رفتن به مطلب
  • 0

اشکال در sql server


rezanaseri

سوال

من یک دیتا بیس sql server دارم که با نرم افزار navicat فراخوانی کردم
حالا برنامه شامل چندین  edit text , spinner,checkbox هست
می خوام وقتی داخل edittext نوشته شد یا موردی را از spinner  یا checkbox انتخاب کرد از جداول داخل دیتا یس بخواند و نشان دهد
خواهش می کنم
استد عا دارم کمک کنید
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

20 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است

ارسال های توصیه شده

سلام آقا شهاب

خوبی

خواهش می کنم کمکم کن

خیلی خیلی عقب افتادم

بزرگواری رو در حق من بکن

 

لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

در تصویر زیر اتصال برنامه از طریق navicat را قرار دادم

من ابتدا از کتابخانه فراخوانی استفاده کردم

دستور زیر را در Sub Activity_Create نوشتم

fara.initialize("Db_Main_server","BEstateType",True)

 

وقتی spinner1  روی اولین گزینه کلیک می کند 

دستور زیر را وارد کردم

Sub Spinner1_ItemClick (Position As Int, Value As Object)
 
If Position = 0 Then
Log(fara.RowCount("SELECT * FROM BEstateType WHERE EstateTypeId = 1"))
این دستور می خوام یک log  بگیرم ولی منتها کار نمی کنه
کسی از دوستان به من کمک کنه

Untitled-3.png

لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

سلام

کارتون پیچیده اس هموطن

کتابخونه فراخوانی جوابگوی کاره شما نیست

از کتابخونه sql استفاده کنید...

سرچ هم که میفرمایید ، کوری داره دیگه 

کوئری سلکت

مثلا یه خونه تو تهران باشه و باغ باشه

select * from tbl_home where city = "&edittext1.text&" AND dastebandi = 9;
'in edittext1.text , hamoon tehran toosh hast	'

موفق باشید

 

لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

با سلام 

من کد های زیر را در activity-create تعریف کردم

sql1.Initialize(File.DirRootExternal,"test.db",False)

cur1 = sql1.ExecQuery("SELECT * FROM BEstateType")
 
و در 
Sub Spinner1_ItemClick (Position As Int, Value As Object)
	cur1.Position=Position
	Log(cur1.GetString("statetypedescription"))
End Sub

برنامه اجرا شد ولی در قسمت لاگ ها ارور زیر را به من می دهد و برنامه کرش می کند و خارج می شود

و ارور زیر را می دهد

android.database.sqlite.SQLiteCantOpenDatabaseException: unknown error (code 14): Could not open database

لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

دیتابیستون رو توی دیر اینترنال کپی میکنید؟

پسوند دیتابیستون چیه

 

لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

=====================ارتباط با دیتا بیس=============
    File.Copy(File.DirRootExternal,"test.db",File.DirRootExternal,"test.db")
    sql1.Initialize(File.DirRootExternal,"test.db",False)
    cur1 = sql1.ExecQuery("SELECT * FROM BEstateType")
   


'===============================================

طبق دستور بالا اضافه کردم ولی باز نشد

پسوندش db  است

لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

    File.Copy(File.DirRootExternal,"test.db",File.DirInternal,"test.db")
    sql1.Initialize(File.DirInternal,"test.db",true)

 

لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

با سلام من انجام دادم و برنامه ران می شود ولی کرش می ده و خطای زیر را نشان می دهد

java.io.FileNotFoundException: /storage/sdcard/test.db: open failed: ENOENT (No such file or directory)

لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

هموطن کامل قرار بدید کدهاتون رو 

من بعضی جاهارو براتون اصلاح کنم

 

لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

لطفا از آدرس زیر دانلود کنید 

چون حجمش بیشتر از 2 mb است

http://lohegostaresh.ir/test/rabinsoon.zip

 

 

لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

خیلی خیلی سطحی توضیح دادید

دقیق بگید میخواین چی کار کنید ، راهنماییتون کنیم

Sqlite هست ، سرور نیست داداش :gol:

 

لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

ببینیند من با نرم افزار NAVICAT به دیتا بیس SQL SERVER  وصل شدم

و یک برنامه دارم که توش از  edit text , spinner,checkbox  استفاده کردم

شما در نظر بگیرید مثل یک فرم اما وقتی اطلاعات را در EDITTEXT ها پر می کنید یا از spinner و یاcheckbox موردی را انتخاب می کنید

در انتها یک دکمه سرچ دارد که می آید و با توجه به موارد انتخاب شده و درج شده موجود در فرم ، از دیتا بیس اطلاعات لازم را فرا خوانی می کند

(ما قرار نیست اطلاعاتی را در دیتا بیس ذخیره کنیم )

فقط اطلاعات را پس از زدن دکم سرچ می خوانیم و نمایش می دهیم

نمونه فرم را در زیر آوردم

Screenshot_۲۰۱۶-۱۰-۰۵-۰۱-۰۰-۰۰.png

Screenshot_۲۰۱۶-۱۰-۰۵-۰۱-۰۰-۰۷.png

لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

درود

با sql server کار نکردم اما با sql database خیلی راحت هستش...

