مجتبی قاسمی 53 ارسال شده در 5 مهر، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 5 مهر، ۱۳۹۵ با سلام خدمت اساتید و دوستان محترم . من میخام شبیه ساز ممو (memo) رو به بیسک وصل کنم اما نتوستم . لطفا اگه میشه راهنمایی کنین که چ کاری کنم .ممنون میشم لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مجید آرتا 5,874 ارسال شده در 5 مهر، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 5 مهر، ۱۳۹۵ سلام بنده این شبیه ساز رو نصب ندارم، ولی خب راهنماییتون می کنم انجام بدید ببینید نتیجه می گیرید. به مسیر نصب شبیه ساز Memu برید، بر فرض D:\Program Files\Microvirt\MEmuHyperv ( به وسیله cmd), و بعد داخل cmd بنویسید » adb connect your_ip:5555 ببنید شبیه ساز متصل میشه یا خیر. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مجتبی قاسمی 53 ارسال شده در 5 مهر، ۱۳۹۵ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 5 مهر، ۱۳۹۵ در 9 ساعت قبل، مجید آرتا گفته است : سلام بنده این شبیه ساز رو نصب ندارم، ولی خب راهنماییتون می کنم انجام بدید ببینید نتیجه می گیرید. به مسیر نصب شبیه ساز Memu برید، بر فرض D:\Program Files\Microvirt\MEmuHyperv ( به وسیله cmd), و بعد داخل cmd بنویسید » adb connect your_ip:5555 ببنید شبیه ساز متصل میشه یا خیر. سلام من همین کار رو کردم اما این پیغام رو میده .عکس پایین لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Negan 1,300 ارسال شده در 5 مهر، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 5 مهر، ۱۳۹۵ در 37 دقیقه قبل، mojtabaf5 گفته است : سلام من همین کار رو کردم اما این پیغام رو میده .عکس پایین داداش فکر کنم باید جای your ip ای پی سیستمتو بزنی لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مجتبی قاسمی 53 ارسال شده در 5 مهر، ۱۳۹۵ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 5 مهر، ۱۳۹۵ نه داداش ip سیستم رو نمیخاد ای پی شبیه سازه اون لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Gray Mind 913 ارسال شده در 5 مهر، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 5 مهر، ۱۳۹۵ اینو امتحان کن : adb connect 127.0.0.1:5555 لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مجتبی قاسمی 53 ارسال شده در 5 مهر، ۱۳۹۵ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 5 مهر، ۱۳۹۵ در 18 دقیقه قبل، Gray Mind گفته است : اینو امتحان کن : adb connect 127.0.0.1:5555 بازم همون ارور رو میده لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Gray Mind 913 ارسال شده در 5 مهر، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 5 مهر، ۱۳۹۵ خوب ببین اول حالت برنامه نویس رو روی امولاتور فعال کن بعد CMD رو اجرا کن و بزن ipconfig بعدش میبینی که یه سری اطلاعات بهت میده یه جا نوشته همون اوایل ipv4 اونو کپی کن یا یادت بمونه بعد برو به دایرکتوری امولاتور و این کد رو بزن adb connect 192.168.0.1:5555 احتمالا همون ایپی هستش که نوشتم ولی اگه فرق داشت خودت عوضش کن امیدوارم کار کنه لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
berayan 90 ارسال شده در 5 مهر، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 5 مهر، ۱۳۹۵ سلام من از شبیه ساز nox استفاده میکنم. سرعت عالی اتصال به بیسیک با run شدن برنامه انجام میشه فارسی رو قشنگ ساپورت میکنه تنظیم سایز صفحه نمایش به راحتی ساپورت تمام برنامه های اندرویید انگار داری با یه ( اندرویدموبایل) واقعی کار میکنی من روی ویندوز 10 نصب کردم . روی ویندوزهای دیگه تست نکردم. این یکی از برنامه هام هست که باهاش run کردم. موفق باشی لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
بهزاد میرزائی 36 ارسال شده در 25 اردیبهشت، ۱۳۹۶ اشتراک گذاری ارسال شده در 25 اردیبهشت، ۱۳۹۶ در در 1395/07/05, 13:00:17، Gray Mind گفته است : خوب ببین اول حالت برنامه نویس رو روی امولاتور فعال کن بعد CMD رو اجرا کن و بزن ipconfig بعدش میبینی که یه سری اطلاعات بهت میده یه جا نوشته همون اوایل ipv4 اونو کپی کن یا یادت بمونه بعد برو به دایرکتوری امولاتور و این کد رو بزن adb connect 192.168.0.1:5555 احتمالا همون ایپی هستش که نوشتم ولی اگه فرق داشت خودت عوضش کن امیدوارم کار کنه سلام ipconfig رو که مینویسم میگه is not recogzened راهی نداره؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
بهزاد میرزائی 36 ارسال شده در 16 خرداد، ۱۳۹۶ اشتراک گذاری ارسال شده در 16 خرداد، ۱۳۹۶ در در 1395/07/05, 00:11:29، مجتبی قاسمی گفته است : با سلام خدمت اساتید و دوستان محترم . من میخام شبیه ساز ممو (memo) رو به بیسک وصل کنم اما نتوستم . لطفا اگه میشه راهنمایی کنین که چ کاری کنم .ممنون میشم لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.