رفتن به مطلب
  • 0

علت کندی برنامه در زمان اجرا


seyyedali

سوال

سلام 

دوستان مشکل من این هست که برنامه ای رو که نوشتم کند شروع میشه،یعنی وقتی رو ایکن کلیک می کنی اول یه صفحه سیاه میاد بعد اکتیویتی اول اجرا میشه،بعد یه صفحه سیاه دیگه که اسم برنامه بالاش هست میاد و بعد وارد اکتیویتی مین میشه،برنامم دیتابیس سنگینیم نداره ها ، برنامه های سنگین تر رو دیدم که بدون تیک اجرا میشن ها،فیلم گرفتم گذاشتم دوستان ، پیوست شده

ممنون میشم راهنمایی کنید

 

1474873373551.mp4

لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

13 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است

ارسال های توصیه شده

برای رفع صفحه سیاه به همراه title این رو تو Manifest بزار

SetApplicationAttribute(android:theme, "@android:style/Theme.Holo.Light.NoActionBar")

 

لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

در 15 ساعت قبل، محمدرضا شاهپیری گفته است :

این کدها همه اضافیه شما اصلا نیازی ندارین که دیتابیس رو تو اسپلش کپی کنید

np3.incrementProgressBy(0)
	np3.ProgressTextColor = Colors.LightGray
	np3.ReachedBarColor = Colors.RGB(161,138,68)
	np3.UnreachedBarColor = Colors.White
	tim.Initialize("times",30)
	tim.Enabled = True
	
.
.
.
.

اصول کار با دیتابیس رو رعایت نکردین عزیز حتما یه کلاس جداگونه برای دیتابیس بنویسید و متدهایی که لازمه رو اونجا بنویسید و همونجا هم کار کپی رو انجام بدین بعید میدونم دیگه سرعت پایین بیاد

من دقیقا همون جوری که شما فرمودبد دیتابیس رو تعریف کردم عزیز.من با اون خطی که دیتابیس کپی شده و بدون اون امتحان کردم چندین بار 

منم یه ماژول تعریف کردم که کارای مربوط به کپی رو اونجا انجام میدم

مشکل از این خط قطعا نیست

بازم ممنون از راهنماییتون،

لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

ببینید شاید شما زیاد وسواس به خرج میدید معمولا یکی دوثانیه عادیه واسه لود شدن یه لیوت بیسیک

یه بار رو گوشی واقعی تست کنید اگه کند بود سورستون رو بزارید ببینیم چیکار کردی

لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

خب اگه دیتابیس سنگین نداری پس چی داری؟به هر حال از ی چیزی استفاده میکنی ؟

چ کدهایی زدی؟وقتی اکتیوتی استارت میشه چ کارایی انجام میشه؟

 

لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

در هم اکنون، mamalliii گفته است :

خب اگه دیتابیس سنگین نداری پس چی داری؟به هر حال از ی چیزی استفاده میکنی ؟

چ کدهایی زدی؟وقتی اکتیوتی استارت میشه چ کارایی انجام میشه؟

 

این اکتیویتی اول هست

Sub Activity_Create(FirstTime As Boolean) 
	
	Activity.LoadLayout("khosamad")
	np3.incrementProgressBy(0)
	np3.ProgressTextColor = Colors.LightGray
	np3.ReachedBarColor = Colors.RGB(161,138,68)
	np3.UnreachedBarColor = Colors.White
	tim.Initialize("times",30)
	tim.Enabled = True
	np3.Enabled = True
	
	If File.Exists(File.DirInternal,"daesh.db") = False Then
	File.Copy(File.DirAssets,"daesh.db",File.DirInternal,"daesh.db")
End If

If s.IsInitialized = False Then
	s.Initialize(File.DirInternal,"daesh.db",False)
End If
	p.initialize()
End Sub

Sub times_tick
	If np3.Progress = 100 Then	
		tim.Enabled = False
		np3.Enabled = False
		Activity.Finish
		StartActivity("main2")
	Else
		np3.incrementProgressBy(1)
		End If
End Sub

اینم اکتیویتی دوم

Sub Activity_Create(FirstTime As Boolean)
	
Activity.LoadLayout("main")
p.initialize()
cu = Main.s.ExecQuery("SELECT * FROM titr")
	
Dim h As Int
   	 h = 1.5%y
	 
	 Dim k1 As databas
	Dim t1 As List
	t1.Initialize
	k1.Initialize
	
	t1 = k1.listha
	
	
	For i = 0 To t1.Size -1
'		
	cu.Position = i
	Dim p1 As Panel
	p1.Initialize("")
	ScrollView1.Panel.AddView(p1,0%x,h,100%x,50%y)
'	ScrollView1.Panel.AddView(
	p1.LoadLayout("1")
	
	Dim h1 As item
	h1.Initialize
	h1 = t1.Get(i)  
	
	
	
	btn1.Gravity = Gravity.CENTER
	btn1.Typeface = Typeface.LoadFromAssets("SNAZANIN.TTF")
	btn1.TextSize = 21
	btn1.Text = h1.titr
	st = h1.titr
	btn1.Tag = i
	ScrollView1.Panel.Height=h+ 5%y
	h = h + btn1.Height + 5%y
	
	

Next

'''''''''''''''''''''''''''''	kod iaye material slide
mdopen

'''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''

End Sub

 

واقعا نمیدونم مشکل کجاست.

لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

درود

چندین دلیل مختلف میتونه وجود داشته باشه

اولا اینکه شاید از Activity های زیاد استفاده کردید

دوما شاید حجم عکس هایی که استفاده کردید بالاست

سوما شاید عکس هاتون رو از Designer به View ها دادید.... اینکار رو نکنید... از LoadBitmapSample استفاده کنید.

...

لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

در 6 دقیقه قبل، مهدی ایزدی گفته است :

درود

چندین دلیل مختلف میتونه وجود داشته باشه

اولا اینکه شاید از Activity های زیاد استفاده کردید

دوما شاید حجم عکس هایی که استفاده کردید بالاست

سوما شاید عکس هاتون رو از Designer به View ها دادید.... اینکار رو نکنید... از LoadBitmapSample استفاده کنید.

...

ممنون از جوابتون

خیلی برنامه ها از اکتیویتی زیاد استفاده می کنن و بدون کندی اجرا میشه برنامه هاشون،من کلا 6 تا اکتیویتی دارم

حجم عکس ها هم هرکدوم نهایتا 200 کیلو هست که اونا رو هم با اسم فراخونی کردم

عکس ها رو هم از همین طریق که شما فرمودید لود کردم

موندم کجای کارم ایراد داره ها

لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

در 18 دقیقه قبل، seyyedali گفته است :

 

خیلی برنامه ها از اکتیویتی زیاد استفاده می کنن و بدون کندی اجرا میشه برنامه هاشون،من کلا 6 تا اکتیویتی دارم

 

وقتی به Activity بعدش میرید قبلی رو Finish کنید اگر نکردید :unknown:

در 19 دقیقه قبل، seyyedali گفته است :

موندم کجای کارم ایراد داره ها

نیـّـت عـزیــزم

نیـّـت :DD:

لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

در 34 دقیقه قبل، مهدی ایزدی گفته است :

وقتی به Activity بعدش میرید قبلی رو Finish کنید اگر نکردید :unknown:

نیـّـت عـزیــزم

نیـّـت :DD:

جناب ایزدی از شما بعیده ها

کد هارو گذاشتم . activity finish هم داره

این نیتم هم چیز مهمه ای :girl_flag_of_truce:

لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

واقعا معلوم نیست مشکل از چیه

کدها خیلی سادن..اصن چیزی نیس که بخواد دیر لود کنه

ببین یک کاری کن

بیا تمام کد هایی که زدی رو کامنت کن بجز Activity_Create و ران بگیر

اگه سرعت خوب نبود بیا همونم فقط 3-4 خط اولو فعال بزار بقیه رو کامنت کن و اگه خوب بود خب همینجور کم کم تعداد کد هایی که کامنت نیست رو افزایش بده و کد های فعال رو زیاد کن ببین چی میشه

لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

این کدها همه اضافیه شما اصلا نیازی ندارین که دیتابیس رو تو اسپلش کپی کنید

np3.incrementProgressBy(0)
	np3.ProgressTextColor = Colors.LightGray
	np3.ReachedBarColor = Colors.RGB(161,138,68)
	np3.UnreachedBarColor = Colors.White
	tim.Initialize("times",30)
	tim.Enabled = True
	np3.Enabled = True
	
	If File.Exists(File.DirInternal,"daesh.db") = False Then
	File.Copy(File.DirAssets,"daesh.db",File.DirInternal,"daesh.db")
End If

If s.IsInitialized = False Then
	s.Initialize(File.DirInternal,"daesh.db",False)
End If
	p.initialize()
End Sub

Sub times_tick
	If np3.Progress = 100 Then	
		tim.Enabled = False
		np3.Enabled = False
		Activity.Finish
		StartActivity("main2")
	Else
		np3.incrementProgressBy(1)
		End If

اصول کار با دیتابیس رو رعایت نکردین عزیز حتما یه کلاس جداگونه برای دیتابیس بنویسید و متدهایی که لازمه رو اونجا بنویسید و همونجا هم کار کپی رو انجام بدین بعید میدونم دیگه سرعت پایین بیاد

لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

بایگانی شده

این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.

مهمان
این موضوع برای عدم ارسال قفل گردیده است.
  • کاربران آنلاین در این صفحه   0 کاربر

    • هیچ کاربر عضوی،در حال مشاهده این صفحه نیست.
×
×
  • اضافه کردن...