سیدمحمد 248 ارسال شده در 31 شهریور، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 31 شهریور، ۱۳۹۵ سلام دوستان. اگر بخایم در یک لیبل یا هر چیز دیگهای، متن رو طوری قرار بدیم که به صورت منظم و یکدست نمایش داده بشه. یعنی از ابتدا تا انتهای لیبل یا پنل رو در بر بگیره و خط بعد هم به همین صورت. چطوری و با چه دستوراتی این کار انجام میشه؟ مثل تصویر زیر: لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
amin70 5 ارسال شده در 11 مهر، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 11 مهر، ۱۳۹۵ سلام یکی از کتابخونه های آریا هست این کارو میکنه البته رایگان نیست و اسمشم نمیدونم شرمنده لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Negan 1,300 ارسال شده در 11 مهر، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 11 مهر، ۱۳۹۵ در 6 ساعت قبل، سیدمحمد گفته است : دوستان اگر راهی وجود نداره بگید تا بیخیال بشم. کتابخونه teameight justify اگ اسمشو درست نوشته باشم البته برای یکی از سایت های همسایست اما به شدت روی سرعت برنامه تاثیر عکس میزاره متاسفانه لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سیدمحمد 248 ارسال شده در 8 مهر، ۱۳۹۵ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 8 مهر، ۱۳۹۵ ؟؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Negan 1,300 ارسال شده در 31 شهریور، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 31 شهریور، ۱۳۹۵ خب ب این میگن ترازبندی هرچند انکاری عکسه مشکل داره و هرکاری کردم نشون داده نشدش کتابخونش هست اما باز بی فایدست چون پردازشش خیلی طول میکشه و عملا کند میشه توی مطنای بیشتر از پنج خط من استفاده کردم توی یکی از برنامه هام واقعا سنگین میکرد صفحه رو لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سیدمحمد 248 ارسال شده در 10 مهر، ۱۳۹۵ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 10 مهر، ۱۳۹۵ دوستان اگر راهی وجود نداره بگید تا بیخیال بشم. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سیدمحمد 248 ارسال شده در 1 مهر، ۱۳۹۵ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 1 مهر، ۱۳۹۵ فکر کنم راه زیاد باشه برا این کار. هر کس میدونه ممنون میشم راهنمایی کنه. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
سیدمحمد 248
سلام دوستان.
اگر بخایم در یک لیبل یا هر چیز دیگهای، متن رو طوری قرار بدیم که به صورت منظم و یکدست نمایش داده بشه. یعنی از ابتدا تا انتهای لیبل یا پنل رو در بر بگیره و خط بعد هم به همین صورت.
چطوری و با چه دستوراتی این کار انجام میشه؟
مثل تصویر زیر:
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
6 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.