mehrabmmp 528 ارسال شده در 21 مهر، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 21 مهر، ۱۳۹۵ سلام به همه من تو این کدای پی اچ پی میام <?php header('Content-Type: text/html; charset=utf-8'); $servername = "localhost"; $username = ""; $password = ""; $dbname = ""; $conn = new mysqli($servername, $username, $password, $dbname); mysqli_query($conn,"SET character_set_results = 'utf8'"); if ($conn->connect_error) { die("Connection failed: " . $conn->connect_error); } $name= $_POST["name"]; $sql = "SELECT * FROM Listexam WHERE List = '$name'"; $result = $conn->query($sql); if ($result->num_rows > 0) { while($row = $result->fetch_assoc()) { echo $row['id']."#".$row['Examid']."<br>"; } } else { echo"nothing"; } $conn->close(); ?> میام متن رو پست میکنم و اینجا میگیرم و ایدی و examid رو برمیگردونم ولی یه مشکل هست وقتی متن داخل تیبل یه کلمه ی انگلیسیه درست انجام میشه ولی وقتی فارسی میزارم nothing بر میگردونه لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
mehrabmmp 528 ارسال شده در 23 مهر، ۱۳۹۵ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 23 مهر، ۱۳۹۵ در در 1395/07/21, 11:56:24، محمدرضا شاهپیری گفته است : سرچ کن عزیز سرور سلام ممنون بخاطر اموزش ولی من انجامش دادم null برگردوند کدام ht2.PostString("***","name=" & name) Sub Jobdone (job As HttpJob) If job.Success Then If job.JobName = "ht2" Then Dim json As JSONParser json.Initialize(job.GetString) Dim l As List l.Initialize l = json.NextArray For i=0 To l.Size -1 Dim m As Map m.Initialize m = l.Get(i) ToastMessageShow(m.Get("Examid"),False) Next ProgressDialogHide End If End If End Sub لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
shahab.es 5,429 ارسال شده در 23 مهر، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 23 مهر، ۱۳۹۵ جیسون یاد بگیری خوبه مهراب جان اما مستر شاهپیری تمرکزشون رو این سه تاستا mysql_query("SET CHARACTER SET utf8"); mysql_query("SET NAMES 'utf8'"); mysql_query("SET character_set_connection = 'utf8'", $con); اینا رو باید بزنی که ببینی موردت اوکی میشه یا نه اولین دستور بعد از کانکت اینارو بزن برای mysqli هم اینطوری میتونی استفاده کنی $con->query("SET CHARACTER SET utf8"); $con->query("SET NAMES 'utf8'"); $con->query("SET character_set_connection = 'utf8'"); لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
محمدرضا شاهپیری 5,579 ارسال شده در 23 مهر، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 23 مهر، ۱۳۹۵ دوست عزیز هیچ مشکلی نداره وقتی من تست کردم و نتیجه رو درست نشون میده قاعدتا یه جای کار رو شما اشتباه رفتین دیتابیستون رو چک کنید ببینید چیزی که میخواید بگیرید تو دیتابیس هست یا نه کدهای jobdone رو هم به صورت زیر تغییر بدین شما اینجا دیگه آرایه نمیگیرین که یه آبجکته فقط If job.Success Then Dim j As JSONParser j.Initialize(job.GetString) Dim l As List l.Initialize l=j.NextArray Dim M As Map M.Initialize If l.Size>0 Then M=l.Get(0) ToastMessageShow(M.Get("kod"),False) Else ToastMessageShow("notfond",False) End If End If لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
mehrabmmp 528 ارسال شده در 23 مهر، ۱۳۹۵ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 23 مهر، ۱۳۹۵ سلام این کدای پی اچ پی هستش <? $name=$_POST["name"]; $databasehost = "اینجا باید چی بنویسم"; $databasename = "***"; $databaseusername ="***"; $databasepassword = "***"; $con = mysql_connect($databasehost,$databaseusername,$databasepassword) or die(mysql_error()); mysql_select_db($databasename) or die(mysql_error()); mysql_query("SET CHARACTER SET utf8"); mysql_query("SET NAMES 'utf8'"); mysql_query("SET character_set_connection = 'utf8'", $con); $sql = "SELECT * FROM Listexam WHERE List ='$name'"; //Getting result $result = mysql_query($sql); //Adding results to an array $res = array(); while($row = mysql_fetch_array($result)){ array_push($res, array( "kod"=>$row['kod'] )); } print json_encode($res); ?> اینم شکل تیبل نمیدونم چرا نمیشه لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
