porya 959 ارسال شده در 30 آبان، ۱۳۹۵ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 30 آبان، ۱۳۹۵ در ۱ ساعت قبل، abolfazl720 گفته است : سلام دوست عزیز ممنون بابت زحماتی که میکشی یه سوال داشتم ممنون میشم جواب بدید چطوری وقتی اینترو تمام شد بره به یک اکتیویتی دیگه ؟ هرکاری میکنم نمیشه میشه سورس بدید ؟ در 31 دقیقه قبل، abolfazl720 گفته است : سوال دوم هم یک کد بدید که کاربر بعد از وارد شدن به برنامه ، دیگه از سری بعد صفحه اینترو نیاد و مستقیم وارد بشه ؟؟ سلام ببینید لطف کنید از این به بعد درخواست سورس نکنید تمام نکات مورد نیاز داخل سورس همراه با کتابخونه هستش اگه شما تمام پست های این تاپیک رو نگاه کنید متوجه میشد دارم چی میگم در ضمن در مورد سوال ها راه حلی رو براتون ارسال میکنم... نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
abolfazl720 9 ارسال شده در 30 آبان، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 30 آبان، ۱۳۹۵ در 7 دقیقه قبل، porya گفته است : ینید لطف کنید از این به بعد درخواست سورس نکنید تمام نکات مورد نیاز داخل سورس همراه با کتابخونه هستش اگه شما تمام پست های این تاپیک رو نگاه کنید متوجه میشد دارم چی میگم در ضمن در مورد سوال ها راه حلی رو براتون ارسال میکنم... دوست عزیز من کلا از شما 2 تا سوال پرسیدم داخل تاپیک هیچ جوابی برای سوال من نبود ممنون بابت پاسخگویتون من خیلی لنگم ، لطفا سریعتر برام ارسال کنید . ممنون [email protected] نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
abolfazl720 9 ارسال شده در 30 آبان، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 30 آبان، ۱۳۹۵ در 7 دقیقه قبل، porya گفته است : ینید لطف کنید از این به بعد درخواست سورس نکنید تمام نکات مورد نیاز داخل سورس همراه با کتابخونه هستش اگه شما تمام پست های این تاپیک رو نگاه کنید متوجه میشد دارم چی میگم در ضمن در مورد سوال ها راه حلی رو براتون ارسال میکنم... دوست عزیز من کلا از شما 2 تا سوال پرسیدم داخل تاپیک هیچ جوابی برای سوال من نبود ممنون بابت پاسخگویتون من خیلی لنگم ، لطفا سریعتر برام ارسال کنید . ممنون [email protected] 1 نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
hussein1 48 ارسال شده در 9 آذر، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 9 آذر، ۱۳۹۵ باسلام کسی میدونه مشکل کارم کجاست توی پروژه ام در اکتیوتی مین اسپلش رو گذاشتم در اکتیوتی بعدی PaperOnboarding و در اکتیوتی بعدی صفحه اصل برنامه تنظیم کردم که PaperOnboarding فقط موقع نصب اپ یک بار اجرا بشه در دفعات بعدی فقط اسپلش بالا بیاد موقع اجرا همه درست اجرا میشن اما هنگام بازگشت با زدن دکمه بک گوشی بدرستی اجرا نمیشه اول میره تو اسپلش و دوباره برمیگرده توی برنامه به راهنمایی دوستان در اکتیوتی کریت اسپلش کد Activity.Finish رو نوشتم حالا با زدن بک از برنامه خارج میشه اما میخام موقع خروج دیالوگ رو نشون بده و با زدن دکمه خارج بشه دیالوگ رو تعریف کردم اما وقتی بک رو میزنم دیالوگ رو سریع نشون میده و به سرعت محو میشه و از برنامه خارج میشه بدون اینکه من فرصت زدن دکمه ای رو داشته باشم نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
mohammad-alone 564 ارسال شده در 11 آذر، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 11 آذر، ۱۳۹۵ در در 1395/09/09, 20:28:28، hussein1 گفته است : اما هنگام بازگشت با زدن دکمه بک گوشی بدرستی اجرا نمیشه اول میره تو اسپلش و دوباره برمیگرده توی برنامه این مورد رو خودتون باید کنترل کنید که با زدن کلید بک برنامه چی رو نشون بده 2 نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
hussein1 48 ارسال شده در 11 آذر، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 11 آذر، ۱۳۹۵ در 29 دقیقه قبل، mohammad-alone گفته است : این مورد رو خودتون باید کنترل کنید که با زدن کلید بک برنامه چی رو نشون بده مشخص کردم در رویداد کی پرس از اپلیکشن خارج بشه و بعد ریترن ترو رو نوشتم . اما تغییری نمیکنه توی روند کار 1 نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
mohammad-alone 564 ارسال شده در 11 آذر، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 11 آذر، ۱۳۹۵ در 8 دقیقه قبل، hussein1 گفته است : مشخص کردم در رویداد کی پرس از اپلیکشن خارج بشه و بعد ریترن ترو رو نوشتم . اما تغییری نمیکنه توی روند کار یکی از اکتیویتیهاتون باز هستش. میتونید از متد StopService("ActivityName") قبل از خروج از اپ اون رو ببندید نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
hussein1 48 ارسال شده در 11 آذر، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 11 آذر، ۱۳۹۵ در 36 دقیقه قبل، mohammad-alone گفته است : یکی از اکتیویتیهاتون باز هستش. میتونید از متد StopService("ActivityName") قبل از خروج از اپ اون رو ببندید کجا بنویسم این کد رو؟ نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
