Hamed Sabet Farhadi 707 ارسال شده در 7 مهر، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 7 مهر، ۱۳۹۵ کتابخانه Appcompat مشاهده فایل نسخه جدید App Compat قرار گرفت پیش نیاز های نسخه 3.42: B4A نسخه 6.0 به بالا Android Support Repository تون حداقل ورژنش باید 36 باشه کل Android SDK Build-tools هارو از SDK تون پاک کنید و فقط ورژن 23.0.3 رو پاک نکنید بهتره از آخرین نسخه پلتفرم برای کامپایل استفاده کنید که پیشنهاد من به شما اندروید 7.0 هستش مطمئن شید که ریسورس b4a_appcompat توی پوشه برنامتون یا پوشه SDK نباشه تغییرات نسخه 3.42: Fix: Change packagename to anywheresoftware.b4a.orbjects to reduce resouce fields Fix: ToolBars should raise their events correctly again ارسال کننده Hamed Sabet Farhadi ارسال ۱۶/۰۹/۲۸ دسته کتابخانه ها 5 نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
sajad325 76 ارسال شده در 8 آذر، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 8 آذر، ۱۳۹۵ سلام من روی اندروید 5 متریال کار میده ولی روی کم تر 5 نه اجرا نمیشه فروس کلوز میده sdk من 55 گیگه و پسوشه extrats من 600 مگ یعنی تکمیل تکمیل نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
nasim 370 ارسال شده در 8 آذر، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 8 آذر، ۱۳۹۵ در 23 دقیقه قبل، sajad325 گفته است : سلام من روی اندروید 5 متریال کار میده ولی روی کم تر 5 نه اجرا نمیشه فروس کلوز میده sdk من 55 گیگه و پسوشه extrats من 600 مگ یعنی تکمیل تکمیل سلام ورژن minSDK رو چند گذاشتین شما؟ 1 نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
sajad325 76 ارسال شده در 8 آذر، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 8 آذر، ۱۳۹۵ در 10 دقیقه قبل، nasim گفته است : سلام ورژن minSDK رو چند گذاشتین شما؟ 14 نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
sajad325 76 ارسال شده در 9 آذر، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 9 آذر، ۱۳۹۵ روی اندروید کم تر از 5 مشکل داره ولی رو اندروید 5 به بالا هیچ مشکلی نداره روی اندروید 4ها تمام فروس کلوز میده هیچ اروریم نمیوسه و از کتابخانه اپ کامپکت 3.30 استفاده میکنم نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Ali2194 0 ارسال شده در 10 آذر، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 10 آذر، ۱۳۹۵ منم همین مشکل و 5 روزه دارم..لطفا کمک کنید! نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
mahfelsoft 130 ارسال شده در 15 خرداد، ۱۳۹۶ اشتراک گذاری ارسال شده در 15 خرداد، ۱۳۹۶ ورژن 3.52 کتابخونه appcompat هست . کسی نداره ؟ B4A Library - AppCompat - Make Material Design apps compatible with older Android versions | B4X Community - Android, iOS, desktop, server and IoT programming tools نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
mrnazari 6 ارسال شده در 18 آبان، ۱۳۹۶ اشتراک گذاری ارسال شده در 18 آبان، ۱۳۹۶ منم همین مشکلو دارم لطفا راهحل بگید ممنون نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Mehdi.s 173 ارسال شده در 14 فروردین، ۱۳۹۹ اشتراک گذاری ارسال شده در 14 فروردین، ۱۳۹۹ در در 9 آذر 1395 در 14:03، sajad325 گفته است : روی اندروید کم تر از 5 مشکل داره ولی رو اندروید 5 به بالا هیچ مشکلی نداره روی اندروید 4ها تمام فروس کلوز میده هیچ اروریم نمیوسه و از کتابخانه اپ کامپکت 3.30 استفاده میکنم سلام منم همین مشکل رو دارم کسی نمیدونه مشکل از چیه؟؟؟!!! نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Salar82 919 ارسال شده در 14 فروردین، ۱۳۹۹ اشتراک گذاری ارسال شده در 14 فروردین، ۱۳۹۹ سلام از وزژن 4 استفاده کنید. حتماً از آخرین نسخه بیسیک استفاده کنید. و کارهای زیر رو انجام بدین: AppCompatLib4_00.zip 1 نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ارسالهای توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: strong> مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.