رفتن به مطلب
  • 0

مشکل در پرداخت درون برنامه ای


bakhtiaran

سوال

سلام دوستان من اومدم یه ستون به دیتابیس اضافه کردم به اسم خرید بعد تو کد نویسی گفتم هرجا خرید مساوی 1 بود متن رو نمایش بده هرجا 0بود مسج باکس پرداخت درون برنامه ای بیاد.همه اینا درست عمل میکنه ولی مشکلی که هست اینه که من چندتا تیبل دارم و مثلا وقتی که روی مطالب تیبل اول کلیک کردم و خرید رو انجام دادم فقط واسه مطالب تیبل اول متن نمایش داده میشه و بقیه تیبل ها هنوز اون مسج باک پرداخت درون برنامه ای میاد هرچندکه اگه رو خرید کلیک کنی پول پرداخت نمیشه ولی خب یکم واسه برنامه بده

لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

3 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است

ارسال های توصیه شده

درود

منظور شما اینه که هر کدام از خریدها یک سری زیر مجموعه خودشون رو هم دارن...

درسته ؟؟؟

اگه آره خب اصلا نیازی نیست برای اون زیر مجموعه ها شرط 1 بودن قرار بدید...

چون تا وقتی سرفصل خریداری نشه کاربر نمیتونه به زیر فصل ها دسترسی داشته باشه

توضیحات بیشتری رو بدید لطفا

در صورت امکان عکس از دیتابیستون قرار بدید تا بتونیم بهتر راهنمایی کنیم

موفق باشید

لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

در 52 دقیقه قبل، مهدی ایزدی گفته است :

درود

منظور شما اینه که هر کدام از خریدها یک سری زیر مجموعه خودشون رو هم دارن...

درسته ؟؟؟

اگه آره خب اصلا نیازی نیست برای اون زیر مجموعه ها شرط 1 بودن قرار بدید...

چون تا وقتی سرفصل خریداری نشه کاربر نمیتونه به زیر فصل ها دسترسی داشته باشه

توضیحات بیشتری رو بدید لطفا

در صورت امکان عکس از دیتابیستون قرار بدید تا بتونیم بهتر راهنمایی کنیم

موفق باشید

نه زیر مجموعه ندارن یه آموزشی اینجا بود به اسم محدود کردن آیتم های لیست ویو منم طبق اون پبش رفتم یه فیلد از نو اینتجر به دیتاببس اضاف کردم بعد اونای رو که خواستم باز باشه۱گذاشتم اونای که پرداخت داشته باشه صفر گذاشتم.الان همه چی درسته ولی مثلا کتاب من چهار بخش داشته باشه به اسم علمی و جالب و طنز و ادبی مسلما من باید چهار تا تیبل تو دیتابیس داشته باشم مشکل اینجاست که مثلا اگه کاربر از طریق قسمت ادبی خرید کرد فقط ایتم های قسمت های ادبی باز میشه و بقیه تیبل های علمی و اینا هنوز اون مسج باکس پرداخت رو میده و اگه کاربر رو پرداخت کلیک کنه چون یبار از طریق اون قسمت ادبی خریده دیگه پول کم نمیشه و میزنه پرداخت انجام شد ولی خب من نمیخوام اینجوری باشه میخوام اگه از تیبل ادبی خرید کرد بقیه تیبل ها دیگه خود به خود باز شه و اون مسج باکس نیاد

لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

در 2 ساعت قبل، مهدی ایزدی گفته است :

درود

منظور شما اینه که هر کدام از خریدها یک سری زیر مجموعه خودشون رو هم دارن...

درسته ؟؟؟

اگه آره خب اصلا نیازی نیست برای اون زیر مجموعه ها شرط 1 بودن قرار بدید...

چون تا وقتی سرفصل خریداری نشه کاربر نمیتونه به زیر فصل ها دسترسی داشته باشه

توضیحات بیشتری رو بدید لطفا

در صورت امکان عکس از دیتابیستون قرار بدید تا بتونیم بهتر راهنمایی کنیم

موفق باشید

نمونه کدم هم کد زیره ولی واسه یک تیبل من چند تیبل دارم که واسه تیبل های دیگه هم همین کد رو نوشتم فقط اسم تیبل فرق میکنه.بعد یک سوال دیگه هم دارم برنامه ای که قبلا با پرداخت درون برنامه ای بوده نسخه جدیدش میشه رایگانش کرد؟

 

Sub ListView1_ItemClick (Position As Int, Value As Object)
	
Dim cur As Cursor
cur=sql1.ExecQuery("SELECT * FROM tbl")

		 


cur.Position=Value-1
	 If cur.GetInt("kharid")=1 Then
	    StartActivity(matndars)
		title=Value
	StartActivity(matndars)
	 Else
	Dim p As Int
	 p = Msgbox2("قیمت نسخه اصلی چهار هزارتومان","پرداخت درون برنامه ای","پرداخت ","انصراف","",LoadBitmap(File.DirAssets,"coin.png"))
	 If p=DialogResponse.POSITIVE Then
	pardakht.RequestPayment("buyomo","inapp","pardakht1")

	 End If
	 End If
End Sub

Sub pardakht_PurchaseCompleted (Success As Boolean, Product As Purchase)
		
		
Dim cur As Cursor

cur=sql1.ExecQuery("SELECT * FROM tbl")

If Success=True Then
	
	
	For j=0 To cur.RowCount 
		sql1.ExecNonQuery("update tbl set kharid=1 where id="&j)
		Next
		ToastMessageShow("پرداخت با موفقیت انجام شد",False)
		Else
		ToastMessageShow("پرداخت انجام نشد",False)
		End If



End Sub

 

لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

بایگانی شده

این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.

مهمان
این موضوع برای عدم ارسال قفل گردیده است.
  • کاربران آنلاین در این صفحه   0 کاربر

    • هیچ کاربر عضوی،در حال مشاهده این صفحه نیست.
×
×
  • اضافه کردن...