rasul23 40 ارسال شده در 11 مهر، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 11 مهر، ۱۳۹۵ باسلام خدمت دوستان یه وب ویو به اکتویتیم معرفی کردم و اینیشیلایزش هم کردم اما نه آدرسی رو لود میکنه و نه فایلی رو / ولی وقتی وب ویو رو تو دیزاینر ایجاد میکنم توی لود آدرس و فایل مشکلی پیش نمیاد لطفا کمکم کنین خیلی بهش احتیج دارم لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Negan 1,300 ارسال شده در 12 مهر، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 12 مهر، ۱۳۹۵ در 8 دقیقه قبل، rasul23 گفته است : برای ایونتش باید چی بنویسم / الان خالیه WebView1.Initialize("WebView1") این ساب ایونت نیم رو میگیره حالا بعضی چیزا از دیزاینر اد میشه ایونت نیمش میشه همون اسم همون شی Sub WebView1_PageFinished (Url As String) Log("load") End Sub لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
پژمان نیکروان 6,055 ارسال شده در 11 مهر، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 11 مهر، ۱۳۹۵ سلام وقتی بصورت معمولی توی اکتیویتی وب ویو رو تعریف میکنید و یک آدرس لود میکنید، چطور متوجه میشید که آدرس لود شده یاخیر؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
rasul23 40 ارسال شده در 11 مهر، ۱۳۹۵ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 11 مهر، ۱۳۹۵ لوگ نمیده Sub WebView1_PageFinished (Url As String) Log("load") End Sub لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
rasul23 40 ارسال شده در 12 مهر، ۱۳۹۵ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 12 مهر، ۱۳۹۵ سلام کسی نمیدونه ببخشید واقعا بهش احتیاج دارم لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
پژمان نیکروان 6,055 ارسال شده در 12 مهر، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 12 مهر، ۱۳۹۵ کل کدهاتون رو قرار بدید. حتما موقع اینیشیالایز اسم ایونت رو اشتباه دادید. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
rasul23 40 ارسال شده در 12 مهر، ۱۳۹۵ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 12 مهر، ۱۳۹۵ برای ایونتش باید چی بنویسم / الان خالیه لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
rasul23 40 ارسال شده در 12 مهر، ۱۳۹۵ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 12 مهر، ۱۳۹۵ دست گلت درد نکنه / درست شد خیلی ممنون لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
rasul23 40
باسلام خدمت دوستان
یه وب ویو به اکتویتیم معرفی کردم و اینیشیلایزش هم کردم اما نه آدرسی رو لود میکنه و نه فایلی رو / ولی وقتی وب ویو رو تو دیزاینر ایجاد میکنم توی لود آدرس و فایل مشکلی پیش نمیاد
لطفا کمکم کنین خیلی بهش احتیج دارم
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
7 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.