سلام اقا من یه لیست دارم به صورت رندم پرداخت درون برنامه ای داره تونستم پرداخت رو جدا جدا واسه همه ی ایتم ها اوکی کنم حالا یه مشکل هست برنامه اینجوریه که پرداخت هر ایتم که انجام شد یه لینک رو باز میکنه ولی یه مشکل دیگه هست مثلا وقتی روی ایتم شماره 3 میزنم پنل خرید از بازار باز میشه ولی دکمه برگشت گوشی رو که میزنم پنل بسته میشه و خرید انجام نمیشه و لینک اون ایتم برای کاربر باز میشه و چون بعد از پرداخت یه فایل ذخیره میکنم توی دیر اینترنال دیگه هر وقت روی اون ایتم کلیک کنه کاربر لینک براش باز میشه
من میخام تا پرداخت نکرده لینک باز نشه
Sub list_select (ParentEventName As String,position As Int)
idd=l7.Get(position)
idd1 = l6.Get(position)
If File.Exists(File.DirInternal,idd&"_Success-pay-dastanak.txt") = False Then
If l8.Get(position) = 0 Then
StartActivity(ph.OpenBrowser(l6.Get(position)))
Else If l8.Get(position) = 1 Then
pay.RequestPayment(l7.Get(position),"inapp",ph1.GetDeviceId)
ToastMessageShow("تشکر از خرید شما",False)
' StartActivity(ph.OpenBrowser(l6.Get(position)))
File.WriteString(File.DirInternal,idd&"_Success-pay-dastanak.txt","paysuccess")
Else
ToastMessageShow("eror",False)
End If
Else
StartActivity(ph.OpenBrowser(l6.Get(position)))
End If
سوال
amiro72 17
سلام اقا من یه لیست دارم به صورت رندم پرداخت درون برنامه ای داره تونستم پرداخت رو جدا جدا واسه همه ی ایتم ها اوکی کنم حالا یه مشکل هست برنامه اینجوریه که پرداخت هر ایتم که انجام شد یه لینک رو باز میکنه ولی یه مشکل دیگه هست مثلا وقتی روی ایتم شماره 3 میزنم پنل خرید از بازار باز میشه ولی دکمه برگشت گوشی رو که میزنم پنل بسته میشه و خرید انجام نمیشه و لینک اون ایتم برای کاربر باز میشه و چون بعد از پرداخت یه فایل ذخیره میکنم توی دیر اینترنال دیگه هر وقت روی اون ایتم کلیک کنه کاربر لینک براش باز میشه
من میخام تا پرداخت نکرده لینک باز نشه
Sub list_select (ParentEventName As String,position As Int) idd=l7.Get(position) idd1 = l6.Get(position) If File.Exists(File.DirInternal,idd&"_Success-pay-dastanak.txt") = False Then If l8.Get(position) = 0 Then StartActivity(ph.OpenBrowser(l6.Get(position))) Else If l8.Get(position) = 1 Then pay.RequestPayment(l7.Get(position),"inapp",ph1.GetDeviceId) ToastMessageShow("تشکر از خرید شما",False) ' StartActivity(ph.OpenBrowser(l6.Get(position))) File.WriteString(File.DirInternal,idd&"_Success-pay-dastanak.txt","paysuccess") Else ToastMessageShow("eror",False) End If Else StartActivity(ph.OpenBrowser(l6.Get(position))) End If
این هم کدی هست که برای پرداخت ازش استفاده میکنم
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
7 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.