رفتن به مطلب
  • 0

مشکل با Arialib


amirs

سوال

سلام دوستان ببینید من عکس رو تو پوشه گالری دخیره میکنم (اسکرین شات) اما تا گالری عکسو شناسایی کنه و به گالری اضافه بشه زمان میبره ، یکی از عزیزان گفت از Arialib استفاده کن ولی باز مشکلم حل نشد.

Sub Button11_Click
	Dim now As Long
	Dim dt As String
	DateTime.DateFormat = "yyMMddHHmmss"
	now = DateTime.now
	dt = DateTime.Date(now) 
	If File.Exists(File.DirRootExternal & "/ax/", "") = False Then
		File.MakeDir(File.DirRootExternal, "/ax/")	
End If
	shot.Initialize(dt ,File.DirRootExternal & "/ax/" , 100)
			shot.save(Panel2)
			ToastMessageShow(" تصویر ذخیره شد " , False)
			arialib.AddMediaToGallery(File.DirRootExternal & "/ax/" , dt)	
End Sub

 

لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

1 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است

ارسال های توصیه شده

سلام

بعد از ذخیره عکس باید sync بشه تا به گالری اضافه بشه. البته کتابخانه آریا لیب هم احتمالا همینکارو انجام میده. شاید شما آدرس رو دارید اشتباه میدید.

به هرحال ازاین کد استفاده کنید ببینید جواب میده یانه.(هرچند کدهای آریالیب هم احتمالا همینه)

	 Dim op As Intent
    op.Initialize("android.intent.action.MEDIA_SCANNER_SCAN_FILE", _
"file://" & File.Combine(File.DirRootExternal&"/ax",dt))
    Dim pp As Phone
    pp.SendBroadcastIntent(op)

 

لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

بایگانی شده

این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.

مهمان
این موضوع برای عدم ارسال قفل گردیده است.
  • کاربران آنلاین در این صفحه   0 کاربر

    • هیچ کاربر عضوی،در حال مشاهده این صفحه نیست.
×
×
  • اضافه کردن...