaei گفته است : سلام خیلی کتابخانه خوبیه اتفاقا کتابخونه ای شبیه به این (سایه نداشت ) رپ کردع بودم و قرار بود وارد فروشگاه بشه ایشالله امروز اون رو هم میزارم داخل بخش کتابخانه ها موفق باشی خواهش میکنم قربانت بنده هم میخواستم همین کار رو کنم که نظرم عوض شد. 2 نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ha88an 203 ارسال شده در 30 شهریور، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 30 شهریور، ۱۳۹۵ در 2 ساعت قبل، porya گفته است : مطمئنید چون همین الان بنده همین روش رو امتحان کردم ولی اروری نداد... به هر حال به جز این روش راه دیگه ای هم هست اگه دقت کرده باشین کتابخونه متدی داره به اسم targets که میتونین هر چند تا راهنما که داشتین به صورت لیست بهش بدید کد زیر رو ببینید. Sub Activity_Create(FirstTime As Boolean) Activity.LoadLayout("main") Dim t As TapTargetView t.Initialize("t",Button2,"Click Me","AnswerCenter.ir") t.outerCircleColor(Colors.Red) t.targetCircleColor(Colors.White) t.textColor(Colors.White) t.tintTarget(False) Dim t1 As TapTargetView t1.Initialize("t1",Button3,"Click Me","AnswerCenter.ir") t1.outerCircleColor(Colors.Red) t1.targetCircleColor(Colors.White) t1.textColor(Colors.White) t1.tintTarget(False) Dim l As List l.Initialize l.Add(t) l.Add(t1) t.targets(l) t.start End Sub اگه بازم نشد نمونه سورس رو بفرستید تا بنده تست کنم. ممنون میشم یه تست بزنید این سورس رو بعد از تموم شدن راهنما هنگ میکنه tap.zip 1 نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
porya 959 ارسال شده در 30 شهریور، ۱۳۹۵ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 30 شهریور، ۱۳۹۵ در 1 ساعت قبل، ha88an گفته است : ممنون میشم یه تست بزنید این سورس رو بعد از تموم شدن راهنما هنگ میکنه tap.zip بفرمایید خدمت شما هم رو گوشی و هم شبیه ساز تست شده مشکلی نبود فقط دقت داشته باشین layout که استفاده میکنید انیمیشن رو برابر 0 قرار بدید. tap1.zip 1 نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ha88an 203 ارسال شده در 30 شهریور، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 30 شهریور، ۱۳۹۵ در 12 دقیقه قبل، porya گفته است : بفرمایید خدمت شما هم رو گوشی و هم شبیه ساز تست شده مشکلی نبود فقط دقت داشته باشین layout که استفاده میکنید انیمیشن رو برابر 0 قرار بدید. tap1.zip این همه مدت فقط داشتم روی بلواستکس اجرا میگرفتم ارور میداد! الان روی گوشی خودم با اندروید 6 ران گرفتم درست بود. فقط میترسم روی گوشی های با اندروید پایین تر هم ارور بده مثل بلواستکس! باز ممنون از کمکتون 1 نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
حسین نوری 10 ارسال شده در 10 مهر، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 10 مهر، ۱۳۹۵ کارت درسته دمت گرم حال کردم عالییه نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
aliahmadi 0 ارسال شده در 2 اردیبهشت، ۱۳۹۷ اشتراک گذاری ارسال شده در 2 اردیبهشت، ۱۳۹۷ سلام اقای نجاری بابت کتابخونه حرفه ای جنابعالی کمال تشکر رو دارم من میخوام فقط یک بار راهنما نمایش داده بشه از کد زیر هم استفاده کردم ولی هر دفعه اجرا میشه باید چیکار کنم که فقط در اولین اجرا نمایش داده بشه تشکر از راهنمایی جنابعالی If File.Exists(File.DirInternal,"mt.txt") = True Then StartActivity(me) End If Sub tz_onSequenceFinish t.Initialize("t",Button2,"دسته بندی کالاها","کالاهای مورد نیازتون رو میتونید از این دسته بندی پیدا کنید، برای ادامه قسمت سفید رو لمس کنید") t.outerCircleColor(Colors.RGB(231,76,60)) t.targetCircleColor(Colors.White) t.textColor(Colors.Black) t.tintTarget(True) t.start StartActivity(me) File.WriteString(File.DirInternal,"mt.txt","") End Sub نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
mahdi_s 6 ارسال شده در 3 اردیبهشت، ۱۳۹۷ اشتراک گذاری ارسال شده در 3 اردیبهشت، ۱۳۹۷ سلام اینجور استفاده کنید درست میشه و فقط یک بار نمایش داده میشه Sub Activity_Resume If File.Exists(File.DirInternal,"mt.txt") = False Then t.start File.WriteString(File.DirInternal,"mt.txt","") End If End Sub نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
seyed ali 7 ارسال شده در 7 مرداد، ۱۳۹۷ اشتراک گذاری ارسال شده در 7 مرداد، ۱۳۹۷ با سلام چرا باتن رو نمایش نمیده؟؟فقط رنگ تارگت هست روی حالت شیشه ای هم نمایش نمیده واسه متریال تب باید چی کار کرد؟ نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ارسالهای توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: strong> مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.