رفتن به مطلب
  • 0

ارور عجیب از دیتابیس در برنامه (ببخشید نمی دونم چی بزارم دقیق موضوع)


ali777795

سوال

سلام دوستان برنامم همه چیش درست اجرا می شه فقط یه مشکلی دار وقتی کاربر رو می خواد وارد قسمت پیاماش بشه مثلا یه ارور عجیب از دیتابیس می ده که وقتی no رو می زنم دفعه بعد رو همون دکمه کلیک می کنم می ره و پیم هارو به من نشون می ده

لطفا اساتید کمک کنند.

عکس از دیتابیس و ارور و خط کدهام:

	If File.Exists(File.DirInternal,"payam6.db") Then
	File.Copy(File.DirAssets,"payam6.db",File.DirInternal,"payam6.db")
	End If
	
	If SQL1.IsInitialized = False Then
	SQL1.Initialize(File.DirInternal,"payam6.db",True)
	End If
	
	cursur1 = SQL1.ExecQuery("SELECT * FROM p6") 

	myfont = Typeface.LoadFromAssets("byekan.ttf")
	Activity.LoadLayout("7")
	PanelHeight=0
	
	For i=0 To cursur1.RowCount-1
	cursur1.Position=i
	
	text= cursur1.GetString("text") 'منتصب کردن کرسر به متغیر استرینگ
	sv1.Panel.Color = Colors.Transparent
	Dim p20 As Panel
	p20.Initialize("")
	p20.LoadLayout("6")
	sv1.Panel.AddView(p20,0,PanelHeight,100%x,80dip)
	btnnumber.Tag = i
	share.Tag=i
	ht=art(text,label1,myfont,25)
	
	p20.Height=ht+80dip
	PanelHeight=PanelHeight+ht+100dip
	Next
	sv1.Panel.Height=PanelHeight
End Sub

Untitled.png

photo_2016-10-07_15-43-11.jpg

لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

4 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است

ارسال های توصیه شده

سلام

اسمه جدول شما p5 هست

بعد تو کدات زدی p6

بعد تو ارورت نوشته p2

چه کردی با خودت هموطن : )))

این p5 رو درست کن
برنامه هم یه بار از روی شبیه سازت پاک کن 
ببین تفاوتی داره یا نه

لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

 

در 34 دقیقه قبل، shahab.es گفته است :

سلام

اسمه جدول شما p5 هست

بعد تو کدات زدی p6

بعد تو ارورت نوشته p2

چه کردی با خودت هموطن : )))

این p5 رو درست کن
برنامه هم یه بار از روی شبیه سازت پاک کن 
ببین تفاوتی داره یا نه

داداش ببخشید اشتباهی عکس کد گذاشتم شما فرض کن همه اینا p5 چون من 10 تا دیتابیس دارم 10 اکتیویتی هم ساختم دیگه حواسم به این نبود که دقیق مثلال از همه شا عکس مربوط به  p5 بگیرم و از این بابت ببخشید

و از اون لحاظ تفاوتی هم نداره و جالبش اینه این ارور وقتی no  می زنم دیگه نمیاد تا وقتی که برنامه رو حذف کنم و دوباره نصب کنم

لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

10 تا دیتابیس داری عزیزم؟؟؟ :)

نمیدونم والا چی بگم

میخوای شما برنامه رو در حالت debug اجرا کن ، ببینی به چه خطی گیر میده

 

لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

در 35 دقیقه قبل، shahab.es گفته است :

10 تا دیتابیس داری عزیزم؟؟؟ :)

نمیدونم والا چی بگم

میخوای شما برنامه رو در حالت debug اجرا کن ، ببینی به چه خطی گیر میده

 

بله متاسفانه من زیاد بهینه نمی نویسم و برای هر دیتابیس یه اکتیویتی و خیلی شلوغ پلوغ کار می کنم متاسفنه ولی بعد این برنامه می خوام دیگه بهینه بنویسم اگه بشه

از روش debug که رفتم همون ارور داد

می گم ممکنه مال نسخه android.jar باشه ؟ چون اون فک  کنم ورژن2

لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

بایگانی شده

این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.

مهمان
این موضوع برای عدم ارسال قفل گردیده است.
  • کاربران آنلاین در این صفحه   0 کاربر

    • هیچ کاربر عضوی،در حال مشاهده این صفحه نیست.
×
×
  • اضافه کردن...