Mr Mansour 325 ارسال شده در 1 مهر، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 1 مهر، ۱۳۹۵ بعد از کلی درگیری با اندریود استودیو نصب jdk - jre و sdk خواستم پروژه بسازم و بیام وارد Hello World جاوا بشم که با یه ارروری مواجه شدم ------------------ Error:The SDK Build Tools revision (19.0.3) is too low for project ':app'. Minimum required is 19.1.0 منظور دقیقش رو نفهمیدم دوستانی که میدونن بگن ممنون میشم مرسی لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
mehrabmmp 528 ارسال شده در 1 مهر، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 1 مهر، ۱۳۹۵ سلام مشکل از بیلد تولز هست اونو به نسخه بالاتر اپدیت کنید لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Mr Mansour 325 ارسال شده در 1 مهر، ۱۳۹۵ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 1 مهر، ۱۳۹۵ از کجا میتونم دانلود کنم ؟؟ تو انجمن موجوده ؟؟؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
mehrabmmp 528 ارسال شده در 1 مهر، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 1 مهر، ۱۳۹۵ سلام از خود اس دی کا قند شکن رو باز کنید و اپدیتش کنید لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Mr Mansour 325 ارسال شده در 1 مهر، ۱۳۹۵ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 1 مهر، ۱۳۹۵ سیستم من ویندوز نیست داداش لینوکس ام قند شکنی در دسترس ندارم لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Negan 1,300 ارسال شده در 1 مهر، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 1 مهر، ۱۳۹۵ در 9 دقیقه قبل، Mr Mansour گفته است : سیستم من ویندوز نیست داداش لینوکس ام قند شکنی در دسترس ندارم از این استفاده کن مهندس جان لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
Mr Mansour 325
بعد از کلی درگیری با اندریود استودیو نصب jdk - jre و sdk
خواستم پروژه بسازم و بیام وارد Hello World جاوا بشم
که با یه ارروری مواجه شدم
------------------
Error:The SDK Build Tools revision (19.0.3) is too low for project ':app'. Minimum required is 19.1.0
منظور دقیقش رو نفهمیدم
دوستانی که میدونن بگن
ممنون میشم مرسی
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
5 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.