mre 14 ارسال شده در 17 اسفند، 2016 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 اسفند، 2016 سلام روزتون بخیر خیلی ممنون از کتابخانه زیبایی که گذاشتین اگه خواسته باشیم لیست تصاویر در اکتیویتی Main نشان داده بشه چه کدی باید بنویسیم چون من کدهای شما رو در اکتیویتی Main اجرا کردم اما یه اکتیویتی دیگه اجرا می شه و با زدن دکمه بازگشت بر می گرده به اکتیویتی Main !!! اگه میشه یه راهنمایی کوچیک بکنید. خیلی مممنوم. نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ali-asadi 22 ارسال شده در 15 فروردین، 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 فروردین، 2017 ابتدا باید تشکر کنم از شما بابت این کتابخانه و خواستم بپرسم نمونه این برای فایل ویدئویی هم هست؟؟؟ نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
AmirGholami 101 ارسال شده در 26 فروردین، 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 فروردین، 2017 سلام اکثرا موقع انتخاب عکس این ارور رو میده : onActivityResult: IOnActivityResult was released چیکار کنم؟ نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ارسالهای توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: strong> مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.