محمدرضا شاهپیری 5,579 ارسال شده در 23 مهر، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 23 مهر، ۱۳۹۵ تو phpmyadmin هاستت که بری باید معمولا به صورت زیر باشه این از این دوست عزیز وقتی کدی گذاشته میشه با یه سری متغیر شما که نباید همون متغیرا رو تو برنامه تون استفاده کنید باید اونو متناسب با متغیرهای خودتون ویرایش کنید الان شما باید قسمت زیر رو تغییر بدین به متغیری که میخواین مقدارشو از هاست بگیرین array_push($res, array( "kod"=>$row['kod'] اینو عوض کن لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
mehrabmmp 528 ارسال شده در 23 مهر، ۱۳۹۵ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 23 مهر، ۱۳۹۵ در 11 ساعت قبل، محمدرضا شاهپیری گفته است : تو phpmyadmin هاستت که بری باید معمولا به صورت زیر باشه این از این دوست عزیز وقتی کدی گذاشته میشه با یه سری متغیر شما که نباید همون متغیرا رو تو برنامه تون استفاده کنید باید اونو متناسب با متغیرهای خودتون ویرایش کنید الان شما باید قسمت زیر رو تغییر بدین به متغیری که میخواین مقدارشو از هاست بگیرین array_push($res, array( "kod"=>$row['kod'] اینو عوض کن خیلی ممنون استاد حل شد لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
محمدرضا شاهپیری 5,579 ارسال شده در 21 مهر، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 21 مهر، ۱۳۹۵ سمت سرورتون که مشکلی نداره ظاهرا البته header نیازی نبود به جاش این کوئری رو مینوشتین کافی بود mysql_query("SET CHARACTER SET utf8"); مشکل سمت اندرویده معمولا چون کاراکترهای فارسی رو به صورت ؟؟؟؟ میفرسته و طبیعیه که چیزی نشون نده شما یه بار بیا متنی که میفرستی به سرور رو اکو کن ببین به چه صورت واسه سرور فرستاده میشه لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
mehrabmmp 528 ارسال شده در 21 مهر، ۱۳۹۵ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 21 مهر، ۱۳۹۵ در 13 ساعت قبل، محمدرضا شاهپیری گفته است : سمت سرورتون که مشکلی نداره ظاهرا البته header نیازی نبود به جاش این کوئری رو مینوشتین کافی بود mysql_query("SET CHARACTER SET utf8"); مشکل سمت اندرویده معمولا چون کاراکترهای فارسی رو به صورت ؟؟؟؟ میفرسته و طبیعیه که چیزی نشون نده شما یه بار بیا متنی که میفرستی به سرور رو اکو کن ببین به چه صورت واسه سرور فرستاده میشه سلام استاد شاهپیری ممنون که جواب دادین اکو ؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
shahab.es 5,429 ارسال شده در 21 مهر، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 21 مهر، ۱۳۹۵ در 4 ساعت قبل، mehrabmmp گفته است : سلام استاد شاهپیری ممنون که جواب دادین اکو ؟ محراب، echo این شکلی مثلا $name= $_POST["name"]; echo $name; پایین خطه اول ، خطه دومو بنویس بقیه اشم بذار استاد اومدن ، راهنمایی کنن لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
mehrabmmp 528 ارسال شده در 21 مهر، ۱۳۹۵ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 21 مهر، ۱۳۹۵ در 12 ساعت قبل، shahab.es گفته است : محراب، echo اهان من فکر کردم سمت بیسیک رو میگن کردم هر متنی میفرستم بر میگردونه لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
محمدرضا شاهپیری 5,579 ارسال شده در 21 مهر، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 21 مهر، ۱۳۹۵ با چه روشی پست کردین عزیز؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
mehrabmmp 528 ارسال شده در 21 مهر، ۱۳۹۵ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 21 مهر، ۱۳۹۵ در 11 ساعت قبل، محمدرضا شاهپیری گفته است : با چه روشی پست کردین عزیز؟ dim s as string s = "سلام" ht2.PostString("***","name=" & s) لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