porya 959 ارسال شده در 11 آذر، ۱۳۹۵ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 11 آذر، ۱۳۹۵ دوستان عزیز لطفا برای مشکلات غیر مرتبط با این کتابخونه تاپیک جدا بزنید... حالا چون تو پروژه تون کتابخونه PaperOnboarding و یا MaterialIntro رو استفاده کردید و دکمه back مربوط به فلان و فلان کار نمیکنه آخه ربطی به این تاپیک و کتابخونه نداره که اون دیگه بستگی به خودتون داره... نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ipr20 0 ارسال شده در 22 دی، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 22 دی، ۱۳۹۵ سلام خسته نباشید من این کتابخونه رو امروز خریدم یه مشکلی ک دارم "اپ کامبت" رو که فعال میکنم میگه /appcobbat-v7/maven-metadata.xml/ (یه اینطور چیزی با کلی آدرس دیگه قبلش) رو نداری ینی کلا با اپ کامبت مشکل دارم کمک لطفاااااا نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ipr20 0 ارسال شده در 27 دی، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 27 دی، ۱۳۹۵ در در 1395/10/22, 23:20:42، ipr20 گفته است : سلام خسته نباشید من این کتابخونه رو امروز خریدم یه مشکلی ک دارم "اپ کامبت" رو که فعال میکنم میگه /appcobbat-v7/maven-metadata.xml/ (یه اینطور چیزی با کلی آدرس دیگه قبلش) رو نداری ینی کلا با اپ کامبت مشکل دارم کمک لطفاااااا کسی کمک نمیکنه :(( خواهش میکنممممممممم کمککککککک نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Elyas Erfani 3,582 ارسال شده در 27 دی، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 27 دی، ۱۳۹۵ بنده خدا رو که تاپیک زده کچل کردید نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ipr20 0 ارسال شده در 27 دی، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 27 دی، ۱۳۹۵ در 33 دقیقه قبل، Elyas Erfani گفته است : بنده خدا رو که تاپیک زده کچل کردید خب این بخش مرتبط با فروشگاه هست و وقتی چیزیو میخری از سایت، میگه "فقط" توی تاپیک مرتبط با فروشگاه همین محصول، مشکلت رو بگو منم گفتم اینطور هم ک معلومه صاحب تاپیک خیلی از 1 دی درگیر امتحاناس نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
sajad325 76 ارسال شده در 5 بهمن، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 5 بهمن، ۱۳۹۵ سلام این رو کجا پیدا کنم من ندارم همچین مسیری http://uupload.ir/files/xa7i_capture.png نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مهدی ایزدی 9,203 ارسال شده در 5 بهمن، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 5 بهمن، ۱۳۹۵ در 21 دقیقه قبل، sajad325 گفته است : سلام این رو کجا پیدا کنم من ندارم همچین مسیری http://uupload.ir/files/xa7i_capture.png درود لطفا پست خودتون رو ویرایش کنید و عکستون رو در سرور PicoFile.com آپلود و لینک جدید را قرار دهید ×××××××××××××××××× همچنین این مشکل بخاطر ناقص بودن SDK شما هستش من پوشه support_r23.2.1 رو براتون آپلود کردم ! دانلود کنید و ازش استفاده کنید. دانلود support_r23.2.1 1 نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
sajad325 76 ارسال شده در 6 بهمن، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 6 بهمن، ۱۳۹۵ سلام من عکسم رو توی پوشه res قرار دادم و به برنامه هم اسمش رو معرفی کردم ولی باز عکسه توی گوشی نمایش نمی دهد ؟ نوع عکس ها مگه متفاوت داره ؟ نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مهدی ایزدی 9,203 ارسال شده در 6 بهمن، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 6 بهمن، ۱۳۹۵ در 17 دقیقه قبل، sajad325 گفته است : سلام من عکسم رو توی پوشه res قرار دادم و به برنامه هم اسمش رو معرفی کردم ولی باز عکسه توی گوشی نمایش نمی دهد ؟ نوع عکس ها مگه متفاوت داره ؟ درود تصاویر باید Read-Only باشن روی تصاویر راست کلیک کنید و به تنظیماتش برید و تیک Read Only رو بزنید برای تصاویر جدیدتون ! 1 نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
sajad325 76 ارسال شده در 6 بهمن، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 6 بهمن، ۱۳۹۵ و استاد مهدی کجا میتونم تصاویر مثل این پیدا کنم که با کیفیت باشن و مناسب material introl باشه نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ipr20 0 ارسال شده در 6 بهمن، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 6 بهمن، ۱۳۹۵ در در 1395/10/22, 23:20:42، ipr20 گفته است : سلام خسته نباشید من این کتابخونه رو امروز خریدم یه مشکلی ک دارم "اپ کامبت" رو که فعال میکنم میگه /appcobbat-v7/maven-metadata.xml/ (یه اینطور چیزی با کلی آدرس دیگه قبلش) رو نداری ینی کلا با اپ کامبت مشکل دارم کمک لطفاااااا آقای ایزدی عزیز ممکنه درباره appcombat به من هم کمک کنید ممنون نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Ww2 4 ارسال شده در 29 بهمن، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 29 بهمن، ۱۳۹۵ لطفا اون کتابخونه دومی رو رایگان بزارید اون که اختصاص انجمن نیست نباید فروشی باشه نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ارسالهای توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: strong> مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.