ehsankhan 256 ارسال شده در 21 اسفند، ۱۳۹۳ اشتراک گذاری ارسال شده در 21 اسفند، ۱۳۹۳ با سلام سورس کد پایین یه سورس کامل برنامه دانلود موسیقی و پخش اون هستش که یه ویژگی جدید روش قرار دادم که اگه از دوباره روی اون کلیک بشه اون فایل رو دوباره دانلود نمیکنه !! کاری کردم که فقط یک بار دانلود میکنه و برای بار های بعدی اون فایل رو از داخل پوشه داخل حافظه فراخوانی می کنه و میگه فایل موجود است ؟؟ دوستان فایلو دانلود کنید و پیشرفتش بدین و همینجا پیوست کنید تا بقیه هم استفاده کنن صلوات برای سلامتی و تعجیل در فرج امام زمان (عج) فراموش نشه رمز فایل : basic4android.org لینک کمکی: http://opizo.com/pmVeV B4A Music.rar لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
نیما قبادی 246 ارسال شده در 21 اسفند، ۱۳۹۳ اشتراک گذاری ارسال شده در 21 اسفند، ۱۳۹۳ آقای احسان خان عزیز واقعا از شما ممنونم که همچین زحمتی کشیدن ولی یه جا رو خراب کرین اونم اینه که فایلو پیوست نکردین*عصبانی2**گریه* لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ehsankhan 256 ارسال شده در 21 اسفند، ۱۳۹۳ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 21 اسفند، ۱۳۹۳ آقای احسان خان عزیز واقعا از شما ممنونم که همچین زحمتی کشیدن ولی یه جا رو خراب کرین اونم اینه که فایلو پیوست نکردین*عصبانی2**گریه* آخه کلا 30 مگ هست حجم کمه *گریه**گریه**گریه**گریه**گریه**گریه* لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
نیما قبادی 246 ارسال شده در 21 اسفند، ۱۳۹۳ اشتراک گذاری ارسال شده در 21 اسفند، ۱۳۹۳ پیوست شد... لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ehsankhan 256 ارسال شده در 15 فروردین، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 15 فروردین، ۱۳۹۴ *قلب**قلب**قلب**قلب**قلب* لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مهدی ایزدی 9,203 ارسال شده در 15 فروردین، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 15 فروردین، ۱۳۹۴ واقعا تشکر احسان خان. عالیه . امیدوارم فعالیت های شما ادامه داشته باشه *قلب* اما به نظر من دو جای دیگه هم خراب شده چون: 1- رمز فایل فشرده پسورد basic4android.org رو نداره 2- توی سورس کد هیچ تبلیغی از انجمن نیست *شرمسار* لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
mohammad-alone 564 ارسال شده در 15 فروردین، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 15 فروردین، ۱۳۹۴ Mc Duste Aziz ... Aghayoun Sorry Man Farsi Nadaram Ke Engelandi Minevisam .... Hey Nagid Farsi Type Kon Mishe Kasbe DarAmad Kard ?? Ejaze Hast ??? لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مهدی ایزدی 9,203 ارسال شده در 15 فروردین، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 15 فروردین، ۱۳۹۴ Mc Duste Aziz ...Aghayoun Sorry Man Farsi Nadaram Ke Engelandi Minevisam .... Hey Nagid Farsi Type Kon Mishe Kasbe DarAmad Kard ?? Ejaze Hast ??? ehsankhan اجازه رو دادن منتهی با فرستادن صلوات. صلوات بفرستید استفاده و کسب درآمد کنید *like* لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ehsankhan 256 ارسال شده در 15 فروردین، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 15 فروردین، ۱۳۹۴ واقعا تشکر احسان خان. عالیه . امیدوارم فعالیت های شما ادامه داشته باشه *قلب*اما به نظر من دو جای دیگه هم خراب شده چون: 1- رمز فایل فشرده پسورد basic4android.org رو نداره 2- توی سورس کد هیچ تبلیغی از انجمن نیست *شرمسار* سلام مهدی جان *slowdance* حرفت برام خیلی با ارزشه داداش ( همین الان تغییراتو انجام دادم ) ایشالا که راضی باشی *give_heart* لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
علی علایی 161 ارسال شده در 17 شهریور، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 17 شهریور، ۱۳۹۴ خیلی خیلی ببخشید که این تاپیک قدیمی رو میارم بالا من میخام یه باتن برای پخش و یه باتن هم برای دانلود باشه طوری که تا وقتی آهنگی دانلود نشده باشه دکمه پخش کار نکنه (دکمه پخش فقط mp3 رو اجرا کنه) خودم سعی کردم ولی چون خیلی مبتدی هستم نتوستم ممنون میشم کمکم کنید لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
