rezanaseri 6 ارسال شده در 13 مهر، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 13 مهر، ۱۳۹۵ من یک دیتا بیس sql server دارم که با نرم افزار navicat فراخوانی کردم حالا برنامه شامل چندین edit text , spinner,checkbox هست می خوام وقتی داخل edittext نوشته شد یا موردی را از spinner یا checkbox انتخاب کرد از جداول داخل دیتا یس بخواند و نشان دهد خواهش می کنم استد عا دارم کمک کنید لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
rezanaseri 6 ارسال شده در 15 مهر، ۱۳۹۵ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 15 مهر، ۱۳۹۵ لطفا دوستان راهنمایی کنند به خدا گیرم در ضمن دیتا بیس ما چندین جدول دارد لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
rezanaseri 6 ارسال شده در 19 مهر، ۱۳۹۵ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 19 مهر، ۱۳۹۵ سلام آقا شهاب خوبی خواهش می کنم کمکم کن خیلی خیلی عقب افتادم بزرگواری رو در حق من بکن لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
rezanaseri 6 ارسال شده در 16 مهر، ۱۳۹۵ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 16 مهر، ۱۳۹۵ در تصویر زیر اتصال برنامه از طریق navicat را قرار دادم من ابتدا از کتابخانه فراخوانی استفاده کردم دستور زیر را در Sub Activity_Create نوشتم fara.initialize("Db_Main_server","BEstateType",True) وقتی spinner1 روی اولین گزینه کلیک می کند دستور زیر را وارد کردم Sub Spinner1_ItemClick (Position As Int, Value As Object) If Position = 0 Then Log(fara.RowCount("SELECT * FROM BEstateType WHERE EstateTypeId = 1")) این دستور می خوام یک log بگیرم ولی منتها کار نمی کنه کسی از دوستان به من کمک کنه لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
shahab.es 5,429 ارسال شده در 16 مهر، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 16 مهر، ۱۳۹۵ سلام کارتون پیچیده اس هموطن کتابخونه فراخوانی جوابگوی کاره شما نیست از کتابخونه sql استفاده کنید... سرچ هم که میفرمایید ، کوری داره دیگه کوئری سلکت مثلا یه خونه تو تهران باشه و باغ باشه select * from tbl_home where city = "&edittext1.text&" AND dastebandi = 9; 'in edittext1.text , hamoon tehran toosh hast ' موفق باشید لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
rezanaseri 6 ارسال شده در 16 مهر، ۱۳۹۵ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 16 مهر، ۱۳۹۵ با سلام من کد های زیر را در activity-create تعریف کردم sql1.Initialize(File.DirRootExternal,"test.db",False) cur1 = sql1.ExecQuery("SELECT * FROM BEstateType") و در Sub Spinner1_ItemClick (Position As Int, Value As Object) cur1.Position=Position Log(cur1.GetString("statetypedescription")) End Sub برنامه اجرا شد ولی در قسمت لاگ ها ارور زیر را به من می دهد و برنامه کرش می کند و خارج می شود و ارور زیر را می دهد android.database.sqlite.SQLiteCantOpenDatabaseException: unknown error (code 14): Could not open database لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
shahab.es 5,429 ارسال شده در 16 مهر، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 16 مهر، ۱۳۹۵ دیتابیستون رو توی دیر اینترنال کپی میکنید؟ پسوند دیتابیستون چیه لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
rezanaseri 6 ارسال شده در 16 مهر، ۱۳۹۵ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 16 مهر، ۱۳۹۵ =====================ارتباط با دیتا بیس============= File.Copy(File.DirRootExternal,"test.db",File.DirRootExternal,"test.db") sql1.Initialize(File.DirRootExternal,"test.db",False) cur1 = sql1.ExecQuery("SELECT * FROM BEstateType") '=============================================== طبق دستور بالا اضافه کردم ولی باز نشد پسوندش db است لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
shahab.es 5,429 ارسال شده در 16 مهر، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 16 مهر، ۱۳۹۵ File.Copy(File.DirRootExternal,"test.db",File.DirInternal,"test.db") sql1.Initialize(File.DirInternal,"test.db",true) لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
rezanaseri 6 ارسال شده در 16 مهر، ۱۳۹۵ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 16 مهر، ۱۳۹۵ با سلام من انجام دادم و برنامه ران می شود ولی کرش می ده و خطای زیر را نشان می دهد java.io.FileNotFoundException: /storage/sdcard/test.db: open failed: ENOENT (No such file or directory) لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
shahab.es 5,429 ارسال شده در 16 مهر، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 16 مهر، ۱۳۹۵ هموطن کامل قرار بدید کدهاتون رو من بعضی جاهارو براتون اصلاح کنم لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
rezanaseri 6 ارسال شده در 16 مهر، ۱۳۹۵ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 16 مهر، ۱۳۹۵ لطفا از آدرس زیر دانلود کنید چون حجمش بیشتر از 2 mb است http://lohegostaresh.ir/test/rabinsoon.zip لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
shahab.es 5,429 ارسال شده در 14 مهر، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 14 مهر، ۱۳۹۵ خیلی خیلی سطحی توضیح دادید دقیق بگید میخواین چی کار کنید ، راهنماییتون کنیم Sqlite هست ، سرور نیست داداش لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