محمدرضا شاهپیری 5,579 ارسال شده در 21 مهر، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 21 مهر، ۱۳۹۵ مشکل از ارتباط با دیتابیسه به خاطر اینکه فارسی میخوای بفرستی گیر میده کدهای زیر رو به فایل php اضافه کن درست میشه mysql_query("SET CHARACTER SET utf8"); mysql_query("SET NAMES 'utf8'"); mysql_query("SET character_set_connection = 'utf8'", $conn); اینا رو هم حذف کن از فایل php header('Content-Type: text/html; charset=utf-8'); mysqli_query($conn,"SET character_set_results = 'utf8'"); لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
mehrabmmp 528 ارسال شده در 21 مهر، ۱۳۹۵ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 21 مهر، ۱۳۹۵ در 12 ساعت قبل، محمدرضا شاهپیری گفته است : مشکل از ارتباط با دیتابیسه به خاطر اینکه فارسی میخوای بفرستی گیر میده کدهای زیر رو به فایل php اضافه کن درست میشه mysql_query("SET CHARACTER SET utf8"); mysql_query("SET NAMES 'utf8'"); mysql_query("SET character_set_connection = 'utf8'", $conn); اینا رو هم حذف کن از فایل php header('Content-Type: text/html; charset=utf-8'); mysqli_query($conn,"SET character_set_results = 'utf8'"); سلام اینارو اضافه کردم واسه سلام اینو اورد Ų³Ł„Ų§Ł… لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
محمدرضا شاهپیری 5,579 ارسال شده در 21 مهر، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 21 مهر، ۱۳۹۵ من با این فایل PHP الان امتحان کردم هیچ مشکلی نداره فایل رو بگیر و اطلاعات هاست و تیبلت رو جایگزین کن بعدش به صورت جیسون اطلاعات رو بگیر مشکلی وجود نداره <? $name=$_POST["name"]; $databasehost = ""; $databasename = ""; $databaseusername =""; $databasepassword = ""; $con = mysql_connect($databasehost,$databaseusername,$databasepassword) or die(mysql_error()); mysql_select_db($databasename) or die(mysql_error()); mysql_query("SET CHARACTER SET utf8"); mysql_query("SET NAMES 'utf8'"); mysql_query("SET character_set_connection = 'utf8'", $con); $sql = "SELECT * FROM ktb WHERE name='$name'"; //Getting result $result = mysql_query($sql); //Adding results to an array $res = array(); while($row = mysql_fetch_array($result)){ array_push($res, array( "kod"=>$row['kod'] )); } print json_encode($res); ?> لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
mehrabmmp 528 ارسال شده در 21 مهر، ۱۳۹۵ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 21 مهر، ۱۳۹۵ در 12 ساعت قبل، محمدرضا شاهپیری گفته است : من با این فایل PHP الان امتحان کردم هیچ مشکلی نداره فایل رو بگیر و اطلاعات هاست و تیبلت رو جایگزین کن بعدش به صورت جیسون اطلاعات رو بگیر مشکلی وجود نداره <? $name=$_POST["name"]; $databasehost = ""; $databasename = ""; $databaseusername =""; $databasepassword = ""; $con = mysql_connect($databasehost,$databaseusername,$databasepassword) or die(mysql_error()); mysql_select_db($databasename) or die(mysql_error()); mysql_query("SET CHARACTER SET utf8"); mysql_query("SET NAMES 'utf8'"); mysql_query("SET character_set_connection = 'utf8'", $con); $sql = "SELECT * FROM ktb WHERE name='$name'"; //Getting result $result = mysql_query($sql); //Adding results to an array $res = array(); while($row = mysql_fetch_array($result)){ array_push($res, array( "kod"=>$row['kod'] )); } print json_encode($res); ?> سلام ممنون بخاطر کد ولی شرمنده من جیسون بلد نیستم لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
محمدرضا شاهپیری 5,579 ارسال شده در 21 مهر، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 21 مهر، ۱۳۹۵ سرچ کن عزیز سرور لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
mehrabmmp 528
سلام به همه
من تو این کدای پی اچ پی میام
میام متن رو پست میکنم و اینجا میگیرم و ایدی و examid رو برمیگردونم
ولی یه مشکل هست
وقتی متن داخل تیبل یه کلمه ی انگلیسیه درست انجام میشه ولی وقتی فارسی میزارم nothing بر میگردونه
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
17 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.