علی علایی 161 ارسال شده در 17 شهریور، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 17 شهریور، ۱۳۹۴ خیلی خیلی ببخشید که این تاپیک قدیمی رو میارم بالا من میخام یه باتن برای پخش و یه باتن هم برای دانلود باشه طوری که تا وقتی آهنگی دانلود نشده باشه دکمه پخش کار نکنه (دکمه پخش فقط mp3 رو اجرا کنه) خودم سعی کردم ولی چون خیلی مبتدی هستم نتوستم ممنون میشم کمکم کنید اقا کسی نبود اینو بلد باشه ببخشید که تاپیک زود آوردم بالا ولی کارم گیره لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
علی علایی 161 ارسال شده در 18 شهریور، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 18 شهریور، ۱۳۹۴ خیلی خیلی ببخشید که این تاپیک قدیمی رو میارم بالا من میخام یه باتن برای پخش و یه باتن هم برای دانلود باشه طوری که تا وقتی آهنگی دانلود نشده باشه دکمه پخش کار نکنه (دکمه پخش فقط mp3 رو اجرا کنه) خودم سعی کردم ولی چون خیلی مبتدی هستم نتوستم ممنون میشم کمکم کنید کسی اینو بلده ؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
علی علایی 161 ارسال شده در 18 شهریور، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 18 شهریور، ۱۳۹۴ کسی نیست؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
mohammad-alone 564 ارسال شده در 22 شهریور، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 22 شهریور، ۱۳۹۴ خوب عزیزم موقعی که داری لیست رو فرخوانی میکنید از دستور چک کردن وجود یا عدم وجود فایل استفاده کنید و Enable اون دکمه رو برابراون الگوریتم کنید موفق تر باشید نگید که سورس بذار چرا که من آدمیم که ماهیگیری یاد میدم نه لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
arefhoot 91 ارسال شده در 13 آبان، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 13 آبان، ۱۳۹۴ سلام دوستان چطوری من یه لیست طراحی کنم که 10تا ایتم داشته باشه و وقتی رو هر کدوم که کلیک شد یه فایل مثلا mp3رو دانلود کنه و اگه فایل قبلا دانلود شده بود فقط پخش کنه من توو زدن همین لیسته مشکل دارم کمک کنید لطفا لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
mehranarzani 39 ارسال شده در 29 آذر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 29 آذر، ۱۳۹۴ وقتی رو دکمه ی پخش چندبار کلیک میکنید چندبار پخش میشه چطوررفعش کنم ک فقط ی بار پخش بشه لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
حاج حسین 2,098 ارسال شده در 29 آذر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 29 آذر، ۱۳۹۴ خب باید قبل از پخش شدن آهنگ قطع بشه و بعدش پلی بشه sound.Stop اگر نشد یه باتن درست و وظیفه پخشو بده به باتن2 لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
shahab.es 5,429 ارسال شده در 29 آذر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 29 آذر، ۱۳۹۴ حرف استاد بیات کاملا درسته اینم یه نگا بنداز دوستم Dim mp As MediaPlayer If mp.IsPlaying = True Then mp.Pause mp.Play Else mp.Play End If لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
mehranarzani 39 ارسال شده در 29 آذر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 29 آذر، ۱۳۹۴ نشد که میشه سورسو ویرایش کنید بفرستید اگه هم بتونید یه دکمه برای قطع صداهم بذارید عالیتر میشه خواهش کمک کنید. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
حاج حسین 2,098 ارسال شده در 30 آذر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 30 آذر، ۱۳۹۴ نشد که میشه سورسو ویرایش کنید بفرستید اگه هم بتونید یه دکمه برای قطع صداهم بذارید عالیتر میشه خواهش کمک کنید. به جمله دومم توجه کردی اگر نشد یه باتن درست و وظیفه پخشو بده به باتن2 در مورد اضافه کردن امکانات بیشتر سورس پلیر زیاده سرچ کنی موارد زیادی پیدا میشه در ضمن ویرایش این سورس کار خاصی نداره اگر اینا رو میگم فقط به خاطر خودتونه چون یاد بگیری و متوجه کدها بشی یا علی لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.