rezanaseri 6 ارسال شده در 14 مهر، ۱۳۹۵ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 14 مهر، ۱۳۹۵ ببینیند من با نرم افزار NAVICAT به دیتا بیس SQL SERVER وصل شدم و یک برنامه دارم که توش از edit text , spinner,checkbox استفاده کردم شما در نظر بگیرید مثل یک فرم اما وقتی اطلاعات را در EDITTEXT ها پر می کنید یا از spinner و یاcheckbox موردی را انتخاب می کنید در انتها یک دکمه سرچ دارد که می آید و با توجه به موارد انتخاب شده و درج شده موجود در فرم ، از دیتا بیس اطلاعات لازم را فرا خوانی می کند (ما قرار نیست اطلاعاتی را در دیتا بیس ذخیره کنیم ) فقط اطلاعات را پس از زدن دکم سرچ می خوانیم و نمایش می دهیم نمونه فرم را در زیر آوردم لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مهدی ایزدی 9,203 ارسال شده در 14 مهر، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 14 مهر، ۱۳۹۵ درود با sql server کار نکردم اما با sql database خیلی راحت هستش... شما میتونید مقدار مورد نظر رو post کنید و result رو توی برنامه نمایش بدید مثلا توی این کد میاییم family رو سرچ میکنیم : <?php $con = mysql_connect("localhost","bupir_user","basic4android.org"); mysql_query("SET character_set_results=utf8,character_set_client=utf8,character_set_connection=utf8, character_set_database=utf8,character_set_server=utf8",$con); mysql_select_db("bupir_dblearn", $con); $Search= $_POST['family']; $izadi = mysql_query("SELECT * FROM izadi WHERE family='".$Search."'"); $result = mysql_fetch_array($izadi); echo $result['id']. "#" .$result['name']. "#" .$result['family']."<br>"; mysql_close($con); ?> لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
rezanaseri 6 ارسال شده در 14 مهر، ۱۳۹۵ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 14 مهر، ۱۳۹۵ من از طریق navicat sql server را فراخوانی کردم میشه با همون دستورات فراخوانی دیتابیس که تو دیتا بیس آفلاین استفاده می شود برای این هم استفاده کنم یا از تابع فراخوانی استفاده کنم لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
rezanaseri 6 ارسال شده در 22 مهر، ۱۳۹۵ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 22 مهر، ۱۳۹۵ سلام دوستان با آرزوی قبولی طاعات شما در تاسوعا و عاشورای حسینی لطفا و خواهشا جواب سوال مرا بدهید به خدا 3 هفته شد کسی یعنی واقعا بلد نیست ؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
shahab.es 5,429 ارسال شده در 22 مهر، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 22 مهر، ۱۳۹۵ من سورس شمارو دیدم ، متاسفانه یکم مشغله دارم ، نتونستم مورد اون رو حل کنم این یه سورس نسبتا ساده هست که میاد و شهر انتخابی از spinner و محله ای که شبیه محله ی تایپ شده در ادیت تکست هست رو ، براتون پیدا میکنه و میریزه توی cursor Sub Globals 'These global variables will be redeclared each time the activity is created. 'These variables can only be accessed from this module. Dim ed As EditText Dim sp As Spinner Dim bt As Button Dim sql As SQL Dim cur As Cursor End Sub Sub Activity_Create(FirstTime As Boolean) 'Do not forget to load the layout file created with the visual designer. For example: 'Activity.LoadLayout("Layout1") If File.Exists(File.DirInternal,"test.db") = False Then File.Copy(File.DirAssets,"test.db",File.DirInternal,"test.db") End If If sql.IsInitialized = False Then sql.Initialize(File.DirInternal,"test.db") End If End Sub Sub bt_Click cur = sql.ExecQuery("SELECT * FROM tbl WHERE city = "&sp.SelectedItem&" AND mahalle LIKE '%"&ed.Text&"%'") 'az cur estefade konid End Sub من فک کنم شما قبلا با sql server کار میکردید و فکر میکنید اینجا هم یجورایی شبیهه دقت کنید شما دارید با بیسیک کار میکنید روشه گرفتن اطلاعاتم توی بیسیک باید بلد باشید کمی اموزش های سایت در مورد Sql رو ببینید تا خودتون مشکل رو حل کنید چون کارتون یکم تخصصی هست و دوستان ممکنه وقته کمک رو نداشته باشن موفق باشید لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
rezanaseri 6 ارسال شده در 18 مهر، ۱۳۹۵ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 18 مهر، ۱۳۹۵ سلام وقت بخیر خبری نشد آقا شهاب لطفا کمکم کنید لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
shahab.es 5,429 ارسال شده در 18 مهر، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 18 مهر، ۱۳۹۵ سلام چندتا کتابخونه توش استفاده کرده بودید قرارشون بدید من یکم تایمم کمه هموطن ، نمیتونم براتون کامل کدارو بنویسم ، اما سعیم رو میذارم روی برطرف کردن این مشکل برقرای ارتباطش کتابخونه هاتو بذار فقط شما لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
rezanaseri 6 ارسال شده در 18 مهر، ۱۳۹۵ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 18 مهر، ۱۳۹۵ فقط sql , slidingmenurapper Sql.jar SQL.xml SlidingMenuWrapper.jar SlidingMenuWrapper.xml در ضمن اطلاعات دیتابیس رو که با navicat ساختم هم براتون ارسال نمودم db.txt لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
rezanaseri 6
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
20 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.