mkabir 186 ارسال شده در 9 مهر، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 9 مهر، ۱۳۹۵ سلام دوستان خاستم کاردویو اضافه کنم اول ارور meaven می داد sdk اپدیت کردم درست شد الان این ارور رو میده مشکل چیه ؟؟ از اپکامپت ورژن 3.20 و بیسیک 6 استفاده میکنم درضمن بیسیک 6.3 هم امتحان کردم نشد لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
mkabir 186 ارسال شده در 14 مهر، ۱۳۹۵ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 14 مهر، ۱۳۹۵ در در 1395/07/12, 23:28:50، امین پوراباذری گفته است : داداش شما داخل بیسیک 6 دیگه نباید از sdk آدرس ریسورس بدید که در این جا این کار رو کردید بالا هم گفتم بهت اگر از SDK ریسورس دادی برشون دار دوبار هم داخل 2 تا پست بهتون گفتم ولی دقت نمیکنید چون این ریسورس ها خودشون اضاف میشن به صورت خودکار بهتون ارور میده که یکبار اینا اضاف شدن هرچی از درایو C ریسورس دادی همه رو کامنت کن داداش تفاوتی نداره برش هم بردارم بازم ارور میده لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
mkabir 186 ارسال شده در 12 مهر، ۱۳۹۵ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 12 مهر، ۱۳۹۵ در در 1395/07/10, 09:41:07، مهدی ایزدی گفته است : تغییرات رو ذخیره کنید و دوباره بیسیک رو باز کنید و تست کنید ببینید مشکل حل شده یا خیر.. این کار رو انجام دادم مشکل حل نشد من وقتی پروژه جدید میسازم کاردویو کار میکنه نمیدونم با کدوم کتابخونه پروژم مشکل داره اینم عکس Main و کتابخونه های استفاده شده لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
امین پوراباذری 1,045 ارسال شده در 12 مهر، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 12 مهر، ۱۳۹۵ در 52 دقیقه قبل، mkabir گفته است : این کار رو انجام دادم مشکل حل نشد من وقتی پروژه جدید میسازم کاردویو کار میکنه نمیدونم با کدوم کتابخونه پروژم مشکل داره اینم عکس Main و کتابخونه های استفاده شده داداش شما داخل بیسیک 6 دیگه نباید از sdk آدرس ریسورس بدید که در این جا این کار رو کردید بالا هم گفتم بهت اگر از SDK ریسورس دادی برشون دار دوبار هم داخل 2 تا پست بهتون گفتم ولی دقت نمیکنید چون این ریسورس ها خودشون اضاف میشن به صورت خودکار بهتون ارور میده که یکبار اینا اضاف شدن هرچی از درایو C ریسورس دادی همه رو کامنت کن لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ali afrazi 47 ارسال شده در 13 مهر، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 13 مهر، ۱۳۹۵ ریسورس مربوط به کاردویو را اضافه نکردی واسه همین ارور میده لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
امین پوراباذری 1,045 ارسال شده در 13 مهر، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 13 مهر، ۱۳۹۵ در 5 ساعت قبل، ali afrazi گفته است : ریسورس مربوط به کاردویو را اضافه نکردی واسه همین ارور میده برای بیسیک 6 نیاز به این ریسورس نیست خودش اضاف میکنه از از sdk لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
امین پوراباذری 1,045 ارسال شده در 9 مهر، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 9 مهر، ۱۳۹۵ این ارور میگه اون درخواستی که به برنامه دادید برای اضافه کردن کارد ویو قبلا خودش اضاف شده اگر رآدرس ریسورس از sdk دادی بردارشون چون بیسیک ۶ به بعد ریسورس های sdk رو خودش اضاف میکنه لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
mkabir 186 ارسال شده در 9 مهر، ۱۳۹۵ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 9 مهر، ۱۳۹۵ ن رسورسی اضافه نکردم وقتی ی پروژه جدید میسازم و فقط کاردویو میزارم کار میکنه ولی تو پروژه اصلیم این ارور رو میده لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
امین پوراباذری 1,045 ارسال شده در 10 مهر، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 10 مهر، ۱۳۹۵ داخل پروژه اصلی ببینید چه ریسورس هایی اضافه شده اگر ریسورس مربوط به sdk می باشد حذف کنید به هر یه چیزی به پٰروژه اصلی اضاف کردید که به شما میگه دوباره نمی تونید اضاف کنید قبلا اضافه شده لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ali afrazi 47 ارسال شده در 10 مهر، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 10 مهر، ۱۳۹۵ یه شات از سورس بذار تا زودتر به جواب برسی لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مهدی ایزدی 9,203 ارسال شده در 10 مهر، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 10 مهر، ۱۳۹۵ درود کاری که میگم رو انجام بدید ببینید مشکل حل میشه یا خیر... ! به این مسیر برید : C:\Users\نام یوزر شما\AppData\Roaming\Anywhere Software\Basic4android یک فایل به پسوند ini توی این مسیر وجود داره اون فایل رو با NotePad یا ++NotePad باز کنید این خط رو پیدا کنید: MaxRamForDex=.... اگر رو به روش نوشته 1024، اون عدد رو به 1536 تغییر بدید اگر از 1024 کمتر بود تغییرش بدید به 1024 ! تغییرات رو ذخیره کنید و دوباره بیسیک رو باز کنید و تست کنید ببینید مشکل حل شده یا خیر... همچنین اگر حل نشد کل کدهای Main رو قرار بدید لطفا... از خط 1 تا خط آخر لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
mkabir 186
سلام دوستان خاستم کاردویو اضافه کنم اول ارور meaven می داد sdk اپدیت کردم درست شد الان این ارور رو میده مشکل چیه ؟؟
از اپکامپت ورژن 3.20 و بیسیک 6 استفاده میکنم
درضمن بیسیک 6.3 هم امتحان کردم نشد
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
10 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.