مهدی ایزدی 9,203 ارسال شده در 23 مهر، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 23 مهر، ۱۳۹۵ به نام خدا سلام و خسته نباشید خدمت دوستان عزیز خب با آموزشی دیگر توی سطح متوسط در اندروید استودیو در خدمت شما هستیم ! دمو نهایی آموزش توی فایل زیر مشخصه : دانلود آموزش با حجم 23 مگابایت زمان آموزش 13 دقیقه رمز دانلود answercenter.ir عذر هم میخوام بابت صدای گرفتم و اگر آموزش زیاد کیفیت همیشگی رو نداره... یکی دو روزه کسالت دارم و ... امیدوارم که کاربران اندروید استودیو روز به روز بیشتر بشه و بچه ها بیان به سمت جاوا اوایلش سخته... اما در نهایت عاشقش میشید منبع: لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
محمدرضا شاهپیری 5,582 ارسال شده در 23 مهر، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 23 مهر، ۱۳۹۵ اولین دانلود خودم انجام میدم یه ریسایکلر ویو هم میذاشتی تو فرگمنتت عالی میشد در کل خسته نباشی مهدی جان خیلی خوبه که بچه های انجمن به سمت جاوا کوچ میکنن ایشالا این روند سرعت بیشتری بگیره به امید آموزشای بیشتر و قویتر از استاد لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Negan 1,300 ارسال شده در 23 مهر، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 23 مهر، ۱۳۹۵ عالیه این ویدیو توش از فرگمنت استفاده شده ؟ ولی من ی چیزیو قاطی کردم دقیقا فرق کدی ک تو فرگمنت برا ی کار مشخص میزنیم چرا با همون کار توی اکتیویتی فرق میکنه ؟ یا من اشتباه میکنم ؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مهدی ایزدی 9,203 ارسال شده در 23 مهر، ۱۳۹۵ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 23 مهر، ۱۳۹۵ در 1 ساعت قبل، محمدرضا شاهپیری گفته است : اولین دانلود خودم انجام میدم یه ریسایکلر ویو هم میذاشتی تو فرگمنتت عالی میشد در کل خسته نباشی مهدی جان خیلی خوبه که بچه های انجمن به سمت جاوا کوچ میکنن ایشالا این روند سرعت بیشتری بگیره به امید آموزشای بیشتر و قویتر از استاد مرسی استاد شاهپیری عزیز شما خودتون ماشالله توی اندروید استودیو خیلی از ما جلوتر هستید در ۱ ساعت قبل، Mamad98 گفته است : عالیه این ویدیو توش از فرگمنت استفاده شده ؟ ولی من ی چیزیو قاطی کردم دقیقا فرق کدی ک تو فرگمنت برا ی کار مشخص میزنیم چرا با همون کار توی اکتیویتی فرق میکنه ؟ یا من اشتباه میکنم ؟ ممنونم اره از فرگمنت استفاده شده فرقی ندارن... ما توی فرگمنت میاییم Layout مورد نظر رو Load میکنیم و کدهای مربوط به همون Layout رو اونجا وارد میکنیم... آموزش های Fragment استاد شاهدی رو ببینید بهتر متوجه کار با فرگمنت میشید لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.