شما میتونید مقدار مورد نظر رو post کنید و result رو توی برنامه نمایش بدید

مثلا توی این کد میاییم family رو سرچ میکنیم :

<?php
$con = mysql_connect("localhost","bupir_user","basic4android.org");

mysql_query("SET character_set_results=utf8,character_set_client=utf8,character_set_connection=utf8, character_set_database=utf8,character_set_server=utf8",$con);

mysql_select_db("bupir_dblearn", $con);
$Search= $_POST['family'];
$izadi = mysql_query("SELECT * FROM izadi WHERE family='".$Search."'");
$result = mysql_fetch_array($izadi);
echo $result['id']. "#" .$result['name']. "#" .$result['family']."<br>";
mysql_close($con);
?>
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

من از طریق navicat 

sql server را فراخوانی کردم

میشه با همون دستورات فراخوانی دیتابیس که تو دیتا بیس آفلاین استفاده می شود برای این هم استفاده کنم

یا از تابع فراخوانی استفاده کنم

لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

سلام دوستان

 با آرزوی قبولی طاعات شما در تاسوعا و عاشورای حسینی

لطفا و خواهشا جواب سوال مرا بدهید

به خدا 3 هفته شد کسی یعنی واقعا بلد نیست ؟

لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

من سورس شمارو دیدم ، متاسفانه یکم مشغله دارم ، نتونستم مورد اون رو حل کنم

این یه سورس نسبتا ساده هست که میاد و شهر انتخابی از spinner  و محله ای که شبیه محله ی تایپ شده در ادیت تکست هست رو ، براتون پیدا میکنه و میریزه توی cursor


Sub Globals
	'These global variables will be redeclared each time the activity is created.
	'These variables can only be accessed from this module.
Dim ed As EditText
Dim sp As Spinner
Dim bt As Button
Dim sql As SQL
Dim cur As Cursor
End Sub

Sub Activity_Create(FirstTime As Boolean)
	'Do not forget to load the layout file created with the visual designer. For example:
	'Activity.LoadLayout("Layout1")
If File.Exists(File.DirInternal,"test.db") = False Then
	File.Copy(File.DirAssets,"test.db",File.DirInternal,"test.db")
End If
If sql.IsInitialized = False Then
	sql.Initialize(File.DirInternal,"test.db")
End If


End Sub

Sub	 bt_Click
	cur = sql.ExecQuery("SELECT * FROM tbl WHERE city = "&sp.SelectedItem&" AND mahalle LIKE '%"&ed.Text&"%'")
	'az cur estefade konid
End Sub

من فک کنم شما قبلا با sql server کار میکردید و فکر میکنید اینجا هم یجورایی شبیهه

دقت کنید شما دارید با بیسیک کار میکنید 

روشه گرفتن اطلاعاتم توی بیسیک باید بلد باشید

کمی اموزش های سایت در مورد Sql رو ببینید تا خودتون مشکل رو حل کنید

چون کارتون یکم تخصصی هست و دوستان ممکنه وقته کمک رو نداشته باشن

موفق باشید

 

لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

سلام

چندتا کتابخونه توش استفاده کرده بودید

قرارشون بدید

من یکم تایمم کمه هموطن ، نمیتونم براتون کامل کدارو بنویسم ، اما سعیم رو میذارم روی برطرف کردن این مشکل برقرای ارتباطش
کتابخونه هاتو بذار فقط شما

 

لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

فقط sql , slidingmenurapper

 

Sql.jar

SQL.xml

SlidingMenuWrapper.jar

SlidingMenuWrapper.xml

در ضمن اطلاعات دیتابیس رو  که با navicat ساختم هم براتون ارسال نمودم

db.txt

لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

بایگانی شده

این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.

مهمان
این موضوع برای عدم ارسال قفل گردیده است.
  • کاربران آنلاین در این صفحه   0 کاربر

    • هیچ کاربر عضوی،در حال مشاهده این صفحه نیست.
×
×
  • اضافه کردن...